NEW HORIZONS

TUTUSTU TÄYSIN UUTEEN UX:ÄÄN

Tutustu uuteen crossoveriin, joka on sovitettu täydellisesti dynaamisen kaupunkielämän tarpeisiin. Varma käsittelytuntuma ja ketteryys viehättävät kaupungissa seikkailevia kuljettajia.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

TUTUSTU ÄLYKKÄÄSEEN MUOTOILUUN

Uuden Lexus UX:n muotoilussa yhdistyy tyylikkyys ja ketteryys.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

LOISTAVAT UUDET VÄRIT


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

JAPANILAINEN KÄSITYÖTAITO

Jokainen Lexus valmistetaan käyttämällä perinteisiä käsityötekniikoita ja hiomalla yksityiskohdat viimeistä piirtoa myöten japanilaisen Omotenashin hengessä.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

KUN SISÄ- JA ULKOTILAT KOHTAAVAT

UX:n muotoilu on saanut innoituksensa japanilaisesta engawa-arkkitehtuurikonseptista, jossa sisä- ja ulkotilat sulautuvat saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tunnet olosi välittömästi kotoisaksi ylellisessä, kuljettajakeskeisessä ympäristössä, joka tuntuu avoimelta mutta silti turvalliselta.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
”OLEMME POISTANEET ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN VÄLISEN RAJAN YHDISTÄEN NE SAUMATTOMALLA JATKUVUUDELLA, JOKA ILMENTÄÄ PERINTEISTÄ JAPANILAISTA ENGAWA-ARKKITEHTUURIA: TYYPILLINEN PUUKÄYTÄVÄ, JOKA JATKUU TALOSTA SEN ULKOPUOLELLE.”
KAKO SAN, PÄÄINSINÖÖRI

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

MIELIKUVITUKSELLISTA TEKNOLOGIAA

Meille teknologia ei ole mitään ilman mielikuvitusta. Uusi Lexus UX on täydellinen esimerkki siitä, miten käytämme tätä lähestymistapaa yllättääksemme sinut ja antaaksemme sinulle uusia kokemuksia edistyneiden laitteiden ja ominaisuuksien avulla.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

EI KYTKEMISTÄ LATAUSASEMAAN, EI DIESELIÄ, EI KOMPROMISSEJA


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

TAPAA UUDEN LEXUS UX:N PÄÄINSINÖÖRI

Uusi Lexus UX on luotu pääinsinööri Chika Sanin vision johdolla. Hänen tavoitteenaan oli luoda voimakas ja vakaa mutta samalla kauniisti suunniteltu ja ketterä uusi crossover.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
”AJATUKSENI OLI ALUSTA ALKAEN TYÖSKENNELLÄ UUDEN LEXUS UX:N KEHITYKSESSÄ TARKKANÄKÖISESTI JA YLPEYDELLÄ. HALUSIN LUODA JOTAIN UUTTA JA TUODA CROSSOVEREIHIN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ ARVOA ORIGINELLILLA MUOTOILULLA. OLI TÄRKEÄÄ, ETTÄ PYSTYISIN TUOMAAN UX:ÄÄN INNOSTAVAN YHDISTELMÄN KETTERYYTTÄ JA SUORITUSKYKYÄ.”
KAKO SAN, PÄÄINSINÖÖRI

Next steps