LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI

HYBRIDI YRITYKSILLE

Vastuullinen, taloudellisesti tehokas, innovatiivinen ja ylellinen. Yritysauto, joka on yhtä suorituskykyinen kuin liiketoimintasi ja älykäs vaihtoehto perinteiselle autolle.

ÄLYKÄS VALINTA

Ylivertainen polttoainetaloudellisuus, edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät, Lexuksen laatua määrittävä Takumi-muotoilu ja käsityötaito eivät ole vain yksityishenkilöiden saatavilla. Lexuksen itselataava hybridi on yhdessä Lexuksen suorituskyvyn ja innovaatioiden kanssa älykäs valinta myös jokaiselle yritykselle.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HYBRIDI YRITYKSILLE

  AINA VALMIS VÄHENTÄMÄÄN PÄÄSTÖJÄ

  Lexuksen hybridimallisto on älykäs tapa osoittaa yrityksesi sitoutuminen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Lexuksen innovatiivinen teknologia vaikuttaa ympäristön saastumiseen niin paikallisella kuin globaalilla tasolla pienentämällä haitallisia päästöjä, mikä parantaa kaupunkien ilmanlaatua.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HYBRIDI YRITYKSILLE

  AINA VALMIS TALOUDELLISEEN TEHOKKUUTEEN

  Lexus-hybridin innovatiivinen teknologia ja polttoainetaloudellisuus auttavat pienentämään käyttökustannuksia ja pitämään yrityksen talouden kunnossa.

  Lexuksen itselataavan hybridin omistaminen ei poikkea perinteisestä autosta – ei lisää monimutkaisuutta vaan lisäetuja. Voit odottaa Lexuksen poikkeuksellista luotettavuutta ilman ylimääräisiä huoltokustannuksia. Määräaikaishuollon yhteydessä tehdään aina Hybric Health Check -tarkastus.

  Hybridi on polttoainetehokas, mutta sen ohella se tekee myös hyvää yrityksesi tuottavuudelle. Kolmen vuoden käyttöaikana hybridiautot tuottavat yritykselle säästöjä veroissa ja luontoisetuuksissa.

  Vaihtaminen Lexus-hybridiin voi siis olla hyvä investointi yrityksellesi.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HYBRIDI YRITYKSILLE

  AINA VALMIS SUORITUSKYKYISEEN AJOON

  Mene sinne, minne haluat – tyylillä. Kaksi voimanlähdettämme antavat sinulle nopeaa ja luotettavaa tehoa tien päällä sekä mukavamman kyydin pidemmillä matkoilla.

  Lexuksen itselataavien hybridiajoneuvojen malliston polttoainetaloudellisuus tarkoittaa hiljaisempaa matkustamoa, joka tarjoaa rauhallisen tilan rentoutua ja keskittyä – kaikki valmistettu Takumi-käsityötaidon tarkkojen standardien mukaan.

  Olipa sitten kyseessä tärkeä tapaaminen tai aika syvällisempään pohdintaan, saavut perille virkistyneenä ja valmiina toimintaan.

TUTUSTU MALLISTOON

Tutustu Lexuksen itselataavien yrityshybridiajoneuvojen mallistoon, joka on premium-autonvalmistajien laajin.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS-HYBRIDI

HIENOSTUNUTTA YLELLISYYTTÄ

Artesaanikäsityötaito ei tarkoita yksinomaan viimeistelyä, vaan se on meidän tapamme saavuttaa ehdoton laatu. Takumi-mestarikäsityöläisemme käyttävät jokaisessa valmistusvaiheessa sekä perinteisiä tekniikoita että nykyaikaista teknologiaa niin virtaviivaisen, suorituskeskeisen korin muotoilussa kuin somisteiden ja sisätilojen käsinvalmistuksessa luomaan virheetön lopputuote.

Älykkäät turvallisuusjärjestelmämme Lexus Safety System+ ja Lexus Safety System+ A tarjoavat kuljettajalle innovatiivisia huipputason apujärjestelmiä, jotka lukevat tietä ja kuljettajan aikeita parhaan mahdollisen luottamuksen ja mukavuuden tuottamiseksi ajon aikana.

Tämä vakuuttaa yrityksen kuin yrityksen.

Next steps