pcs

LEXUS SAFETY SYSTEM +

TÖRMÄYKSIÄ ENNAKOIVA TURVAJÄRJESTELMÄ JA JALANKULKIJOIDEN TUNNISTUS (PCS)

Törmäyssuojaus alkaa törmäyksen estämisellä. Törmäyksiä ennakoiva turvajärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella varmistaa, että olet aina parhaassa paikassa reagoimaan tiellä edessäsi oleviin tapahtumiin. Törmäyksiä ennakoiva turvajärjestelmä valvoo ajoneuvoja ja jalankulkijoita autosi edessä ja lähettää hälytyksiä, jos etutörmäys on todennäköinen, ja parantaa mahdollisuuksiasi jarruttaa, jos törmäys ei ole vältettävissä.
PCS tarkkailee tietä yksityiskohtaisesti millimetriaaltotutkan ja kameran avulla autojen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden havaitsemiseksi.
Jos törmäys on odotettavissa, kuljettajalle ilmoitetaan sekä ääni- että visuaalisilla vihjeillä, jolloin hänellä on mahdollisuus aloittaa toimenpiteet törmäysten välttämiseksi. Jos järjestelmä arvioi, että törmäyksen todennäköisyys on suuri tai että törmäys ei ole vältettävissä, jarruavustin lisää jarrupainetta ja aktivoi automaattisesti jarrut estämään törmäyksen ja vähentämään vaurioita.
PCS parantaa ajo-intuitiotasi, vahvistaa tunteesi etäisyydestä edessä oleviin esteisiin ja antaa sinulle mielenrauhan. Tuntemattomat tiet ovat miellyttävämpiä ajaa, sillä PCS auttaa sinua huomioimaan muut tienkäyttäjät ja voit rentoutua ja nauttia ajamisesta.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT