Lexus Design awards hub text left

MUOTOILU

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

Luovuus on maailmaa muuttava voima. Lexuksen muotoilupalkinto tukee nuoria muotoilijoita, joiden työ voi muokata tulevaisuutta uudella ja jännittävällä tavalla.


 

 
  2020 lexus design awards banner hero

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

FINALISTIT JULKISTETTU - KUUSI INNOVATIIVISTA RATKAISUA

Maailmankuulut muotoilijat monista erilaisista taustoista kokoontuvat tukemaan seuraavaa muotoilijoiden sukupolvea.


 

 
  2020 lexus lda judges mentors hero 1920x1080 1

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2020 - JUDGES AND MENTORS

Maailmankuulut muotoilijat monista erilaisista taustoista kokoontuvat yhdessä siirtämään tietotaitojansa seuraavalle suunnittelijoiden sukupolvelle.


 

 
  2019 lexus design awards entries

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINTO 2020 - ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Kahdeksas vuosi on nyt meneillään, ja Lexuksen muotoilupalkinnoista on tullut maailmanlaajuinen haku nouseville muotoilukyvyille.


 

 
  2019 lexus design awards hub hero v2

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LISA MARKSIN ”ALGORITHMIC LACE” ON VOITTANUT LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNON 2019

Lexus International on julkistanutLexuksen muotoilukilpailun 2019 Grand Prix -voittajan. Lisa Marks on saanut tämän arvostetun palkinnon suunnitelmastaan ”Algorithmic Lace”. Voittaja valikoitui yhteensä 65 maasta lähetetyn ja 1 548 idean joukosta.


 

 
  2019 lexus lda banner

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUS DESIGN AWARD 2019

Tavoitteena parempi huominen.


 

 
  2018 lexus lda hub hero

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNON 2018 FINALISTIT

Lexus International julkisti Lexuksen arvostetun muotoilukilpailun 2018 12 finalistia. Tämä arvostettu kansainvälinen muotoilukilpailu kutsuu nyt jo kuudennen kerran nuoria muotoilijoita esittämään ideoita pohjautuen tämän vuoden aiheeseen ”CO-”, latinankielinen etuliite, joka tarkoittaa ”kanssa tai harmonisesti yhdessä”.


 

 
  Ancient craft meets new design hero

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

VANHA KÄSITYÖTAITO KOHTAA UUDEN MUOTOILUN

CRAFTED FOR LEXUS -mallistossa hyväksi todettu käsityötaito ja nykyaikainen muotoilu muodostavat ainutlaatuisen tuotemalliston. Kaksi upouutta esinettä on tullut mukaan jatkuvasti kasvavaan valikoimaan.


 

 
  lda david adjaye

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

SIR DAVID ADJAYE OSALLISTUI LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNON 2018 ARVOVALTAISEEN TUOMARISTOON

Visionäärinen ja yksi sukupolvensa vaikkutusvaltaisimmista arkkitehdeistä, Sir David Adjaye, täydentää uutena tuomarina Lexuksen muotoilupalkintotuomaristoa vuonna 2018.


 

 
  Lexus Design awards entries open

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINTO 2018 - ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Lexus jatkaa sitoutumistaan parempaan maailmaan muotoilun kautta ja kutsuu osallistujia Lexuksen muotoilupalkintokilpailuun 2018.


 

 
  2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNON FINALISTIT

Tuhansista osallistujista valittiin vain kaksitoista finalistia. Kahdeksan heistä pääsee esittelemään teoksensa Milanon muotoiluviikolla, kun taas neljä saavat ainutkertaisen tilaisuuden maailmanlaajuisesti tunnettujen muotoilijoiden mentoroimina. Mentorit auttavat toteuttamaan finalistien ideat kehittämällä kunkin konseptin prototyypiksi.


 

 
  2017 lda judges thumb

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

TUOMARIT

Lexuksen muotoilupalkinnon tuomaristo koostuu maailmankuuluista luovista muotoilijoista ja muotoilualan ammattilaisista, jotka ovat käyneet läpi tuhansia osallistujia kahdentoista finalistin, neljän prototyypin voittajan ja kokonaiskilpailun Grand Prix -voittajan valitsemiseksi.


 

 
  2017 lda mentor thumb

LEXUKSEN MUOTOILUPALKINNOT

MENTORIT

Lexus on valinnut huolella maailmanluokan muotoiluammattilaisista koostuvan tuomariston Lexuksen muotoilupalkinnon finalistien mentorointia ja yhteistyötä varten. Useiden kuukausien ajan Lexuksen mentorit tarjoavat finalisteille arvokkaita näkemyksiä, markkinointiin liittyvää neuvontaa ja ohjausta toteuttamaan ideansa prototyypiksi.