2017 lexus valerian hero01

LEXUS SCIFI-ELOKUVASSA VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Valerian and the City of a Thousand Planets on yksi Euroopan suurimpia elokuvatuotantoja. Ja Lexuksella on siinä päärooli. Luova tiimimme suunnitteli Luc Bessonin ohjaamaan 2017 scifi-elokuvaan ajoneuvon, joka näyttää olevan kuin kotonaan Valerianin maailmassa 700 vuoden kuluttua: tuloksena Lexus SKYJET.

PIKAKELAUS VUOTEEN 2800

Yksipaikkainen SKYJET esiteltiin ensi kertaa Lexus-tapahtumassa Miamissa, jossa esiteltiin viimeisimpiä ylellisyystuotteitamme ja lifestyle-aktiviteetteja. Valerian-tiimi loi SKYJETin tavoitteenaan luoda ajoneuvo, jonka voisi olettaa olevan käytössä 28. vuosisadan paikkeilla.

2017 Lexus Lifestyle -tapahtumassa Miamissa vuoden 2017 elokuvan Valerian and the City of a Thousand Planets tähti Dane DeHaan antoi maailmalle houkuttelevan vilauksen tulevasta paljastaessaan SKYJET-aluksen kopion.

Elokuvan luova tiimi ja Lexuksen muotoilijat tekivät yhteistyötä nykyisten ikonisten mallien tämänhetkisten muotoiluominaisuuksien (joista saatat tuntea muutaman) sovittamiseksi lopulliseen SKYJETiin. Lopullisessa versiossa on mukailtu Lexuksen tunnusomainen etusäleikkö ja odotetun 2018 Lexus LC-coupén atleettisen ja aerodynaamisen muodon innoittamat etuvalot.

Konseptimallin sisätilan suunnittelussa Valerianin luova tiimi käytti Al- ja edistyneen HMI-teknologiamme viimeisiä kehityksiä. Narratiivi sisältää myös kuvitteellisen tulevaisuuden energiakapselin, joka on Lexuksen innovatiivisen vetykennoteknologian innoittama.

EEPPISET TAKAA-AJOKOHTAUKSET

Paljastustilaisuudessa Dane kommentoi seuraavasti: ”Olen aina halunnut työskennellä Luc Bessonin kanssa, koska hänen elokuvissaan jokainen yksityiskohta on hiottu tarkasti tuomaan kerronta esiin mahdollisimman kuvitteellisesti. Hieno esimerkki tästä on yhteistyö Lexuksen kanssa SKYJET-projektissa: Valerianin eeppiset takaa-ajokohtaukset Skyjetillä ovat elokuvan viihdyttävimpiä hetkiä.”

Kopion julkistusta säesti dramaattinen valoshow ennen Danen saapumista lavalle kertomaan SKYJETillä flmaamisesta ja työskentelemisestä kanssanäyttelijänsä Cara Delevignen ja ohjaaja Luc Bessonin kanssa.

Lexuksen globaali brändijohtaja Spiros Fotinos kommentoiyhteistyötä seuraavasti: ”Kun Luc ensimmäisen kerran kertoi meille visiostaan Valeriania varten, oli selvää, että hän jakoi kunnianhimomme rikkoa tavanomaisen rajat ja luoda hämmästyttäviä kokemuksia. SKYJETin muotoilun ja teknologioiden luominen Lexuksen näkökulmasta oli jännittävä haaste. Sen lisäksi, että brändimme olisi osa uskomatonta tarinaa, saimme nauttia suunnittelijoidemme ja insinööriemme ilmeestä kertoessamme heille, että he saisivat työskennellä avaruusaluksen parissa!”

Seuraavien seitsemän kuukauden aikana Lexus tuottaa sarjan hämmästyttäviä kokemuksia ja tuo elokuvan fanit kaikkialla maailmassa lähemmäksi Valerianin toimintaa elokuvan julkaisuun asti heinäkuussa 2017.

Lue lisää VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS -elokuvasta:

NOUSE VALERIANIN NOPEUTEEN

Visionäärinen kirjoittaja ja ohjaaja Luc Besson on siirtänyt klassiseen ranskalaiseen sarjakuvaan perustuvan Valerian ja Laurelinen ikonisen lähdemateriaalin eeppiseen scifi-elokuvasaagaan. Valerian (Dane DeHaan) ja Laureline (Cara Delevingne) ovat galaksin erikoisagentteja ihmisten asuttamalla hallintoalueella, joiden tehtävänä on pitää yllä järjestystä koko universumissa.

Komentajansa (Clive Owen) käskystä Valerian ja Laureline määrätään tehtävään Alphan kosmiseen kaupunkiin, joka on jatkuvasti laajentuva, universumin kaikista neljästä kolkasta kotoisin olevien tuhansien lajien asuttama metropoli. Alphan, tuhansien planeettojen kaupungin, keskipisteessä on mysteerinen musta voima, joka uhkaa sen rauhaisaa eloa, ja Valerianin ja Laurelinen on tunnistettava uhka ja pelastettava sekä Alpha että koko universumin tulevaisuus.

Next steps