TEKNOLOGIA

LUOVAA INNOVOINTIA

Teknologian suhteen emme lepää koskaan. Näemme teknologisen edistyksen jatkuvan innovaation käyttövoimana.

HUIPPUTEKNOLOGIA, UUSIA INNOVAATIOITA

Emme tyydy vain hyödyntämään teknologiaa nykyisessä muodossaan. Nykyteknologia on meille inspiraation lähde, joka herättelee mielikuvitustamme täysin uusien mahdollisuuksien löytämiseen. Viimeisin huipputeknologia on meille ponnahduslauta uusiin innovaatioihin – tie odottamattomiin ja uraauurtaviin keksintöihin.

    brandpillars tech engine

ÄLYKKÄÄMPÄÄ TUNNISTUSTA

Emme pelkää hyödyntää edistyksellistä teknologiaa yli rajojen. Lainasimme esimerkiksi lääketieteen viimeisintä CAT-skannaustekniikkaa, koska näimme siinä Lexukselle yllättävän ja arvokkaan käyttötavan.

Haluamme Lexuksella olla varmoja, että jokainen moottori on täydellinen. Siksi emme tyydy pelkästään mekaanisiin ja ulkopuolisiin tutkimuksiin.

CAT-skannaustekniikka (Computer Axial Tomography) mahdollistaa moottorin sisäpuolen tutkimisen 3D-näkymässä. Tämä lääketieteestä tuttu teknologia auttaa meitä tarkastamaan moottorimme ehdottomalla tarkkuudella. Rohkeus kokeilla, etsiä ja tutkia auttaa meitä tuottamaan ensiluokkaista, tinkimätöntä laatua.

ÄLYKÄSTÄ AVUSTUSTA

Ohjauspyörän takana istuessasi aistisi toimivat jatkuvasti pitääkseen sinut turvassa. Mutta mitä, jos ajotaitojasi täydentäisivät myös autosi ”aistit”? Edistyneet turvajärjestelmämme ylittävät ihmisen havaintokyvyn ja pitävät huolta sinusta sekä matkustajistasi intuitiivisesti ja älykkäästi.

AKTIIVISTA TURVALLISUUTTA

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä alueista, joilla hyödynnämme teknologiaa ja innovaatioita. Kehitämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja turvajärjestelmiä.

Näin ajoneuvoistamme tulee älykkäämpiä ja turvallisempia päivä päivältä. Muiden järjestelmien ohella LSS+-turvajärjestelmä suojaa sinua tien päällä ja avustaa tarvittaessa.

POIKKEUKSELLISET MATERIAALIT

Käytämme ekologisia materiaaleja innovatiivisesti yhdistämällä luonnon ja teknologian parhaimmat keksinnöt – näin myös luomme ympäristöllemme ystävällisiä ratkaisuja. Tutustu yksilöllisiin sisätilaratkaisuihin, jotka kuvastavat luonnon kauneutta. Löydät tyylikkäitä ja samalla toiminnallisia viimeistelyjä sekä täysin uusia ominaisuuksia.

    technology innovation with imagination unconventional materials 01
    technology innovation with imagination unconventional materials 02

BAMBUAKUSTIIKKA

Luonto ja teknologia yhdistyvät hämmästyttävällä tavalla Lexus CT:n tehokkaissa kaiuttimissa. Uskomaton äänentoisto on luotu käyttämällä bambua täysin uudella tavalla.

Kaiuttimien kalvot on muotoiltu materiaalista, jossa kasvien opaalia (mikroskooppista neulamaista rakennetta, jota löytyy bambun lehdistä) on yhdistetty hiileen. Kevyt kalvo on riittävän jäykkä toistamaan korkeat äänet tarkasti sekä riittävän joustava vaimentamaan omat resonanssivärinänsä.

TESTAUS VIRTUAALITODELLISUUDESSA

Olemme vieneet testauksemme uudelle tasolle hyödyntämällä virtuaalitodellisuutta. Ajo-olosuhteita jäljittelemällä saamme arvokasta ja todellista tietoa turvallisuusominaisuuksista. Käytämme kuljettajilta saamaamme palautetta teknologian hiomiseen huippuunsa – sinun luottamuksesi ja mielenrauhasi varmistamiseksi.

    technology innovation with imagination driving simulator process

AJO VIRTUAALITODELLISUUDESSA

Lexus LS:n ajosimulaattorin sisällä kaartuvat näytöt toistavat realistisista kuvaa kaupungin kaduilta ja moottoriteiltä. Sylinterit liikkuvat, kallistuvat ja kääntyvät simuloiden kaarreajoa, nousua, kiihdytystä ja hidastusta. Vaikutelman täydentävät moottorin hurina, tärinä ja ilmavirta.

Simulointimahdollisuudet ovat rajattomat. Esimerkiksi tuottamalla monotonisen ajotilanteen voimme tutkia uneliaisuuden vaikutusta. Se puolestaan auttaa meitä kehittämään älykkäitä varoitusjärjestelmiä. Testien suunnittelusta vastaava Takahiko Murano kertoo: ”Tämän tyyppiset testit eivät olisi mahdollisia todellisessa maailmassa.”