1 2020 motorsport hero

TECH1 RACING

KAUSI ON KÄYNNISSÄ

Toulouselainen Tech1 Racing -talli osallistuu toisena vuotena peräkkäin yhteistyössä Lexuksen kanssa GT World Challenge Europe –sarjaan, jonka kilpailut käynnistyvät vihdoin koronaviruskriisin jälkeen. Seuraa tallia, kun he tavoittelevat GT3-sarjan Silver Cupin voittoa.

RANSKALAINEN KYKY
Tänä vuonna luottamus on annettu kolmen nuoren ranskalaiskuljettajan triolle. Aurélien Panis ja Thomas Neubauer osallistuvat Sprint Championship -kisaan, ja Timothé Buret täydentää Endurance-joukkuetta. 23 vuoden keski-iästään huolimatta tiimi on työskennellyt tiiviisti kuljettajien kanssa aiemmin eri luokissa.

Lexus tasoittaa tietä nuorille edustamaan brändiä GT-luokassa vahvistamalla Aurélien Panisin viralliseksi kuljettajaksi. Aurélien on lahjakas ja luotettava kuljettaja, jolla on erittäin hyvä kokemus yksipaikkaisten kilpailuista ja hän on osoittanut suurta kyvykkyyttä viimeisimmissä eri mestaruuskilpailuissa.

Timothé Buret on hankkinut vankan kokemuksen osallistumalla tiimin kanssa ELMS-kilpailuun ja Le Mansin 24 tunnin ajoihin. Viime vuonna hän vahvisti amatöörien joukkuetta GT3-sarjan Span 24 tunnin ajoissa Lexuksella.

Thomas Neubauer on energinen, innokas ja voitonnälkäinen kuljettaja. Hän on trion ainoa koko GT3-kaudelle osallistunut kuljettaja. Hän tuo erittäin hyödyllistä kokemusta tiimikumppaneilleen.
        2 2020 motorsport long body
VALMIINA KILPAILEMAAN
”Olen erittäin onnellinen ja ylpeä voidessani liittyä virallisena kuljettajana Lexukselle GT World Challenge Europe -tapahtumassa”, sanoo Aurélien Panis - GT3 GTWCE Endurance Cup & Sprint Cup -kuljettaja. On myös suuri ilo palata Tech1 Racing -tiimiin, jonka kanssa tein Formula Renault 3.5 -debyyttini ja sain mahdollisuuden osallistua muutamaan kilpailuun viime vuonna Blancpain Sprintissä Lexuksen kanssa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jälleen työskennellä Lexuksen kanssa,” kertoo Tech1:n tiimipäällikkö Sarah Abadie.
”Haluamme kiittää Lexusta erittäin paljon heidän luottamuksestaan yhteistyön jatkamiseen RC F GT3:n kanssa. Olemme myös erittäin kiitollisia teknisen ja urheilullisen näkökulman lisäksi siitä, että Lexus on tukenut ideaamme luoda ohjelma nuorille kuljettajille tämän hienon brändin tukemiseksi GT-sarjassa.

On meidän käsissämme vastata haasteeseen ja voittaa GT World Challenge Europe -kilpailun Silver Cupit ja nostaa Lexus valokeilaan.”

”Lexus Europe odottaa innolla uutta kautta Tech1 Racing -tallin ja Aurélien Paniksen kanssa World Challenge Europe Championship -mestaruuskisoissa”, sanoo Olivier Naus - brändijohtaja, Events & Motorsport Lexus Europe. ”Emme malta odottaa, että näemme auton kilparadalla!”

”Olemme vahvassa asemassa vuoden 2020 kokoonpanolla Aurélienin, Thomasin ja Timothén kanssa. Olemme vakuuttuneita siitä, että nämä kuljettajat ovat moottoriurheilun tulevaisuutta, ja odotamme innolla heidän näkemistään RC F GT3:n ratissa.”
        3 2020 motorsport long body
SEURAA TAPAHTUMIA
Koronaviruskriisin vuoksi alkuperäistä kisakalenteria ei voitu noudattaa, mutta nyt GT World Challenge Powered by AWS on käynnistänyt uudelleen maailmanlaajuiset ponnistelunsa ja tarkistanut Euroopan kalenterin.

Raportoimme jokaisesta kisasta ja tiimimme menestyksestä. Siirry viralliselle GT World Challenge Europen verkkosivustolle tästä.