technology premium specification hero

TEKNOLOGIA

PREMIUMLUOKAN TEKNOLOGIA

Jokainen Lexus sisältää huippuluokan teknologiaa, joka tekee ajamisesta nautinnollista.

VAKIONA POIKKEUKSELLISTA TEKNOLOGIAA

Lexus-mallistossa teknologia ja ylellisyys kulkevat käsi kädessä ja varmistavat ajonautintosi. Osaamisemme näkyy sekä sisätilojen tyylikkyydessä että ajonautinnon ja turvallisuuden takaavissa älykkäissä ratkaisuissa, kuten LSS+-järjestelmässä.

    technology premium specification exceptional technology as standard

EDISTYKSELLISET OMINAISUUDET

Useimmat Lexuksen huippuluokan ominaisuuksista kuuluvat autojemme vakiovaruseisiin. Valittavissa on mm. korkeatasoisia viihde-, ilmastointi- ja turvallisuusjärjestelmiä. Lopputuloksena huippuunsa viety ja viimeistelty ajokokemus.

Kun ajat, kaikki on hallinnassasi. Hipaisemalla kojelaudan painikkeita, voit muuttaa ympäristöäsi mieltymystesi mukaan.

TÄYDELLINEN AKUSTIIKKA

Yhteistyömme maailmanluokan audioammattilaisen Mark Levinsonin® kanssa varmistaa, että Lexuksen audiomaailma on omaa luokkaansa.

Mark Levinson® on tiiviisti mukana jokaisessa suunnittelun ja toteutuksen vaiheessa aina konseptivaiheesta lähtien. Näin voimme varmistaa, että auton sisätilat suunnitellaan myös akustiikka huomioiden. Kaiuttimien sijoitus ja kalibrointi tehdään kaikkia ohjaamon ominaisuuksia silmällä pitäen.

    technology premium specification acoustic perfection 02

TINKIMÄTÖN SELKEYS

Lexus ja Mark Levinson® pyrkivät luomaan täydellisen akustiikkan. Sitoutumisemme tähän ei tunne rajoja, ja siksi olemmekin työstäneet teknologiaa, joka tehostaa digitaalisesti pakattuja kappaleita.

Harman Clari-Fi® -järjestelmässä käytetään valmiiksi koodattuja algoritmeja, jotka analysoivat audiosignaalit reaaliajassa ja korvaavat digitaaliraidoissa menetetyt vivahteet erinomaiseksi toistoksi luoden ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen. Lexuksen audiomaailman jälkeen et luultavasti tyydy enää mihinkään muuhun.

OPTIMOITU ILMAPIIRI

Ajoneuvon sisäilmaa ei näe, mutta sillä on merkitystä. Olemmekin integroineet autoihimme palkitun Nanoe®-teknologian, joka valvoo ja säätää ohjaamon ilmanlaatua mikroskooppisella tarkkuudella.

    technology premium specification optimised atmosphere

SAAVU PERILLE VIRKISTYNEENÄ

Käyttämämme hienostunut Nanoe®-teknologia ei vain puhdista ilmaa. Se pitää huolta myös ihanteellisesta kosteudesta.

Nanoe®-teknologian ansiosta saavut perille virkistyneenä, kuivattamatta ihoa tai silmiä. Nautit pitkistäkin ajomatkoista uudella tavalla.

AKTIIVISTA TURVALLISUUTTA

Kuvittele, että autollasi olisi aistit – kuten itselläsi, mutta ne olisivat vieläkin herkemmät. LSS+-järjestelmämme tekee tästä totta. Se sisältää lukuisia ominaisuuksia, joiden avulla sinä täydennät ajotaitojasi. Parannamme havaintokykyäsi intuitiivisesti ja älykkäästi, jotta voit rentoutua ja ajaa turvallisesti. Täysin uudessa LS-konseptissa tämä turvateknologia on viety vielä pisimmälle, mikä ennakoi myös tulevien Lexuksien turvallisuusratkaisuja.

ÄLYKÄS TUKI

Lexuksen ajoneuvot kehittyvät jatkuvasti ja tulevat yhä tarkemmin tietoisiksi ympäristöstään. Ne ennakoivat asioita, estävät törmäykset sekä suojelevat sinua, matkustajiasi ja jalankulkijoita.

Ajamista hallitset kuitenkin sinä. Turvallisuusjärjestelmämme puuttuvat peliin ja tarjoavat apua silloin, kun sitä tarvitaan. Muun aikaa ne toimivat taustalla ja pitävät sinut turvassa, näkymättömästi ja väsymättömästi.

TEKNOLOGISET KOHOKOHDAT

Lexus-mallisto sisältää edistyneintä teknologiaa. Valitsemastasi ajoneuvosta riippumatta voit nauttia innovatiivisista ominaisuuksista, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavin, inspiroivin ja turvallisin ajokokemus. Useat ominaisuudet ovat jo vakiona ja valittavissasi on myös runsaasti lisäominaisuuksia. Ylivoimaisesti paras kokoonpano on sinun valittavissasi.