2019 lexus design awards entries

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINTO 2020 - ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

MUOTOILUA PAREMPAA HUOMISTA VARTEN
Kahdeksas vuosi on nyt meneillään, ja Lexuksen muotoilupalkinnoista on tullut maailmanlaajuinen haku nouseville muotoilukyvyille. Ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu inspiroimaan muotoiluinnovaatioita parempaa huomista varten, ja sen vuosikilpailuun voi lähettää hakemuksia nyt.
ENNAKOI.INNOVOI.VALLOITA
Osallistujien täytyy esittää luovia ideoita, jotka ilmaisevat Lexus-brändin kolmea pääperiaatetta: ennakoi, innovoi ja valloita. Niiden painopisteen täytyy olla myös yksilöiden ja yhteiskunnan tarpeiden ennakoinnissa. Ilmoittautuminen Lexuksen kahdeksansiin muotoilupalkintoihin 2020 on mahdollista 1. elokuuta – 14. lokakuuta 2019.
VOITA MENTOROINTI NEW YORKISSA
Vuoden 2020 alussa Lexus julkistaa kuusi finalistia, jotka osallistuvat erityiseen ja eksklusiiviseen mentorointiohjelmaan New Yorkissa kuuluisien johtavien muotoilijoiden johdolla monilla muotoilun aloilla. Jokainen finalisti voi käyttää 3 000 000 jeniä (yli 25 000 Yhdysvaltain dollaria) oman muotoilukonseptin prototyypin valmistukseen. Tämä esitellään Lexuksen muotoiluinstallaatiossa Milanon muotoiluviikolla 2020.
INSPIROIVAA INNOVAATIOTA
Ohjelma perustettiin vuonna 2013 tukemaan ja edistämään tulevia luovan työn tekijöitä. Ohjelma kehittää inspiraatioita muotoilun innovaatioihin, jotka johtavat parempaan huomiseen. Osallistujien määrä on kasvanut vuosi vuodelta tasaiseen tahtiin joka puolella maailmaa. Viime vuonna muotoilijat lähettivät 65 maasta 1 548 muotoiluehdotusta, joista moni hyödynsi tekniikan voimaa.