2019 lexus brand hero

MUOTOILU

TULEVAISUUDEN VISIOT

Lexuksen muotoilun eteenpäin ajava voima on rohkea, uskalias ja ideakonsepteja hyödyntävä ajattelu. Tutustu projekteihin, jotka ovat singonneet meidät tulevaisuuteen ennakoimattomalla energiallaan. Olemme jo useasti tehneet mahdottomasta mahdollisen.

 • 2019 lexus brand yacht

  TULEVAISUUDEN VISIOT

  SPORT-HUVIALUS

  Intohimoinen mestariajaja Akio Toyoda ei pelkästään aja autoja. Ikuinen seikkailija pitää silmällä kaikkia ajoneuvoja. Huvialuksissa häntä ovat jo pitkän innostanut hienoimpien mallien mahtaviin voimavaroihin yhdistyvä hienostunut ylellisyys ja pehmeys.

  Akio ymmärsi, että ammattimaisesti suunniteltu suorituskykyinen Sport-huvialus on jännittävä ja tärkeä lisä ylelliseen Lexus-lifestyleen.

 • 2019 lexus brand slide hoverboard

  TULEVAISUUDEN VISIOT

  SLIDE-leijulauta

  Tutustu SLIDE-leijulautaan – uuteen liikkumismuotoon. Muotoilumestarien käsissä syntyi radikaalisti uudelleen ajateltu skeittilauta. SLIDE-leijulaudan toteuttamiseksi ydinratkaisut mietittiin uudelleen. Syntyi aitoja, uusia teknisiä innovaatioita.

  Ideana oli yhdistää tehokas magneettijunateknologia ohueen, virtaviivaiseen skeittilautaan. Tätä varten oli löydettävä täsmälleen oikea superjohtimien, magneettien ja nestemäisen typen yhdistelmä. Onnistuakseen tässä tiimin oli useasti venytettävä teknologian potentiaalia.