MUOTOILU

TUNNUSOMAINEN TYYLI

Lähestymme muotoilua L-Finesse-muotoilufilosofian kautta. Mitä tämä tarkoittaa? Tarjoamme sinulle muotoilun ja teknologian uudet yhdistelmät ja luomme yksityiskohtien harmonian.

L-FINESSE-MUOTOILU

Tämän muotoiluperiaatteen kolme ydinarvoa inspiroivat ja hallitsevat jokaista esteettistä päätöstämme.

 • Saumaton ennakointi

  Japanilaisen vieraanvaraisuuden - Omotenashin - hengen mukaisesti teemme paljon enemmän kuin vain täytämme ajajien tarpeet ja toiveet. Me ennakoimme tulevat toiveesi. Haluamme luoda sinulle aina jotakin hämmästyttävää.

  Tarkoituksenmukaista yksinkertaisuutta

  Kaikessa, mitä luomme, on intuitiivinen pyrkimys sekä nautintoon että yksinkertaisuuteen. Turha monimutkaisuus on keskeneräistä ajattelua ja se pilaa täydellisen nautinnollisen ajokokemuksen. Lexus miettii asiat loppuun asti.

  Kiehtova tyylikkyys

  Lexus-autot herättävät huomiota ja kääntävät katseita. Niiden muotoilu eroaa persoonallisuudellaan. Mitä paremmin niihin tutustut, sitä enemmän viehätyt. Ei olekaan ihme, että muotoilijamme puhuvat ”visuaalisesta matkasta”.

ETUSÄLEIKKÖ

Etusäleikkö on Lexuksen persoonallinen, välittömästi tunnistettava omaperäinen tunnus. Sen rohkeat linjat huomataan. Sillä on korkea symboliarvo mallistossamme ja sen linjoja muokataan erittäin hienovaraisesti.

L-AJOVALOT

L-muotoiset valot leikkivät harmonisesti etusäleikön kanssa luoden vaikuttavan kokonaisuuden. Ajoneuvomme keulan ja perän L-valot tuovat mieleen yrityksemme nimen. Muotoilun ovat mahdollistaneet uusin valoteknologia ja visuaaliset tavoitteemme.

LUONTEENOMAINEN PROFIILI

Lexus-autojen profiili on näyttävä. Se ilmentää aerodynaamista osaamista, johon on yhdistetty L-kirjainta symbolisoivia linjoja. Kaiken kaikkiaan ammattitaidon, muodon, huolellisen työn sekä erinomaisen suorituskyvyn tarkoitus on palvella vain yhtä päämäärää – ylivertaisen nautinnollista ajokokemusta.