lexus f sport hero

SUORITUSKYKY

F SPORT

Jokainen F SPORT -malli on saanut innoituksensa LFA-superautosta ja RC F:stä, ja niissä Lexuksen jo häkellyttävää ulkoasu on saanut urheilullisemman ilmeen. Lexuksen F -filosofia näkyy jokaisessa F SPORT -mallissa atleettisessa ulkomuodossa, urheilukeskeisessä ohjaamossa ja eksklusiivisesti viritetyissä käsittelyominaisuuksissa, jotka kaikki tehostavat ulkoasua ja ajajan innostuneisuuden tuntua.

ULKOPUOLEN F SPORT -MUOTOILU

F SPORT -muotoilu on suunniteltu kääntämään katseita yksilöllisellä tiimalasisäleiköllä, verkkosomisteilla ja kromatuilla yksityiskohdilla. Suuret jarrujen jäähdytyskanavat ja aerodynaamiset rivat alemmassa etuspoilerissa korostavat tarkoituksenmukaista ja voimakasta ilmettä sekä parantavat pitovoimaa. Tyylin täydentävät ainutlaatuiset kevytmetallivanteet ja hillitty F SPORT -merkki, joka antaa viitteen mallin alkuperästä, kuuluisasta Fuji-autoradasta.

 •     lexus f sport section02 02

  EKSKLUSIIVISET VANTEET JA VIRITETTY JOUSITUS

  Kevyet kevytmetallivanteet on täydennetty matalaprofiilirenkailla suurenmoista kaarreajoa varten. Etu- ja takajousitus on viritetty tarjoamaan loistavat käsittelyominaisuudet ajomukavuudesta tinkimättä.

 •     lexus f sport section02 03

  YKSILÖLLINEN ETUPUSKURI JA RITILÄ

  F SPORT -mallin katseita kääntävän keulan yksilöllinen hunajakennoritilä ja ainutlaatuinen puskuri tekevät rohkean ja vaikuttavan vaikutuksen. Syvään alaosaan on integroitu spoileri ja kaksi erillistä ulkoritilää.

F SPORT -SISÄTILAN OMINAISUUDET

F SPORT -mallien moottoriurheilun innoittaman sisätilan varustukseen kuuluu tukea antava istuin, koneistetut alumiinipolkimet ja F SPORT -ohjauspyörä. Istuessasi huolellisesti työstettyyn ohjaamon näet, kuinka jokainen yksityiskohta on suunniteltu kuljettajan ja ajoneuvon intuitiivista yhteyttä ja urheilullisempaa kokemusta varten.

    lexus f sport section03 00
 •     lexus f sport section03 01

  KORKEAN SUORITUSKYVYN ISTUIMET

  F SPORT -istuinten tarkka profiili ja parannettu istuvuus tukevat sinua kaarreajossa lantiosta olkapäihin. Kauniisti tikatut yksityiskohdat ovat Takumi-mestariemme käsityötä.

 •     lexus f sport section03 02

  KILPARADAN INNOITTAMA NÄYTTÖ

  Dynaamisesti muotoiltu F SPORT -mittaristo kommunikoi kaikki tärkeät ajotiedot suorituskykytietojen antamiseksi juuri sinne mihin ne haluat. Kerrostettu mittaristo on liitetty ajotilan valitsimeen ja vaihtuu valitun ajotilan mukaan.

  Huomaa: saatavilla Lexus-malliston ttietyissä malleissa.

 •     lexus f sport section03 03

  URHEILUOHJAUSPYÖRÄ JA POLKIMET

  F SPORT -logolla varustettu, ergonomisesti muotoiltu sport-ohjauspyörä on viimeistelty kauniisti rei’itetyllä nahalla täydentäen vaihteenvalitsinta. Jalkojesi alla koneistetut alumiinipolkimet heijastavat F SPORT -mallien moottoriurheiluperintöä antaen loistavan pidon ja parannetun tuntuman.

  Huomaa: saatavilla Lexus-malliston ttietyissä malleissa.