1. Lexus-mallisto
  2. LBX
  3. Mielenrauha
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LBX HYBRID

MIELENRAUHAA OSTAJALLE JA OMISTAJALLE

Lexus tarjoaa joustavia vaihtoehtoja uuden LBX:n hankintaan. Tutustu myös Lexus Relax -turvaan, takuuseen ja tiepalveluun.

  • Hankintatavat

  • Lexus Easy Osamaksu

    Lexus Easy Osamaksu on helppo, edullinen ja riskitön tapa hankkia uusi Lexus. Voit ajaa uudella autolla sitomatta siihen suurta pääomaa – maksat vain auton käytöstä. Kiinteän kuukausierän ansiosta tiedät autosi kuukausittaiset kustannukset koko sopimuskauden ajalta ja rahaa vapautuu myös elämäsi muihin nautintoihin. Sopimuksen päätyttyä voit vaihtaa, pitää tai palauttaa auton. Sinun ei tarvitse huolehtia auton arvon alenemasta: taattu hyvityshinta on aina vähintään yhtä suuri kuin sopimuksen lopussa jäljellä oleva velka.

    Tutustu Lexus Easy Osamaksuun

    Lexus Easy Yksityisleasing

    Lexus Easy Yksityisleasing sopii sinulle, joka haluat uuden auton käyttöösi 2–4 vuodeksi kattavalla kuukausierällä. Sopimus sisältää aina mm. auton huollot, kahdet renkaat kausivaihtoineen ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Sopimuksen päättyessä vain palautat auton myyjäliikkeeseen.

    Tutustu Lexus Easy Yksityisleasingiin


  • Mielenrauha

  • Veloitukseton Lexus Relax -turva

    Lexus Relax on osoitus luottamuksestamme autojemme laatuun. Tarjoamme jopa 10 vuoden veloituksettoman turvan, kun huollatat auton huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Lexus-huollossa.

    Tutustu Lexus Relax -turvaan

    Takuu

    Takuu varmistaa, että jokainen matka tapahtuu sujuvasti. 3 vuoden / 100 000 km takuu valmistus- ja/tai materiaalivirheille ja viiden vuoden takuu hybridikomponenteille ja akulle antavat turvaa jokaiselle matkalle.

    Tutustu takuuseen

    Tiepalvelu

    LBX:n omistajana käytössäsi on Lexus-tiepalvelu, joka auttaa tien päällä ongelmatapauksissa.

    Tutustu tiepalveluun

    Lexus Vakuutus

    Lexus Vakuutus turvaa autosi parhaalla mahdollisella tavalla. Vahingon sattuessa saat apua valtuutetusta Lexus-korjaamosta, missä autosi korjataan käyttämällä alkuperäisiä varaosia. 

    Tutustu Lexus Vakuutukseen