1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Espoo
  3. Kampanjat
  4. Lexus Espoo x Kiekko-Espoo
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

SYVENNÄMME YHTEISTYÖTÄMME KIEKKO-ESPOON KANSSA

Lexus Espoo jatkaa ja syventää yhteistyötä urheiluseura Kiekko-Espoon kanssa.

"Viime vuonna yhteistyötä jo harjoiteltiin, ja tänä vuonna tulemme syventämään sitä. Lexus on meille varsin sopiva brändi: raikas, laadukas, tavoitteellinen ja vastuullinen. Olemme yksi Espoon tunnetuimmista urheilubrändeistä, joten uskomme yhteistyön hyödyttävän molempia", avaa Kiekko-Espoon toimitusjohtaja Aku Kallonen yhteistyön taustoja.

Myös Lexus Espoolle yhteistyön jatkaminen oli luontevaa

Lexus tunnetaan korkeasta laadusta ja erinomaisesta palvelusta. Toimipisteemme Lexus Espoo Suomenojalla toimii yhteistyön kiintopisteenä. Meillä toki on myös toinen Lexus-myymälä Kaivokselassa Vantaalla, jossa toimii myös Toyota-myyntimme. Huollamme sekä korjaamme edustamamme merkit molemmissa toimipisteissämme.

"Katsomme meille sopivia yhteistyökumppaneita avoimin mielin ja tässä yhteistyössä meidän arvomme ja tavoitteemme kohtaavat. Käytännön tasolla haluamme palvella koko Kiekko-Espoo -yhteisöä laajasti. Meillä on Lexuksella isot kasvutavoitteet. On mahtavaa päästä yhdessä rakentamaan vastuullista tulevaisuuden suuntaa autoilussa pääkaupunkiseudulla", kertoo Roni Maininki, Lexuksen ja Toyotan myyntijohtaja, Toyota Tsusho Nordic Oy:stä.

Yhteistyö sisältää pääyhteistyökumppanuuden lisäksi näkyvyyttä, yhteisiä sisältöjä, kilpailuja faneille sekä etuja yhteisölle. Arvomme esimerkiksi lippuja ensimmäiseen kiihkeään Jokerit-kamppailuun. SoMe-kanaviamme @lexusespoo seuraamalla Facebookissa ja Instagramissa varmistat, että kuulet näistä ensimmäisenä.

Lisätietoja:
Aku Kallonen, toimitusjohtaja Kiekko-Espoo p. 050 919 2512
Roni Maininki, myyntijohtaja Toyota Tsusho Nordic Oy p. 010 851 8107