1. Lexus-mallisto
  2. LBX World Premiere
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
ENSIESITTELYSSÄ

UUSI LEXUS LBX

Tee jokaisesta päivästä ainutlaatuinen täysin uudella Lexus LBX Hybrid -mallilla. Tutustu uutuusmallin näyttäviin yksityiskohtiin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Uuden LBX-mallin hinnat julkistetaan syksyllä 2023.

UUSI LBX

TUTUSTU UUTUUSMALLIIN

Uusi LBX Hybrid yhdistää kompaktin auton ketteryyden Lexukselle tunnusomaiseen laatuun ja ylellisyyteen. Tutustu etu- ja nelivetoisena saatavilla olevan crossoverin vaikuttaviin ominaisuuksiin.

Täysin uusi Lexus LBX

TUTUSTU UUSIIN TUNNELMIIN

LBX murtaa perinteisen varustetasoajattelun rajoja. Perinteisten varustetasojen sijaan uutuusmalli tulee saataville neljän toisistaan poikkeavan tunnelman voimin, jotka toteuttavat Lexuksen perusajatusta siitä, miten ylellisyydestä voidaan tehdä henkilökohtaista. Voit varustella jokaisen tunnelman haluamallesi tasolle. Tutustu alla neljään eri tunnelmaan sekä rajoitetun erän Original Edition -erikoismalliin ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.

ERIKOISMALLI

LBX ORIGINAL EDITION

LBX Original Edition -erikoismallin varusteluun kuuluu muun muassa musta/tummanharmaa nahka-/Ultrasuede-verhoilu, bi-tone-ulkovärivaihtoehdot, mattamustat vanteet sekä Original Edition -yksityiskohdat ja -mallimerkinnät. Saatavilla rajoitettu erä.

HIENOSTUNUTTA TUNNELMAA

LBX ELEGANT

LBX Elegant tarjoaa ylellistä tunnelmaa jokaiseen matkaan. Sen varusteluun kuuluu muun muassa 18" kiiltopintaiset kevytmetallivanteet ja keinonahkaverhoilu, jonka värin voit valita kolmesta eri upeasta vaihtoehdosta.

HIENOSTUNUTTA TUNNELMAA

LBX RELAX

Pidätkö klassisista tyyleistä ja ajattomasta muotoilusta? LBX Relaxin varusteluun kuuluu muun muassa 18" kiiltopintaiset kevytmetallivanteet ja valintasi mukaan musta tai ruskea nahkaverhoilu.

DYNAAMISTA TUNNELMAA

LBX EMOTION

Täysin uusi LBX Emotion -tunnelma on suunniteltu kuljettajille, joiden elämä on täynnä sykähdyttäviä hetkiä. Sen varusteluun kuuluu muun muassa bi-tone-ulkovärivaihtoehdot, 18" koneistetut, kaksiväriset kevytmetallivanteet ja musta keinonahkaverhoilu punaisin tikkauksin.

DYNAAMISTA TUNNELMAA

LBX COOL

LBX Cool on suunniteltu heille, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Tämä itsevarmuutta huokuva tunnelma on varusteltu bi-tone-ulkovärivaihtoehdoilla, koneistetuilla, kaksivärisillä 18" kevytmetallivanteilla ja mustalla nahkaverhoilulla kuparinvärisin tikkauksin.

UUSI LBX

TUTUSTU MUOTOILUUN

LBX on Lexuksen pienin crossover, jonka muotoilu tekee suuren vaikutuksen. Näyttävät 18" kevytmetallivanteet ja suuret renkaat antavat itsevarman vaikutelman ja korin bi-tone-kaksivärimaalaus luo tyylin, joka taatusti erottuu joukosta.

  • SYKÄHDYTTÄVIIN HETKIIN
  • EROTU MASSASTA
  • TEE JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ AINUTLAATUINEN

LBX Hybrid - Teknisiä tietoja


Ulkomitat
Pituus 4 190 mm
Leveys 1 825 mm
Korkeus 1 545 mm

Omamassa
1 280 kg

Tavaratilan koko (etuvetoiset mallit)
332 litraa

Vetomassa (jarruton / jarrullinen)
750 kg

Voimalinja
1.5-litrainen, kolmisylinterinen bensiinimoottori ja hybridijärjestelmä

Vaihteisto ja voimansiirto
e-CVT-automaattivaihteisto, etuveto / E-FOUR-neliveto

Järjestelmän suurin ulostuloteho
100 kW / 136 hv

Kiihdytys 0 – 100 km/h
9,2 s.

Kääntöympyrä
10,4 m