2019 lexus takumi living hero v2

KÄSITYÖTAITO

TAKUMI LIVING

Sanotaan, että asiantuntijuus vaatii 10 000 tuntia työtä. Takumi-mestariksi kasvaminen vaatii vielä enemmän, jopa 60 000 tuntia. Ainutlaatuisessa dokumentissamme kerromme näistä artesaanikäsityön mestareista, jotka omistavat koko elämänsä mestariksi kasvamiseen ilman oikoteitä.

EI OIKOTEITÄ

On vain yksi tie ylivoimaiseen käsityötaitoon, ja se vaatii täydellistä yksityiskohtien huomioimista. Nämä videot näyttävät, miksi mitään ei ole valmistettu kuten Lexusta.

        2019 lexus takumi living quote background image
        2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

Erilaisten merkkien piilottaminen ryhmän taitojen testaamiseksi on vain yksi monista tavoista, joilla Lexus jatkuvasti testaa ja harjoittaa tulevien Takumi-mestareiden taitoja.

IHMINEN JA TEKNOLOGIA

Vertaansa vailla oleva työ syntyy robottien ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä. Korkeasti koulutettujen käsityöläisten ainutlaatuisten aistien hyödyntäminen ja siirtäminen robottiteknologian johdonmukaisiin ja tehokkaisiin liikkeisiin on johtanut Lexus-käsityötaitoon, joka on vertaansa vailla.

YLI-INHIMILLINEN

Tuntien harjoittelun ja koulutuksen jälkeen Lexuksen Takumi-mestarikäsityöläisille kehittyvät lähes yliluonnolliset aistit. Näkö, joka huomaa harjaantumattomalle silmälle näkymättömät merkit. Kuulo, joka pystyy virittämään moottorin kirurgisella tarkkuudella, sekä tunto, joka havaitsee pienimmätkin epätäydellisyydet.