RC

SHARP YET SMOOTH

The new RC has been reimagined with a sporty-yet-elegant exterior drawing on the lithe design of the LC flagship coupe.

TUTUSTU RC:HEN

Muotoilu, käsityötaito ja uusin teknologia ovat urheilullisen kokonaisuuden ytimessä. RC:n voimakkaan ilmeen takana lyhyt aseliväli ja jäykkä kori tarjoavat poikkeukselliset käsittelyominaisuudet. Maailman vaativimmalla Nürburgringin kilparadalla viimeistellystä alustasta ja erikseen RC:tä varten viritetystä Lexus Hybrid Drive -järjestelmästä syntyy yhdistelmä, joka takaa ajonautinnon. Voit rakentaa RC:n tarkasti omien toivomustesi mukaan.


 

 
  2017 lexus rc 200t key features
 • Urheilullinen ajoasento

  Alas sijoitetusta urheilullisesta ajoasennosta voit todella tuntea tienpinnan allasi ja kuinka auto reagoi pienimpiinkin ohjausliikkeisiin.

 • Joustavat tilat

  RC-mallien vakiovarustukseen kuuluvat käytännöllisesti 60:40 taittuvat takaistuimet. Kun takaistuimet käännetään alas, tarjolla on farmariauton tilavuutta urheilusedanin tyylikkyydellä ja viimeistelyllä isompien tavaroiden kuljettamista varten.

 • Avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä

  Lähestyessäsi RC:tä avain taskussasi molemmat ovikahvat syttyvät toivottaakseen sinut tervetulleeksi ja avautuvat niitä kosketettaessa. Näissä kauniin veistoksellisissa kahvoissa ei ole avaimenreikää.

 • Lämmitetty nahkainen ohjauspyörä

  Nahkaverhoillussa ohjauspyörässä on lepopisteet sormille ja mukavasti käsiin istuva poikkileikkaus. Ohjauspyörä voidaan lisäksi lämmittää mukavuuden lisäämiseksi kylmissä olosuhteissa.

 • Suorituskyky ja turvallisuus

  Sporttinen ja dynaaminen ajoneuvon hallintajärjestelmä (VDIM) takaa, että voit nauttia RC:n mahtavasta tehosta miellyttävästi ja turvallisesti.

 • Ajotilanvalinta

  Valitse hetkeen sopiva ajotila. Jokapäiväiseen ajoon soveltuva ECO-tila vähentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta, kun taas NORMAL-tila tuottaa ihanteellisen tasapainon tehon, taloudellisuuden ja ajomukavuuden välillä. SPORT tai SPORT+ -tila saa puolestaan voimansiirron reagoimaan herkemmin.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RC:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Configure your car

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

RC 300h Hybrid A Comfort / Black

KOE RC

Lexus LFA-superauton hioneiden Lexuksen ajomestarien vaativalla Nürburgringin kilparadalla kehittämä RC on täydellinen ajaa. Kuljettajakeskeinen ohjaamo, urheilullinen tyyli ja kauniisti valmistetut sisätilat tekevät Lexus RC:stä vastustamattoman korkean suorituskyvyn ja puhtaan hienostuneisuuden yhdistelmän.

EXPERIENCE THE RC

Osa ominasuuksista saatavilla lisävarusteena.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN