1. Lexus-mallisto
  2. LBX
  3. Pre-Order
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
TÄYSIN UUSI LEXUS LBX HYBRID

ENNAKKOVARAA UUSI LEXUS LBX

Ennakkovaraamalla Lexus LBX:n varmistat mahdollisuutesi saada uutuusmallin käyttöösi ensimmäisten joukossa.

Ennakkovaraus

Ennakkovarauksen tekeminen on helppoa.

RÄÄTÄLÖI AUTOSI

Aloita ennakkovaraus räätälöimällä täysin uusi Lexus LBX oman makusi mukaan haluamallasi ulkovärillä ja sisustuksella.

TÄYTÄ TIETOSI JA VAHVISTA VARAUS

Täytä yhteystietosi ja valitse haluamasi Lexus-jälleenmyyjäliike. Varauksesi ei ole vielä tässä kohtaa sitova, vaan se vaatii erillisen tilaussopimuksen tekemisen Lexus-jälleenmyyjäliikkeen kanssa.

OTAMME YHTEYTTÄ

Valitsemastasi liikkeestä ollaan yhteydessä tarjouksen ja tilauksen yksityiskohtien, kuten mahdollisen vaihtoauton ja rahoituksen osalta syksyllä 2023, kun mallin hinnat on julkistettu.

TUTUSTU UUSIIN TUNNELMIIN

Galleria

Tutustu LBX-mallin näyttävään muotoiluun.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Keräsimme vastaukset useimpiin kysyttyihin kysymyksiin verkkovarauksesta. Voit olla myös yhteydessä lähimpään Lexus-jälleenmyyjääsi, joka auttaa mielellään verkkovarauksen kanssa.

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2024. Suosittelemme tilaamaan LBX-uutiskirjeen, jotta kuulet mallia koskevat uutiset ensimmäisten joukossa.

Ennakkovarauksen tekeminen on maksutonta.

Ennakkovaraus ei ole sitova, eikä takaa vielä valitsemasi auton saatavuutta. Valitsemasi auton saatavuus, hinta ja toimitusaika vahvistuvat, kun teet erillisen tilaussopimuksen valitsemasi Lexus-jälleenmyyjäliikkeen kanssa syksyllä 2023.

Täytettyäsi LBX-mallin ennakkovarauslomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostiisi sekä varausnumeron. Tieto tallentuu myös My Lexus -tilillesi, mikäli olet kirjautuneena sisään varausta tehdessäsi. Valitsemasi Lexus-jälleenmyyjäliike on yhteydessä sinuun tarjoukseen ja tilaukseen liittyen syksyllä 2023, kun mallin hinnat on julkistettu.

Ennakkovaraus ei ole vielä sitova ja ennakkovarauksen peruuttamisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Mikäli haluat, että varaustieto poistetaan My Lexus -tililtäsi, voit ottaa yhteyttä valitsemaasi jälleenmyyjään.

Ennakkovaraamasi auton toimitusaika vahvistuu, kun teet tilaussopimuksen valitsemasi Lexus-jälleenmyyjäliikkeen kanssa syksyllä 2023.

Ennakkovarauksen tehneiden asiakkaiden tilaukset käsitellään ensimmäisenä, jolloin varmistat, että saat mahdollisuuden saada auton käyttöösi ensimmäisten joukossa alkuvuonna 2024.

Voit varata LBX:n myös ottamalla yhteyttä Lexus-jälleenmyyjään. Mikäli haluat mahdollisuuden saada uutuusmallin itsellesi ensimmäisten joukossa, kannattaa auto ensin varata tämän sivuston kautta.