2019 lexus lda banner

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUS DESIGN AWARD 2019

Lexus International järjestää jälleen arvostetun Lexus Design Award 2019 -kilpailun. Vuodesta 2013 lähtien maailmanlaajuinen muotoilulukilpailu on toiminut foorumina uusille luoville suunnittelijoille, joiden tavoitteena on luoda meille parempaa tulevaisuutta. Vuosittainen tapahtuma houkuttelee tuhansia lahjakkuuksia ympäri maailmaa tavoittelemaan tätä muotoilun huippupalkintoa.
"Design for a Better Tomorrow" - ohjelman tarkoitus on luoda muotoilun kautta maailmasta parempi paikka, ja nyt jo seitsemäntenä vuotenaan 2019 Lexus Design Award-palkinto tekee tämän tavoitteen selkeämmäksi kuin koskaan".
Tulevan sukupolven muotoilijoiden on otettava suunnittelussaan huomioon Lexus-tuotemerkin kolme periaatetta: "ennakoida", "innovoida" ja "tarttua". Muotoilun tulee myös ilmentää tulevaisuuden yhteiskunnan tarpeita. Kilpailijoiden on kehitettävä innovatiivisia ja mielikuvituksellisia ratkaisuja, ja heidän ideansa ja mallinsa on valloitettava yleisön lisäksi myös arvovaltainen tuomaristo.
Kuusi finalistia ilmoitetaan alkuvuodesta 2019. Tuomarit ja mentorit julkistetaan syksyllä 2018. Aiempia Lexus Design Award -tuomareita ja mentoreita ovat olleet mm. Sir David Adjaye, Snarkitecture ja Formafantasma.
Tuomarit valitsevat kuusi parasta ideaa, joista on tarkoitus kehittää prototyyppi mentoreiden avulla. Tuotannon budjetti 3 miljoonaa JPY: tä (yli 25 000 dollaria Yhdysvaltain dollaria). Prototyypit esitellään arvostetussa Milan Design Week 2019 * -taphtumassa, jossa kilpaillaan Grand Prix-palkinnosta.
Lexus tarjoaa jokaiselle finalistille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää tunnettujen muotuilun ammattilaisten osaamista ja kokemusta Milanon designviikolle valmistautumisessa.
Lexus Design Award: LexusDesignAward.com
Official hashtags: #LexusDesignAward; #MilanDesignWeek
* Salone Del Mobilessa, maailman suurmmassa design-tapahtumassa on kattava tarjonta eri brändien ja suunnittelijoiden tapahtumia ja esittelyjä aina huonekaluista tekstiilehin ja muotiin.