KÄSITYÖTAITO

TAKUMI LIVING

Takumi-mestarimme varmistavat, että mitään ei ole valmistettu kuten Lexusta. Taottu filosofialle, jossa ei ole oikoteitä. He ovat jalostaneet yliluonnollisia aisteja yli 60 000 tuntia. Aisteja, joilla Lexus valmistetaan tavalla, johon mikään kone tai tekoäly ei pysty. Nämä yhdeksän videota tarjoavat silmäyksen Lexuksen käsityötaitoon.

EI OIKOTEITÄ

On vain yksi tie ylivoimaiseen käsityötaitoon, ja se vaatii erityistä yksityiskohtien huomioimista. He jopa piilottavat vikoja ja merkkejä autoihin varmistaakseen, että myös työntekijät pääsevät tälle tasolle. Ennen koeajoa testattavista testikuljettajista huoneeseen, jossa tulevaisuuden Takumi harjoittaa aistejaan, nämä videot näyttävät, miksi mitään ei ole valmistettu kuten Lexusta.


  

  
    2019 lexus takumi living quote background image

  

  
    2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

”Sissitestaus” tai merkkien piilottaminen ryhmän taitojen testaamiseksi on vain yksi monista tavoista, joilla Lexus jatkuvasti testaa ja harjoittaa heidän taitojaan.

IHMINEN JA TEKNOLOGIA

Vertaansa vailla oleva työ syntyy vain robottien ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä. Korkeasti koulutettujen käsityöläisten ainutlaatuisten aistien ohjelmointi robottiteknologian johdonmukaisiin ja tehokkaisiin liikkeisiin on johtanut Lexus-käsityötaitoon, joka on vertaansa vailla.

YLI-INHIMILLINEN

Tuntien harjoittelun ja koulutuksen jälkeen Lexuksen Takumi-mestarikäsityöläiset kehittävät lähes yliluonnolliset aistit. Näkö, joka huomaa harjaantumattomalle silmälle näkymättömät merkit, kuulo, joka pystyy virittämään moottorin kirurgisella tarkkuudella, ja tunto, joka havaitsee millimetrin murto-osien epätäydellisyydet.

Next steps