RC F

KOE PUHDAS AJONAUTINTO SUORITUSKYKYISELLÄ V8-MOOTTORILLA

Moderni teknologia ja vaikuttava design hiovat ajokokemuksen huippuunsa.

TUTUSTU RC F -MALLIIN

Nautinnolliseen ajoon suunniteltu RC F on yksi uskomattomimmista koskaan luoduista korkean suorituskyvyn 2+2 sport-coupéista. Aggressiivinen, kilpa-automaailmasta peritty muotoilu näkyy auton aerodynamiikassa ja kevyissä 19" taotuissa kevytmetallivanteissa. Räätälöidyn sisätilan mittarit ovat saaneet vaikutteita LFA-superautosta.


 

 
  RC F Key Features
 • Käsin valmistettua V8-tehoa

  Lexuksen Taharan tehtaalla käsin valmistettu ja stetoskoopilla viritetty uskomaton 5,0 litran V8-moottori tuottaa 477 hv:n tehon ja yli 520 Nm väännön. Sylinterikansi ja kaikki liikkuvat osat on suunniteltu tuottamaan suurempi maksimiteho moottorin korkeammilla kierroksilla.

 • Sport VDIM

  Sporttinen ja dynaaminen ajoneuvon hallintajärjestelmä (VDIM) takaa, että RC F:n mahtavasta tehosta voidaan nauttia miellyttävästi ja turvallisesti myös ajettaessa kaarteessa korkealla nopeudella.

 • Carbon-varustelutaso

  Lexus LFA -superautoa ja IS F CCS-R -kilpa-autoa varten kehitetyn hiilikuitumuotoilutekniikan ansiosta RC F:n Carbon varustelutaso on 9,5 kg vakioautoa kevyempi.

 • 8-nopeuksinen Sport Direct Shift

  V8-moottori tuottaa tehoa sekventaalisen, käsivalintaisen 8-nopeuksisen Sport Direct Shift (SDS) -vaihteiston kautta. Vaihteiston vaihtomekanismi on parannettu reagoimaan tarkasti kevyimpäänkin kaasupolkimen painallukseen tai nostoon.

 • 19" taotut kevytmetallivanteet

  Lisävarusteena saatavat 19 " kevytmetallivanteet on taottu (valun sijaan) sepän vasaraniskuja jäljittelevässä prosessissa lujuuden ja keveyden yhdistämiseksi paremman metallirakenteen avulla.

 • Sport-nahkaistuimet

  Korkeaselkänojaisissa istuimissa on käytetty Lexuksen integroitua vaahtotekniikkaa, joka takaa hemmottelevan ja erinomaisesti tukevan istuvuuden. Istuintyynyn muoto ja jäykkyys on optimoitu paineen vähentämiseksi herkältä istuinluun alueelta.

KOE RC F

Konepellin alla hyrrää RC F:n voimanlähde. Lexuksen tähän mennessä tehokkain V8-moottori toimittaa vaikuttavan tehonsa takapyöriin 8-nopeuksisen Sport Direct Shift -pika-automaattivaihteiston välityksellä. Kun vaihdat pienemmälle vaihteelle, kuulet koukuttavan äänen merkkinä hetkellisestä kaasun lisäyksestä kierrosten noustessa. Samalla tasauspyörästön ohjausjärjestelmä takaa hallinnan myös suurilla nopeuksilla.

 • KOE RC F

  Kuvan auto erikoisvarustein.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN