TUTUSTU LEXUKSEEN

KONSEPTIAUTOT

Rohkeat, uskaliaat konseptimme ovat Lexusta eteenpäin vievä voima. Ne sinkoavat meidät tulevaisuuteen omalla odottamattomalla energiallaan. Ja ne tekevät mahdottomasta mahdollista.

HORISONTTIA LAAJENTAMASSA

Suuntaamme katseemme tulevaisuuden autoihin – ne ovat eteenpäin vievä voimamme. Autokonseptimme LF-FC, LF-SA ja UX tutkivat rohkeasti tulevaisuuden mahdollisuuksia ja ovat näyttävästi esillä autonäyttelyissä ympäri maailmaa.

 • 
 

 
  lexus LF 30 hero

  KONSEPTIAUTOT

  LF-30 ELECTRIFIED

  Lexus on sitoutunut toimittamaan innotiivisia ja inspiroivia tuotteita, ja ”LF-30 Electrified” -konseptimalli ilmentää Lexuksen näkemystä ajoneuvojen sähköistymisestä.

 • 
 

 
  lexus ls concept tokyo motor show hub hero

  KONSEPTIAUTOT

  LS+ KONSEPTI

  Vuonna 2020 Lexus esittelee LS+ -konseptin lippulaivamallistaan. Auto viitoittaa tietä tulevaisuuteen ja tuo mm. autonomisen ajamisen teknologiaa käytäntöön.

 • 
 

 
  2017 lexus ux hero

  KONSEPTIAUTOT

  UX-KONSEPTI

  UX-konsepti on luotu Lexuksen muotoilukeskuksessa Euroopassa. Jo alusta asti se on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti kaupunkiautoilijoiden toiveita ja toimimaan vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

 • 
 

 
  2017 lexus concept cars lf fc

  KONSEPTIAUTOT

  LF-FC

  Hämmästyttävä LF-FC-konsepti määrittelee uudelleen ylellisyyden ja tuo tulevaisuuden visiot tähän päivään.

 • 
 

 
  2017 lexus lf sa hero

  KONSEPTIAUTOT

  LF-SA

  Rohkea. Odottamaton. Aistikas. Luotu kaupunkiin. Sisältä yllättävän tilava. LF-SA:n jokainen yksityiskohta on luotu ihastuttamaan tässä kompaktissa ja ketterässä kokonaisuudessa.