1. Forms
  2. Terms & Conditions
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

RX-KILPAILUN EHDOT

 

RX -KILPAILUA (jäljempänä ”kilpailu”) säätelevät alla esitetyt ehdot (jäljempänä ”ehdot”). 

1. Kilpailun järjestää TOYOTA MOTOR EUROPE NV/SA, jonka kotipaikka on Bourgetlaan 60, 1040 Bryssel, Belgia (”TME”).

2. Kilpailussa voitettavat palkinnot koostuvat kuudesta digitaalisesta NFT-taideteoksesta (joissa kussakin on kuvattu Lexus Hoverboard seuraavien maiden lippujen väreissä: Espanja, Ranska, Saksa, Suomi ja Kazakstan), joihin pääsee lohkoketjun kautta (jokainen ”palkinto”). Palkinnot myönnetään kuudelle erilliselle, yksittäiselle voittajalle näiden ehtojen mukaisesti (jokainen ”voittaja”). 

3. Kilpailu on avoin ainoastaan 18-vuotta täyttäneille Euroopan unionin jäsenvaltioiden ja Kazakstanin asukkaille. TME:n (tai minkä tahansa sen tytäryhtiön tai edustajan) työntekijät ja heidän perheensä ja muut tähän kilpailuun ammatillisesti liittyvät eivät saa osallistua kilpailuun.

4. Kilpailuun osallistumista varten seuraavat kaksi vaihetta on suoritettava 24. huhtikuuta 2023 (maanantai) klo 10.00 CET ja 31. elokuuta 2023 (torstai) klo 23.59 CET (mukaan lukien) välisenä aikana (”päättymispäivä”):

Vaihe 1: suorita joko vaihtoehto A tai vaihtoehto B alla kuvatulla tavalla

- Vaihtoehto A:  

(i) mene jollekin alla luetelluista Lexus-verkkosivuista:

  • Espanja - https://www.lexusauto.es/
  • Ranska – https://www.lexus.fr/
  • Saksa - https://www.lexus.de/
  • Suomi - https://www.lexus.fi/
  • Kazakstan (1. heinäkuuta 2023 alkaen) - https://ru.lexuskz.com/ , https://kz.lexuskz.com/

ja

(ii) suorita interaktiivinen videotehtävä, joka on saatavilla yllä kohdassa (i) lueteltujen verkkosivujen kautta. Tämän interaktiivisen videotehtävän suorittamiseksi interaktiivisessa videossa näkyvä laukku on avattava. Videon aikana katsojille esitetään joukko valintoja, jotka heidän on tehtävä. Jokaisen valinnan kohdalla katsojille esitetään kaksi vaihtoehtoa. Kyseisen katsojan valitsemista vaihtoehdoista riippuen hän joko voi edetä seuraavaan vaiheeseen tai, jos hänen valintansa on väärä, hänelle esitetään vaihtoehto ”yritä uudelleen”. Videon katsojille, jotka valitsevat oikean vaihtoehdon kullakin valintahetkellä, ilmoitetaan, että he ovat onnistuneet tehtävässä ja avanneet laukun lukituksen ja he saavat pääsyn kilpailun verkkoilmoittautumislomakkeeseen, johon viitataan alla vaiheessa 2.

TAI

- Vaihtoehto B: 

vieraile henkilökohtaisesti Lexus-jälleenmyyjällä Ranskassa, Espanjassa, Saksassa, Suomessa tai Kazakstanissa, katso jälleenmyyjällä esitettävä RX-video ja skannaa siihen upotettu QR-koodi päästäksesi alla vaiheessa 2 viitatun kilpailun verkkoilmoittautumislomakkeeseen.

Vaihe 2: täytä ja lähetä kilpailun verkkoilmoittautumislomake alla kuvatulla tavalla

(i) täytä seuraavat tiedot kilpailun verkkoilmoittautumislomakkeeseen:

  • Etunimi, Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero

(ii) rastita valintaruutu varmistaaksesi, että henkilö, joka haluaa osallistua kilpailuun, on vähintään 18-vuotias;

(iii) täytä numeerinen vastaus seuraavaan ratkaisevaan kysymykseen: ”Kuinka monta henkilöä on osallistunut tähän kilpailuun 31. elokuuta 2023 (perjantai) klo 23.59 CET mennessä (mukaan lukien)?” (”Ratkaiseva kysymys”); 

(iv) rastita ruutu hyväksyäksesi kilpailua koskevat ehdot ja vahvistaaksesi, että kilpailuun osallistuva henkilö on lukenut GDPR-tietosuojailmoituksen (sekä edellä mainitut ehdot että GDPR-tietosuojailmoitus ovat saatavilla verkkorekisteröintilomakkeen kautta); ja

(v) rastita valintaruutu hyväksyäksesi Lexus-uutiskirjeiden vastaanottamisen tulevaisuudessa (valinnainen); ja

(vi) kun olet suorittanut vaiheet (i) – (v), lähetä kilpailun verkkoilmoittautumislomake napsauttamalla osoitettua painiketta verkkosivulla.

5. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostoa. Päättymispäivän jälkeen vastaanotettuja ilmoittautumisia ei hyväksytä. Palkinnot eivät ole siirrettävissä eikä käteisvaihtoehtoa ole.

6. Kilpailun viisi voittajaa valitaan lopulta kelvollisten osallistujien luettelosta, jotka ovat suorittaneet edellä kohdassa 4 mainitut kaksi vaihetta ennen määräaikaa ("kelvolliset osallistujat"). 

Palkinnot jaetaan niille kelvollisille osallistujille, joiden vastaukset ratkaisevaan kysymykseen ovat lähimpänä oikeaa vastausta (joka on kilpailun osallistujien kokonaismäärä päättymispäivänä). 

Mikäli useiden kelvollisten osallistujien vastaukset ovat yhtä lähellä edellä mainittua oikeaa vastausta, se kelvollinen osallistuja, joka on ensimmäisenä (ajoissa) lähettänyt vastauksensa ratkaisevaan kysymykseen, asetetaan etusijalle.

7. TME ottaa yhteyttä jokaiseen voittajaan sähköpostitse päättymispäivän jälkeen ja palkinto siirretään jokaiselle voittajalle. Palkinnon vastaanottamiseksi jokaisella voittajalla on oltava kryptovaluuttalompakko, johon palkinto voidaan siirtää lohkoketjun kautta. Kryptovaluuttalompakkoa ei vaadita ennen osallistumista. Jos voittajalla ei vielä ole kryptovaluuttalompakkoa, se voidaan perustaa ilmaiseksi ennen siirtoa. Digitaalisen NFT-taiteen tilalle ei ole fyysistä palkintoa. Jokainen palkinto siirretään päättymispäivän jälkeen.

8. Jos palkintoa ei lunasteta TME:n kyseiselle voittajalle lähettämässä sähköpostissa määritetyn ajan kuluessa, se katsotaan menetetyksi ja TME voi harkintansa mukaan valita vaihtoehtoisen voittajan tai hävittää tällaisen palkinnon ilman vastuuta tällaisen palkinnon (alkuperäiselle) voittajalle.

9. Kukaan osallistuja ei saa lähettää ilmoittautumista, jonka tiedot mahdollistavat muun henkilön kuin osallistujan tunnistamisen. 

10. Jokainen, jonka katsotaan rikkovan näitä ehtoja, hylätään.

11. TME pidättää oikeuden hylätä kaikki osallistujat mistä tahansa syystä oman harkintansa mukaan.

12. TME ei vastaa mistään vahingoista, menetyksistä tai kuluista, jotka johtuvat kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon omistusoikeuden hyväksymisestä ja käytöstä. TME ei myöskään vastaa (a) mistään kilpailuun liittyvistä IT-ongelmista mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, asianomaisen sivuston saatavuus milloin tahansa eikä (b) ongelmista, jotka liittyvät palkinnon toimittamiseen tai kilpailuun liittyviin ehtoihin. 

13. Osallistujien on noudatettava kilpailun toimintatapaa ja pidättäydyttävä esittämästä vastalauseita tai muita haasteita TME:tä (tai muita Toyota-konsernin jäseniä) vastaan.

14. Kilpailuun osallistuminen katsotaan ehtojen täydelliseksi ja ehdottomaksi hyväksymiseksi. TME pidättää oikeuden muuttaa, keskeyttää tai lopettaa nämä ehdot ja/tai kilpailun.

15. Kilpailua ja näitä ehtoja säätelevät Belgian lait ja ne laaditaan niiden mukaisesti.

16. Mikäli kilpailun toteuttamista tai tuloksia ja/tai näitä ehtoja koskevassa riidassa ei löydetä sopua, riita on jätettävä Belgian Brysselin tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.