1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Tampere
  3. Arvonnan säännöt
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Arvonnan säännöt

Lexus Tampere järjestää 16.9.–28.9.2022 arvonnan Lexus Tampereen Facebook-sivulla. Arvontaan osallistutaan arvontapostaukseen reagoimalla ja Lexus Tampereen sivua seuraamalla Facebookissa, Instagramissa tai molemmissa.

Arvomme VIP-illan Ilves – Stavanger Oilersin peliin 4.10.2022 Nokia Areenassa. Palkinto sisältää pääsyliput kahdelle henkilölle sekä sisäänpääsyn Ilves Klubille herkkuineen ja ohjelmineen. Arvomme palkinnon torstaina 29.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä. Voitto on lunastettava vastaamalla yksityisviestiin ja noutamalla liput Lexus Tampereen toimipisteestä. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen. Järjestäjä kerää ja käsittelee yhteystietoja vain voiton toimittamiseksi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Kampanjan järjestäjä rajoittaa vastuunsa palkintojen arvoon ja pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista.

Facebook- ja Instagram-arvontojen yleiset säännöt

Facebook ja Instagram eivät millään tavalla sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa, eikä kampanja liity millään tavalla itse Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.