1. Lexus-mallisto
  2. LBX
  3. Muotoilu
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LBX HYBRID

KAIKKEA MUUTA KUIN TAVALLINEN

LBX on näyttävä ja moderni crossover. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat kompaktin auton tinkimättä laatutasosta. Jokainen yksityiskohta uutuusmallissamme huokuu sitä laatua, jota Lexukselta on totuttu odottamaan.

Käsinkosketeltavaa laatua

Laatu on läsnä välittömästi, kun saavut LBX:n luokse. Istuessasi autoon on helppo huomata, miten Lexuksen legendaaristen Takumi-mestarien vuosikymmenten kokemus näkyy korkealuokkaisessa viimeistelyn tasossa.

LBX HYBRID

Laadukkaat yksityiskohdat

LBX on saatavissa tunnelmasta riippuen joko nahkaverhoilulla tai vegaanisella Tahara-verhoilulla, joiden virheetön viimeistely on nähtävissä välittömästi. Myös muut sisätilojen yksityiskohdat huokuvat laatua, jota Lexukselta on totuttu näkemään.
LBX HYBRID

KULJETTAJAKESKEINEN MUOTOILU

LBX:n kuljettajakeskeinen Tazuna-ohjaamo tekee ajamisesta rentouttavampaa, sillä kaikki oleellinen tieto ja hallintalaitteet ovat helposti saatavilla.

Katseita kääntävä muotoilu

LBX:n muotoilussa tavoitteena oli luoda auto, joka on luonteeltaan rento ja johon ihmiset tuntevat välittömästi yhteyttä. Etuosassa huomio kiinnittyy saumattomaan ja kehyksettömään etusäleikköön, joka edustaa uutta suuntausta Lexuksen muotoilussa ja vahvistaa auton dynaamista olemusta. Näyttävä, yksiosainen takavalo luo autolle erottuvan ilmeen.
  • Urheilullinen ilme LBX:n etuosan muotoilu korostaa auton urheilullista olemusta.
  • Yksiosainen takavalo Näyttävä, yksiosainen takavalo korostaa LBX:n modernia ja itsevarmaa ilmettä.
  • Bi-tone-kaksivärimaalaus EMOTION- ja COOL-tunnelmat ovat varustettu bi-tone-kaksivärimaalauksella, jossa musta katto viimeistelee auton ulkonäön upeasti.

Yksi auto, neljä eri tunnelmaa

LBX murtaa perinteisen varustetasoajattelun rajoja. Perinteisten varustetasojen sijaan uutuusmalli on saatavilla neljän toisistaan poikkeavan tunnelman voimin, jotka toteuttavat Lexuksen perusajatusta siitä, miten ylellisyydestä voidaan tehdä henkilökohtaista. Voit varustella jokaisen tunnelman haluamallesi tasolle. Onko valintasi hienostunut ELEGANT, ajattoman tyylikäs RELAX, näyttävä EMOTION vai itsevarma COOL?

LBX HYBRID

LBX ELEGANT

LBX Elegant tarjoaa ylellistä tunnelmaa jokaiseen matkaan. Sen varusteluun kuuluu muun muassa 18" kiiltopintaiset kevytmetallivanteet ja Tahara-verhoilu, jonka värin voit valita vaaleana tai ruskeana.
LBX HYBRID

LBX RELAX

Pidätkö klassisista tyyleistä ja ajattomasta muotoilusta? LBX Relaxin varusteluun kuuluu muun muassa 18" kiiltopintaiset kevytmetallivanteet ja valintasi mukaan musta tai ruskea nahkaverhoilu.
LBX HYBRID

LBX EMOTION

LBX Emotion on suunniteltu kuljettajille, joiden elämä on täynnä sykähdyttäviä hetkiä. Sen varusteluun kuuluu muun muassa bi-tone-ulkovärivaihtoehdot, 18" koneistetut, kaksiväriset kevytmetallivanteet ja musta Tahara-verhoilu punaisin tikkauksin.
LBX HYBRID

LBX COOL

LBX Cool on suunniteltu heille, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Tämä itsevarmuutta huokuva tunnelma on varusteltu bi-tone-ulkovärivaihtoehdoilla, koneistetuilla, kaksivärisillä 18" kevytmetallivanteilla ja mustalla nahka- ja ultrasuede-verhoilulla kuparinvärisin tikkauksin.