1. Lexus-mallisto
  2. LBX
  3. Suorituskyky
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LBX HYBRID

ITSELATAAVA HYBRIDI

LBX on varustettu Lexuksen itselataavalla hybridivoimalinjalla, jolla ajat jopa 50 % ajasta sähköllä. Taloudellinen ja suorituskykyinen hybridijärjestelmä yhdistää saumattomasti kolmisylinterisen, 1,5-litraisen polttomoottorin ja sähkömoottorin.

Suorituskyky

Innostavaa suorituskykyä

Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi LBX tarjoaa myös nautinnollisen ajokokemuksen. Itselataava automaattivaihteinen hybridivoimalinja yhdistää saumattomasti sähkö- ja polttomoottorin.

Itselataava hybridivoimalinja

LBX:n itselataava hybridivoimalinja antaa itsevarmuutta jokaiseen ajotilanteeseen. Järjestelmä on varustettu taloudellisella, 1,5-litraisella bensiinimoottorilla ja auto kiihtyy 0-100 km/h 9,2 sekunnissa.

LBX:n itselataavan hybridivoimalinjan sähkömoottori tukee saumattomasti bensiinimoottorin toimintaa, minkä ansiosta auto kiihtyy välittömästi ja ripeästi.

Edistyksellistä akkuteknologiaa

LBX on varustettu uudella kevyellä ja kompaktilla nikkelimetallihydridiakulla, joka sijaitsee takaistuimien alla. Se kerää tehokkaasti energiaa talteen, joka on tarjolla käyttöön nopeasti. Lopputulos? Entistä taloudellisempaa ajoa, dynaamisempaa suorituskykyä ja tilavampi matkustamo.

Ketteryys

Hauska ajaa

Matala painopiste, leveä raideväli, lyhyet etu- ja takaylitykset sekä vahva korirakenne luovat perustan auton hauskalle luonteelle.

Dynaamista kaupunkiajoa

LBX:n erinomainen ajoasento saa sinut tuntemaan olevasi yhtä auton kanssa ilman, että näkyvyys ohjauspyörän takaa kärsisi.

Tehokkuus

Maailmanluokan hyötysuhde

1,5-litrainen, kolmisylinterinen bensiinimoottori toimii erinomaisella hyötysuhteella.

Taloudellinen

Bensiinimoottorin ja sähkömoottorin saumaton yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän taloudellisuutta ja tehoa.

Vaivattomuus

Huoleton kokemus

Lexuksen itselataavan hybridin omistaminen tuo huolettomuutta elämään. Perinteistä polttomoottorilla varustettua autoa edullisemmat käyttökustannukset ja tieto siitä, että Lexuksen valmistamat autot palkitaan jatkuvasti luotettavuudestaan tekevät hybridin hankinnasta helpon valinnan. Ja itselataavalla hybridillä ajaessasi sinun ei tarvitse miettiä auton lataamista.

Millaista on omistaa Lexus-hybridi?

Kaikki Lexukset valmistetaan Japanissa korkealla laatuvaatimuksella, jonka ansiosta Lexuksen hybridiautot palkitaan jatkuvasti luotettavuudestaan. Sen lisäksi, että ne tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen, myös käyttökustannukset ovat normaalia pienemmät niin polttoaineen kulutuksen kuin huoltojen osalta.

Regeneroiva jarrutus

Hidastaessasi tai rullatessasi Lexuksen itselataavalla hybridillä on bensiinimoottori usein pois käytöstä. Jarruttaessasi tai nostaessasi jalan kaasupolkimelta regeneroiva jarrutus kerää talteen energiaa, joka menisi normaalisti hukkaan. Lexuksen itselataavat hybridit käyttävät tätä energiaa pienentämään kulutusta.