1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Tampere
  3. Arvonnan säännöt
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Arvonnan säännöt

Lexus Tampere järjestää 24.1.–31.1.2023 arvonnan Lexus Tampereen Facebook-sivulla sekä Instagramissa. Arvontaan osallistutaan arvontapostaukseen reagoimalla ja seuraamalla Lexus Tampereen Facebook-sivua tai Instagram-sivua.

Facebookissa ja Instagramissa arvanneiden kesken arvotaan yhteensä yksi palkinto: aidot Ilves Hockeyn käytössä olleet pelihanskat. Arvomme palkinnon keskiviikkona 1.2. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä. Voitto on lunastettava vastaamalla yksityisviestiin ja noutamalla palkinto Lexus Tampereen toimipisteestä. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen. Järjestäjä kerää ja käsittelee yhteystietoja vain voiton toimittamiseksi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Kampanjan järjestäjä rajoittaa vastuunsa palkintojen arvoon ja pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista.

Facebook- ja Instagram-arvontojen yleiset säännöt

Facebook ja Instagram eivät millään tavalla sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa, eikä kampanja liity millään tavalla itse Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.