1. Lexus-mallisto
  2. LBX World Premiere
  3. Multimedia & Safety
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Multimedia ja turvallisuus

SAUMATON, PREMIUM-TASON MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄ

LBX on varustettu aina viimeisimmällä Lexus Link Connect -järjestelmällä ja 9,8” kosketusnäytöllä.

Järjestelmän ominaisuuksiin kuuluu muun muassa pilvipohjainen navigointi, ajantasaiset liikennetiedot sekä ”Hey Lexus” -assistentti. Se tukee myös älypuhelimen integrointia Apple CarPlayn (langaton) ja Android Auton (langallinen) kautta. Lexus Link Connect -järjestelmä on päivitettävissä verkon yli tapahtuvilla päivityksillä (OTA).

Saatavilla on myös digitaalinen avain, joka mahdollistaa ajoneuvon lukituksen ohjauksen sekä auton käynnistämisen pelkän älypuhelimen avulla.

Huippuluokan äänentoistoa haluaville on tarjolla Lexuksen ekslusiivisen audiopartnerin, Mark Levinsonin 13-kaiuttiminen audiojärjestelmä.

HUIPPULUOKAN TURVAA

Lexukselle tunnusomaiseen tapaan myös LBX on aina varustettu Lexus Safety System + -järjestelmällä, joka sisältää lukuisia turvallisuutta ja ajomukavuutta parantavia toimintoja. Sen vakiovarusteluun kuuluu muun muassa:

  • Törmäyksiä estävä Pre-Collision-järjestelmä
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Kaistavahti kaistanseuraustoiminnolla
  • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

Lisäksi kuljettajan ja matkustajien turvana on muun muassa oven turva-avaustoiminto, joka estää oven aukaisun, jos takaa lähestyy liikennettä. Lisäksi saatavilla on myös edestä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä sekä 360 panoraamakamerajärjestelmä. Saataville tulee myös pysäköinnin kauko-ohjaus, joka mahdollistaa ajoneuvon siirtämisen ahtaissa tiloissa kuljettajan ohjatessa autoa auton ulkopuolelta mobiilisovelluksen avulla.