1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Kaivoksela
  3. Kampanjat
  4. Olemme mukana Joulupuu-keräyksessä
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

OLEMME MUKANA JOULUPUU-KERÄYKSESSÄ

Joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia, pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. Lahjat jaetaan perille saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Keräyspisteemme ovat Lexus Kaivokselassa Vantaalla ja Lexus Espoossa Suomenojalla 20.11. - 7.12.2023 välisen ajan, jonka jälkeen paketit toimitetaan Vantaan ja Espoon sosiaalihuolloille. Paketteja voi tuoda kuusillemme aukioloaikoinamme.

eJoulupuun kautta voit lahjoittaa rahaa keräykseen ja kerättyjä varoja käytetään eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten tukemiseen Joulupuu-paikkakunnilla. eJoulupuu-keräys on auki 1.11.-26.12.2023. Lisätietoja Joulupuu-sivustolta.

Lahjat

  • Joulupuu-keräykseen kerätyt lahjat ovat joko uusia tai itse tehtyjä ja käyttämättömiä.
  • Lahjaan ei tule sisällyttää mitään sellaista syötävää/juotavaa, joka ei ole alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. 
  • Lahjat tulee toimittaa paketoituina. Huomioittehan kuitenkin, että niiden sisältö tulee voida tarkistaa ennen jakamista lapsille, joten esim. lahjakassi on hyvä vaihtoehto.
  • Jokaiseen lahjaan tulee kiinnittää pakettikortti, josta käy ilmi minkä ikäiselle lapselle lahja on tarkoitettu, ja mitä lahja sisältää. Pakettikortteja löytyy keräyskuusiltamme (Lexus Kaivokselassa 2 krs. myymälässä, Lexus Espoossa myymälässä).
  • Tästä löydät linkit lahjavinkkehin, sekä lisätietoja keräyksestä: https://joulupuu.org/osallistu-keraykseen/.