MUOTOILU

TULEVAISUUDEN VISIOT

Lexuksen muotoilun eteenpäin ajava voima on rohkea, uskalias ja ideakonsepteja hyödyntävä ajattelu. Tutustu projekteihin, jotka ovat singonneet meidät tulevaisuuteen ennakoimattomalla energiallaan. Olemme jo useasti tehneet mahdottomasta mahdollisen.

TAVALLISESTA POIKKEUKSELLISEEN

Lue lisää, kuinka mielikuvituksemme sai meidät uhmaamaan painovoimaa SLIDE-leijulaudalla, määrittämään seikkailun uudelleen SPORT-HUVIALUSKONSEPTILLA sekä astumaan tulevaisuuteen Valerianin SKYJETillä. Olemme myös asettaneet uuden standardin ylelliselle suorituskyvylle LC 500h:n Multi Stage Hybrid -moottorilla.

 • TULEVAISUUDEN VISIOT

  SPORT-HUVIALUS

  Intohimoinen mestariajaja Akio Toyoda ei pelkästään aja autoja. Ikuinen seikkailija pitää silmällä kaikkia ajoneuvoja. Huvialuksissa häntä ovat jo pitkän innostanut hienoimpien mallien mahtaviin voimavaroihin yhdistyvä hienostunut ylellisyys ja pehmeys.

  Akio ymmärsi, että ammattimaisesti suunniteltu suorituskykyinen Sport-huvialus on jännittävä ja tärkeä lisä ylelliseen Lexus-lifestyleen.

 • TULEVAISUUDEN VISIOT

  SLIDE-leijulauta

  Tutustu SLIDE-leijulautaan – uuteen liikkumismuotoon. Muotoilumestarien käsissä syntyi radikaalisti uudelleen ajateltu skeittilauta. SLIDE-leijulaudan toteuttamiseksi ydinratkaisut mietittiin uudelleen. Syntyi aitoja, uusia teknisiä innovaatioita.

  Ideana oli yhdistää tehokas magneettijunateknologia ohueen, virtaviivaiseen skeittilautaan. Tätä varten oli löydettävä täsmälleen oikea superjohtimien, magneettien ja nestemäisen typen yhdistelmä. Onnistuakseen tässä tiimin oli useasti venytettävä teknologian potentiaalia.

Next steps