MOOTTORIURHEILU

SUORITUSKYKY

Suhtaudumme intohimolla urheilulliseen suorituskykyyn. Tutustu superautoihimme ja niihin, joilla kilpailemme. Löydät uskomattoman tehokkaan ajoelämyksen, jota on kehitetty ja testattu kilparadoilla.

SUPERAUTON INNOITTAMA

Kymmenen vuoden unelmoinnin, innovoinnin, muotoilun ja valmistuksen tuloksena syntynyt LFA rikkoo mahdollisuuden rajoja. LFA-superauto on moderni ikoni, joka on asettanut uusia standardeja korkealla suorituskyvyllään.


 

 
  lexus lfa born on track

 

 
  lexus legendary status

SUPERAUTON INNOITTAMA

LEGENDAARINEN STATUS

Tokion kansainvälisessä autonäyttelyssä vuonna 2010 esitelty Lexuksen LFA on hämmästyttävä tekninen saavutus. Se on edelleen suorituskykymme ja F-filosofiamme ydin ja symboli.

Legendaarista superautoa valmistettiin ainoastaan 500 kappaletta. Tämä autonvalmistuksen mestariteos viitoittaa nyt tietä Lexuksen uusien autojen kehitykselle.

VALMIINA KISAAN

Suorituskykyisten Lexus-autojen luomisessa kilparadasta on tullut innovaatiolaboratoriomme. Superautomme on viritetty ratoja varten, valmiina karistamaan kilpailijat kannoiltaan.


 

 
  lexus race ready

VALMIS KISAAN

VOITTAVA KAAVA

Lexus on Aasian ensimmäinen autonvalmistaja, joka on voittanut VLN-endurancemestaruuden Nürburgringissä (Nordschleife). RC F GT3 -prototyyppimme voitti kokonaiskilpailun VLN9-ajoissa 8. lokakuuta 2016. Tämä uskomaton malli sisältää huipputeknisiä ominaisuuksia ja yli 540 hevosvoiman moottorin.

RC F GT3 -mallia täydentävät juuri tähän autoon suunnitellut ilmanvastusta vähentävät etulokasuojat. Korkea ja leveä takaspoileri takaa riittävän downforce-voiman vakauden, nopeuden tehostamiseksi tiukimmissakin kaarteissa.

KILPAVIRITETTYÄ YLELLISYYTTÄ

Kilparadalla kaikki aistimme aktivoituvat – olemme jatkuvassa vireystilassa. Havannoimme ympäristöämme tehokkaasti ja opimme joka hetkellä. Kilparadalta saamamme opit ja oivallukset siirtyivät mukaan F ja F SPORT -malleihin. Tuloksena ovat autot, joiden hiottu ja energisoiva ajokokemus yhdistyvät eleganttiin urheilulliseen tyyliin.

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f sport

  SUORITUSKYKY

  F SPORT

  Valitse Lexus-suosikkimallisi ja päivitä sille urheilullisempi särmä. F SPORT -mallimme sisä- ja ulkopuolisia ratkaisuja on jalostettu edelleen, ajo-ominaisuus on hienosäädetty entistä paremman ja innostavamman ajoelämyksen varmistamiseksi.