1. Lexus-mallisto
  2. RZ
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Tulossa: Täyssähköinen Lexus RZ

Täysin uusi Lexus RZ julkistetaan 20. huhtikuuta

Lexus viimeistelee parhaillaan täysin uutta, täyssähköistä Lexus RZ -mallia

Täysin uutta e-TNGA-alustaa käyttävä RZ on suunniteltu tarjoamaan uskomaton ajokokemus, jossa yhdistyy Lexuksen äärimmäinen mukavuus ja ensiluokkainen dynaaminen suorituskyky.

Lexuksen seuraavan sukupolven voimansiirron hallintajärjestelmän, DIRECT4:n, ansiosta RZ tulee tarjoamaan erinomaisen ajettavuuden ja kaarreajo-ominaisuudet, jotka tarjoavat kuljettajalle itsevarmuutta ja hallinnan tunnetta. Se hallitsee ja optimoi dynaamisesti väännön jakoa renkaille,  minkä ansiosta RZ voi vaihtaa saumattomasti etuvedon, takavedon tai nelivedon välillä.

RZ-malliin tulee saataville uusi "steer-by-wire" -ohjausjärjestelmä, joka tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä poistamalla tarpeen perinteiselle ohjaustavalle, jossa ohjauspyörää on käännettävä useita kierroksia hidasajossa tai pysäköidessä. Kuvittele tekeväsi U-käännös yksinkertaisella ohjauspyörän liikkeellä. Samanaikaisesti ohjauspyörän mukava ja ainutlaatuinen muoto tarjoaa selkeän näkymän mittaristosta tuulilasinäyttöön.

Täysin uusi RZ julkistetaan 20. huhtikuuta.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa ensimmäisten joukossa Lexuksen tulevasta täyssähkömallista ja ennakkovarauksen käynnistymisestä.