RC F

KOE PUHDAS AJONAUTINTO SUORITUSKYKYISELLÄ V8-MOOTTORILLA

Moderni teknologia ja vaikuttava design hiovat ajokokemuksen huippuunsa.

TUTUSTU RC F -MALLIIN

Nautinnolliseen ajoon suunniteltu RC F on yksi uskomattomimmista koskaan luoduista korkean suorituskyvyn 2+2 sport-coupéista. Aggressiivinen, kilpa-automaailmasta peritty muotoilu näkyy auton aerodynamiikassa ja kevyissä 19" taotuissa kevytmetallivanteissa. Räätälöidyn sisätilan mittarit ovat saaneet vaikutteita LFA-superautosta.


 

 
  RC F Key Features
 • Käsin valmistettua V8-tehoa

  Lexuksen Taharan tehtaalla käsin valmistettu ja stetoskoopilla viritetty uskomaton 5,0 litran V8-moottori tuottaa 477 hv:n tehon ja yli 520 Nm väännön. Sylinterikansi ja kaikki liikkuvat osat on suunniteltu tuottamaan suurempi maksimiteho moottorin korkeammilla kierroksilla.

 • Sport VDIM

  Sporttinen ja dynaaminen ajoneuvon hallintajärjestelmä (VDIM) takaa, että RC F:n mahtavasta tehosta voidaan nauttia miellyttävästi ja turvallisesti myös ajettaessa kaarteessa korkealla nopeudella.

 • Carbon-varustelutaso

  Lexus LFA -superautoa ja IS F CCS-R -kilpa-autoa varten kehitetyn hiilikuitumuotoilutekniikan ansiosta RC F:n Carbon varustelutaso on 9,5 kg vakioautoa kevyempi.

 • 8-nopeuksinen Sport Direct Shift

  V8-moottori tuottaa tehoa sekventaalisen, käsivalintaisen 8-nopeuksisen Sport Direct Shift (SDS) -vaihteiston kautta. Vaihteiston vaihtomekanismi on parannettu reagoimaan tarkasti kevyimpäänkin kaasupolkimen painallukseen tai nostoon.

 • 19" taotut kevytmetallivanteet

  Lisävarusteena saatavat 19 " kevytmetallivanteet on taottu (valun sijaan) sepän vasaraniskuja jäljittelevässä prosessissa lujuuden ja keveyden yhdistämiseksi paremman metallirakenteen avulla.

 • Sport-nahkaistuimet

  Korkeaselkänojaisissa istuimissa on käytetty Lexuksen integroitua vaahtotekniikkaa, joka takaa hemmottelevan ja erinomaisesti tukevan istuvuuden. Istuintyynyn muoto ja jäykkyys on optimoitu paineen vähentämiseksi herkältä istuinluun alueelta.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RC F -mallille. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

RC F 5.0 A Executive F / F White

KOE RC F

Konepellin alla hyrrää RC F:n voimanlähde. Lexuksen tähän mennessä tehokkain V8-moottori toimittaa vaikuttavan tehonsa takapyöriin 8-nopeuksisen Sport Direct Shift -pika-automaattivaihteiston välityksellä. Kun vaihdat pienemmälle vaihteelle, kuulet koukuttavan äänen merkkinä hetkellisestä kaasun lisäyksestä kierrosten noustessa. Samalla tasauspyörästön ohjausjärjestelmä takaa hallinnan myös suurilla nopeuksilla.

KOE RC F

Kuvan auto erikoisvarustein.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN