Laptop Lexus digital services article

LEXUS-UUTISET

LEXUKSEN DIGITAALISET PALVELUT

Lexus-myymälät ovat auki kautta maan. Tarkistathan ajantasaiset aukioloajat liikkeiden sivuilta. Henkilöstöämme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti ja olemme tehostaneet siivoustoimia liikkeiden ja autokaluston osalta, jotta asiointi olisi turvallista ja sujuvaa. Lexus palvelee kattavasti myös verkossa. Voit muun muassa tutustua mallistoomme ja vertailla eri varustepaketteja ja malleja keskenään, tutustua voimassa oleviin kampanjoihin ja varata koeajon haluamallesi mallille.

Lexus-mallisto ja kampanjat
Myynnissä oleva mallisto on esitelty kattavasti sivustollamme ja voit myös löytää itsellesi sopivan mallin suosittelutyökalumme avulla. Voit myös vertailla eri malleja ja varustetasoja kätevästi vertailutyökalullamme. Löydettyäsi suosikkimallisi, voit tehdä siitä oman näköisesi suunnittelutyökalumme avulla. Autoesitteet ja hinnastot ovat ladattavissa täältä.

Ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat löytyvät keskitetysti kampanjasivultamme.

Rahoituspalvelut
Lexus tarjoaa kattavan valikoiman rahoituspalveluita, kuten Lexus Easy –rahoituksen. Rahoituspalvelumme löydät täältä.

My Lexus –asiakasportaali ja Lexus Link -sovellus
My Lexus –asiakasportaalista löydät kaiken oleellisen autoosi liittyvän tiedon. Voit selata huoltohistoriaa, suunnitella reittejä tai tutustua auton käyttöohjekirjaan. KirjauduMy Lexus -asiakasportaaliin.

Oletko jo ladannut Lexus Link –sovelluksen? Sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa auton etsiminen, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu, ajoanalytiikka ja hybridivalmennus. Lue lisää ja lataa sovellus puhelimeesi täältä.

Tutustu Lexukseen
Mitkä asiat tekevät Lexuksen malleista niin erityisiä? Voit tutustua muun muassa Lexuksen suorituskykyyn, muotoiluun, teknologiaan ja käsityötaitoon täällä.

Lexus sosiaalisessa mediassa
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter