concept cars

KONSEPTIAUTOT

Lexuksen konseptiautot antavat kiehtovan kuvan tulevasta muotoilusuuntauksesta.

main menu lexus brand

INNOVATIIVISTA
MUOTOILUA

Tässä osassa esitellään Lexuksen huomattavimpia muotoilukonsepteja ja näyttelyitä.

hybrid cars

HYBRIDIAUTOT

Hybridiautoja on useita erityyppisiä ja niillä kaikilla on yksi yhteinen ominaisuus.

lexus service

LEXUS-
PALVELUT

Lexuksen omistaminen on paljon enemmän kuin vain auton omistaminen.

UUSI NX

NAUTINNOLLINEN AJOKOKEMUS JA VAKUUTTAVA VARUSTELU YHDISTYVÄT AINUTLAATUISESSA CROSSOVERISSA.


Hevosvoima (hv) 194
CO2-päästöt, yhdistetty (g/km) 117
Yhdistetty kulutus (l/100km) 5,1
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s) 9,3
Huippunopeus (km/h) 180

ALKAEN 52 708,87 €

EROTTUVA NX CROSSOVER

URBAANI MUOTOILU, MONIPUOLISUUS JA SUORITUSKYKY TYYLIKKÄÄSSÄ PAKETISSA.

Uniikki NX crossover tarjoaa monipuoliset ja erittäin mukavat tilat jopa viidelle henkilölle ja heidän matkatavaroilleen. Tämä Lexus Hybrid Drive -tekniikalla varustettu mullistava Lexus on sujuva ja ketterä käsitellä ja sen moderni suorituskyky on täysin omaa luokkaansa. Varustuksen intuitiivisia Lexus-teknologioita ovat Touch Pad -kosketuslevy, panoraamakamera ja mukautuvalla vakionopeussäätimellä varustettu Pre-Crash-turvajärjestelmä.

Vieläkin sykähdyttävämmän ulkonäön ja kokemuksen tarjoaa uusi NX F SPORT, jonka varusteluun kuuluvat rei’itetyllä nahalla verhoillut urheilulliset istuimet, F SPORT -ohjauspyörä, mukautuva jousitus ja 18" F SPORT kevytmetallivanteet.

LEXUS EASY -RAHOITUS

LEXUS EASY on helppo ja edullinen tapa rahoittaa uuden autosi hankinta.
Maksat vain auton käytöstä kiinteällä kuukausierällä, ja sopimuskauden päätyttyä saat aina taatun hyvityshinnan. Kysy lisää Lexus-jälleenmyyjältäsi.

NX 300h HYBRID AWD COMFORT BUSINESS -MALLI LEXUS EASY -RAHOITUKSELLA
ESIM. 488 €/KK

NX 300h Hybrid AWD Comfort Business 58 862,79 €
+ toimituskulut 600,00 €
+ mukautuva vakionopeudensäädin ja Pre-Crash järjestelmä 864,10 €
+ metalliväri 1 339,33 €
KOKONAISHINTA SISÄLTÄEN TOIMITUSKULUT 61 666,22 €
Sopimusaika 48 kk / 60 000 km
KUUKAUSIERÄ 487,82 €

Rahoitusaika 48 kk
Kilometrit 60 000 km
Käsiraha % 27,57 %
Käsiraha € 17 000,00 €
Suurempi viimeinen erä / Taattu hyvityshinta 23 578,03 €
Korko 0,90 %
Käsittelymaksu 9,00 €/kk
Perustamiskustannus 180,00 €
Todellinen vuosikorko 1,36 %
Luototettava määrä 44 666,22 €
Luottokustannusten määrä 1 845,46 €
Luoton ja kustannusten yhteismäärä 46 511,68 €

lexus nx 300h
Lexus NX 300h Crossover Hybrid Takeaki Kato NX mallin pääinsinööri

UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ

Takeaki Kato , NX-mallin pääinsinööri

AUTON OMINAISUUDET

TUTUSTU NX 300h -MALLIIN PAREMMIN

NX 300h:n Ajaminen - Kohokohdat

KOHOKOHDAT

Uudessa yksilöllisessä nx-mallissa on leveä ja dynaaminen Lexus-etusäleikkö, sekä upeat led-valot edessä ja takana. Uusi NX ei suostu jäämään huomiotta. Lexus-suunnittelijat saivat inspiraation sen teräviin ja silti sulaviin linjoihin sulan metallin monimuotoisesta kauneudesta. Lähestyessäsi NX-mallia, sen ovenkahvat syttyvät tervehtimään sinua kyljen dynaamisen linjan ja coupemaisen siluetin korostaessa vaikutelmaa. Keulan LEDajovalot ja nuolenkärkimäiset päiväajovalot huokuvat tunnistettavaa Lexus-designia. Jalokivimäiset LED-takavalot kuvaavat Lexuksen ”L”-logoa ja korostavat crossoverin voimakkaita muotoja.

Uusi NX 300h tuottaa 197 DIN-hevosvoimaa huipputasaista tehoa. Tämän tehokkaan crossoverin yhdistetyt CO2-päästöt ovat kuitenkin hämmästyttävästi vain 116 g/km* ja polttoaineenkulutus 5,0 l/100 km*.

* NX 300h 2WD Comfort -mallissa.

NX 300h Sisältä - Kohokohdat

KOHOKOHDAT

NX 300h:n kauniisti viimeistellyillä nahkaistuimilla nautit upeasta kaupunkinäkymästä reilusti muuta liikennettä korkeammalta. S-Flow-ilmastointi huolehtii ohjaamon raikkaudesta kaikissa sääolosuhteissa ja säätää ainoastaan käytössä olevien istuinten kohdalla ilmastointia. ECO-tilassa sähkölämmitteiset istuimet lämmittävät sinua tehokkaammin kylminä aamuina ja säästävät tehoa muulloin. Käsittelyä helpottava panoraamamonitori näyttää kuvaa neljästä huomaamattomasta kamerasta. Kamerat on sijoitettu etusäleikköön, ovipeileihin (kamerat toimivat myös ovipeilit taitettuina) ja takaluukkuun. Näytöllä näkyvät digitaaliset ohjeet avustavat ajoa ahtaissa kaupunkiympäristöissä.

Uuteen NX 300h -malliin on saatavissa viimeisintä multimediateknologiaa. Niitä ovat Lexus Premium Navigation ja Lexuksen mobiili palvelut, kuten Google Street View®. Se auttaa sinua laskemaan jopa kaikkein ekologisimman reitin.

NX 300h Turvallisuus - Kohokohdat

KOHOKOHDAT

Uusi NX on suunniteltu vähentämään kuljettajan väsymistä. Erikoisleveä HUDtuulilasinäyttö auttaa keskittymään edessä aukeavaan tiehen, kaistavahti estää ajautumasta huomaamatta pois kaistalta ja automaattiset kaukovalot vaihtavat tarvittaessa lähivaloille. Vaaratilanteiden välttämiseen tarkoitettu Pre-Crashturvallisuusjärjestelmä käyttää millimetriaaltotutkaa edessä olevien esteiden havaitsemiseen kytkien jarrut ja kiristäen turvavyöt tarvittaessa. Jos kuitenkin sattuisit joutumaan törmäystilanteeseen, sinua ja matkustajia suojaa kestävä korirakenne ja kahdeksan turvatyynyä.

LED-takavalot

LED-TAKAVALOT

Takavaloryhmään kuuluvat tyylikkäät LED-valot on sijoiteltu Lexuksen L-kirjaimen muotoon ilman näkyvää rakoa takaluukun kohdalla. Paksuseinäinen valuteknologia antaa kristallimaisen ulkoasun ja valot sammutettuina silmiinpistävän rohkean ilmeen.

Ajotilan Valinta

AJOTILAN VALINTA

Tätä crossoveria on hauska ajaa! Se on vakaa maantiellä ja ketterä kaupungissa, voit valita mielialaasi vastaavan ajotilan neljästä eri vaihtoehdosta, ECO-tilasta aina urheilulliseen SPORT S+ -tilaan. Ruuhkassa tai pysäköintihallissa voit vaihtaa EV-sähkökäyttötilaan ja jatkaa matkaasi nollapäästöillä. Vahva runko ja mukautuva jousitus takaavat miellyttävän pehmeän, mutta tarkan käsittelyn. E-FOUR-eliveto antaa lisävarmuutta haastavissakin olosuhteissa.

Takumi Käsityötaito

TAKUMI KÄSITYÖTAITO

Käsin viimeistellyillä Shimamoku-puusomisteilla ja kauniisti tikatulla nahalla viimeistelty uusi NX 300h asettaa uuden mittapuun tässä crossover-luokassa. Ajoneuvo valmistetaan Lexuksen Kyushu-tehtaan täysin pölyttömissä tiloissa, jonka maalaamon työntekijät käyvät kahdessa alipainekammiossa hiukkasten poistamiseksi erityishaalareista ja hiuksista. Pölyä poistetaan vielä lisää Niagaraksi kutsutun vesisäleikön avulla. Hohtava maalipinta tuotetaan hiomalla käsin jokainen peruskerros (aikaa vievä prosessi, jota käyttävät yleensä vain erikoisautojen rakentajat). Ennen toimitusta kukin NX crossover testataan vielä 30 km koeajolla.

EURO NCAP Törmäystesti Täydet 5 Tähteä

EURO NCAP TÖRMÄYSTESTI TÄYDET 5 TÄHTEÄ

Lexus NX 300h on palkittu 5 tähdellä arvostetussa Euro NCAP:in törmäystestissä. Jokaisen testatun osa-alueen pisteet ylittivät selvästi 5 tähden luokitukseen tarvittavan minimipistemäärän, minkä ansiosta NX 300h sijoittuu turvallisimpien automallien joukkoon omassa luokassaan.

Törmäystesteissä arvioidaan aikuis- ja lapsimatkustajien kolariturvallisuutta, jalankulkijoiden loukkaantumisriskiä sekä -vuodesta 2009 eteenpäin - auton turvallisuusjärjestelmiä. Viimeisin kohta pitää sisällään loukkaantumista estäviä ja lieventäviä järjestelmiä, kuten lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), ajonvakautusjärjestelmä (ESC) ja nopeudenrajoitin.

Lexus NX 300h sai maksimipisteistä 82% aikuismatkustajien kolariturvallisuudessa, 82% lapsimatkustajien kolariturvallisuudessa, 69% jalankulkijoihin kohdistuvassa turvallisuudessa ja 71% auton turvajärjestelmätesteissä.

Värillinen Tuulilasinäyttö

VÄRILLINEN TUULILASINÄYTTÖ

Ajoneuvon tiedot heijastetaan värillisinä suoraan tuulilasiin. Tästä erityisen laajasta 6.2" tuulilasinäytöstä voit tarkistaa tietoja, kuten navigointiohjeet tai audioasetukset, poistamatta katsettasi tiestä.

Ylelliset Sisätilat

YLELLISET SISÄTILAT

Ylelliset etuistuimet on valmistettu integroidulla vaahtomenetelmällä, jota käytettiin ensimmäisen kerran F SPORT-malleissa. Tämä moottoriurheilun innoittama teknologia parantaa mukavuutta ja sivutukea perinteisiin verhoilumenetelmiin verrattuna.

Runsaan etu- ja takajalkatilan lisäksi. Executive-, F Sport malleissa on sähköisesti 8-suuntaan säätyvät etuistuimet ristiseläntuella. Premier -malleissa on lisäksi kuljettajan istuimeen muistipaikat.

Istuintyynyn muoto ja jäykkyys on optimoitu paineen vähentämiseksi herkältä istuinluun alueelta. Istuimen pitkien säätöjen ansiosta tilaa on mukavasti myös pidemmille eurooppalaisille.

Kaikkien NX 300h -mallien vakiovarustukseen kuuluvien, käytännöllisesti 60:40 taittuvien takaistuinten ansiosta ajoneuvossa voidaan kuljettaa vaivatta myös suurempia tavaroita, kuten kilpapyörää tai lumilautaa. Kaikki takaistuimet alas laskettuina tilaa löytyy myös isommille tavaroille.

Premier-varustetasossa on myös täysin sähkökäyttöinen taittomekanismi, jota käytetään mukavasti sijoitettujen hallintalaitteiden avulla. Mukavuuden lisäämiseksi takamatkustajat voivat myös säätää selkänojan kallistusta.

Matkustajakenno / 8 Turvatyynyä

MATKUSTAJAKENNO / 8 TURVATYYNYÄ

Äärimmäisen vahvan matkustajakennon lisäksi matkustajia suojaa kahdeksan turvatyynyä. Kuljettajaa ja etumatkustajaa suojaavat kaksivaiheiset pään turvatyynyt, polviturvatyynyt ja sivuturvatyynyt. Täyspitkät sivuturvatyynyt suojaavat matkustajia ajoneuvon molemmilla puolilla. Kaikissa turvavöissä, keskimmäistä takaistuinta lukuun ottamatta, on myös esikiristäjät. Tämä poikkeuksellisen runsas turvavarustelu kuuluu uuden NX 300h:n vakiovarustukseen.

Etuistuinten muotoilu minimoi niskan retkahdusvammoja aiheuttavan liikkeen takatörmäyksissä. Vahvistetut istuinkehykset painavat kehon takaisin selkänojaan, ja eteenpäin sijoitettu niskatuki tukee päätä tehokkaammin.

Dynaamista Suorituskykyä

DYNAAMISTA SUORITUSKYKYÄ

Täysin uudella alustalla, jousituksella ja ohjauksella varustettu uusi NX 300h on uskomattoman pehmeä ja hienostunut ajaa. Edistyksellinen laserruuvihitsaus ja liimaustekniikka tekevät uudesta NX 300h:stä erittäin jäykän. Tämän ansiosta on saatu erittäin luja crossover, joka palkitsee kuljettajan hienostuneilla käsittelyominaisuuksilla. Kompakti MacPherson-etujousitus ja takajousitus päällekkäisine kolmiotukivarsineen antaa NX:lle loistavan pidon, sedanmaiset kaarreajo-ominaisuudet ja ylivertaisen vakauden suorassa ajossa. Viihdyttävämpää ajoa varten F SPORT –mallin aktiivijousitus säätää älykkäästi kaikkien neljän pyörän vaimennusvoimaa. Ajomukavuuden lisäksi tämä parantaa myös käsittelyvakautta.

Edistyksellinen Teknologia

EDISTYKSELLINEN TEKNOLOGIA

Lähestyessäsi NX 300h:ta avain taskussasi kaikki neljä ovikahvaa syttyvät ja toivottavat sinut tervetulleeksi ja avautuvat niitä kosketettaessa. Näissä kauniin veistoksellisissa kahvoissa ei ole näkyvää avaimenreikää - ensimmäisenä maailmassa.

NX-mallin sisältä löytyy intuitiivista teknologiaa, joka helpottaa elämääsi. Sormenpääsi tunnistava älykäs kattolamppu, jota ei tarvitse hapuilla pimeässä, tai takaluukku, joka muistaa, kuinka paljon yleensä avaat sitä. Takumi-käsityömestareiden kauniisti viimeistelemissä sisätiloissa erotat etusäleikön linjoja noudattelevan keskikonsolin. Auton sisustan saat räätälöityä itsellesi sopivaksi. Kahdeksaan suuntaan sähköisesti säätyvät, nahkaverhoillut ja ilmastoidut etuistuimet* tekevät olosi mukavaksi. Takaistuimien selkänojat saat kumottua sähköisesti tehden tilaa suksille tai muille pitkille esineille.

Pre-Crash-Turvajärjestelmä / Mukautuva Vakionopeudensäädin

PRE-CRASH-TURVAJÄRJESTELMÄ / MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Törmäysriskiä ajoneuvon edessä valvotaan millimetriaaltotutkan ja tietokoneen avulla. Jos riski on suuri, kuljettajaa varoitetaan äänivaroituksilla ja visuaalisilla varoituksilla ja jarrupainetta lisätään. Jos törmäystä ei voida välttää, jarruja käytetään automaattisesti tarpeen mukaan ja etuistuinten turvavyöt kiristetään.

Kuljettajan rasituksen vähentämiseksi mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) säilyttää tietyn etäisyyden NX 300h:n ja sen edessä olevan ajoneuvon välillä myös ajoneuvon nopeuden muuttuessa tai ajoneuvon pysähtyessä kokonaan. Tien ollessa vapaa ACC palauttaa automaattisesti alkuperäisesti säädetyn ajonopeuden.

360° Pysäköintikamera

360° PYSÄKÖINTIKAMERA

Neljä kameraa tuottavat lähes 360° näkymän koko ajoneuvon ympäriltä helpottaen käsittelyä ahtaissa tiloissa. Lexuksen uusi ominaisuus panoraamamonitori luo lisäksi virtuaalisen 3D-kuvan NX:stäsi, ja näytöllä annettavien ohjeiden avulla käsittely tiukoissa kaupunkiympäristöissä on helpompaa.

S-Flow Ilmastoinninohjaus

S-FLOW ILMASTOINNINOHJAUS

Tehokas kahden alueen ilmastointi on myös erittäin energiatehokas S-Flowtoiminnon ansiosta, joka säätää ilmastointia älykkäästi ainoastaan käytössä oleville istuinpaikoille.

Nahkaverhoiluun yhdistettynä kuljettaja ja etumatkustaja voivat lämmittää tai tuulettaa istumiaan. Tämä lisää ylellisyyden tunnetta erityisesti äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Korkeamman varustelutason malleissa ohjauspyörä voidaan lämmittää mukavuuden lisäämiseksi kylmissä olosuhteissa. Ohjauspyörän lämmitys käynnistetään kytkimellä ja se sammuu automaattisesti säädetyn ajan kuluttua.

Kaistavahti / Automaattiset Kaukovalot

KAISTAVAHTI / AUTOMAATTISET KAUKOVALOT

Tämä innovatiivinen teknologia estää kuljettajaa ajautumasta vahingossa pois kaistalta antamalla äänivaroituksen ja korjaamalla ohjausta automaattisesti hetken aikaa.

Yöllä automaattiset kaukovalot käyttävät taustapeilin taakse asennettua kameraa ja vaihtavat automaattisesti lähivaloille havaitessaan vastaantulevan tai edellä ajavan ajoneuvon valot. Tämä vähentää muiden kuljettajien häikäisyn vaaraa, jos kaukovaloja ei ole vaihdettu lähivaloihin.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

Uusimmalla Lexus Hybrid Drive -järjestelmällä – joka ohjaa saumattomasti 2,5 litran bensiinimoottorin ja sähkömoottori(e)n tuottamaa tehoa - varustettu NX on uskomattoman hiljainen. Ja kuitenkin yhtä helppo ajaa kuin perinteinen Premiumluokan auto! Suorituskyvystään huolimatta se kuluttaa vain 5,1 l/100 km*, mikä on hämmästyttävää tämän kokoluokan crossoverille. Regeneratiivisen jarrutuksen ansiosta akkuja ei tarvitse ladata ja johtavan hybriditekniikkamme ansiosta NX-mallin käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset.

* Etuvetoisen NX Comfort -mallin arvioidut yhdistetyt päästöt ja kulutus.

KÄYNNISTYS JA LIIKKEELLE LÄHTÖ

Liikkeelle lähdettäessä tehokkaat sähkömoottorit edessä ja takana kiihdyttävät NX 300h:n 65 km/h nopeuteen hybridiakun sähköteholla. Tässä vaiheessa ajoneuvo on lähes äänetön, ei käytä polttoainetta eikä tuota päästöjä.

NORMAALI AJO

Yli 65 km/h nopeuksilla tehon tuotto siirtyy lähes äänettömästi huipputasaiselle Atkinson-työkiertoiselle bensiinimoottorille, jota sähkömoottorit avustavat edelleen tarpeen mukaan. Lähes täydellisesti jaettujen bensiini- ja sähkövoimalähteiden ansiosta NX 300h antaa poikkeuksellisen ajomukavuuden, alhaiset päästöt ja polttoaineenkulutuksen.

KIIHDYTYS TÄYDELLÄ KAASULLA

Kiihdytä voimakkaasti ja sähkömoottorien teho täydentää välittömästi 2,5-litraisen bensiinimoottorin tehoa. Tuloksena on vääntöä, joka tuottaa voimakkaan lineaarisen kiihdytyksen juuri silloin kun sitä tarvitset.

JARRUTUS, PYSÄHTYMINEN, PYSÄKÖINTI

Nopeutta hidastaessasi tai pysäyttäessäsi auton bensiinimoottori sammuu, jolloin päästöjä ei synny lainkaan. Kun jarrutat tai otat jalkasi pois kaasupolkimelta, regeneroiva jarrutusjärjestelmä ottaa talteen jarrutusenergiaa, joka perinteisissä autoissa menee hukkaan. Tämä järjestelmä muuntaa kineettisen energian hybridiakkuun ladattavaksi sähköenergiaksi, mikä on yksi syy siihen, että sinun ei tarvitse koskaan ladata Lexustäyshybridiä.

Mark Levinson® Premium Audio

MARK LEVINSON® AUDIO

GreenEdge™-teknologialla varustettu 14 kaiuttimen Mark Levinson® Premium Surround -järjestelmä on räätälöity NX 300h:n akustisiin ominaisuuksiin. Se tuottaa vertaansa vailla olevan 7.1-kanavan digitaalisen kotiteatterikokemuksen Clari-Fi™- teknologialla, joka palauttaa digitaalisessa MP3-pakkauksessa menetetyn äänen. Vakiona Premier -malleissa.

Jalokivimäiset L-muotoiset LED-Ajovalot

JALOKIVIMÄISET L-MUOTOISET LED-AJOVALOT

Jalokivimäiset kolminkertaiset kolmiosaiset L-muotoiset LED-ajovalot käyttävät samaa valonlähdettä kaukoja välivaloille. Nämä yksinomaan F SPORT- ja Premier-malleihin kuuluvat valot tehostavat NX:n vaikuttavaa ulkoasua L-muotoisilla, paksuseinäisillä LED-täyspäiväajovaloilla.

Takavaloryhmään kuuluvat tyylikkäät LED-valot on sijoiteltu Lexuksen L-kirjaimen muotoon ilman näkyvää rakoa takaluukun kohdalla. Paksuseinäinen valuteknologia antaa kristallimaisen ulkoasun ja valot sammutettuina silmiinpistävän rohkean ilmeen.

Etusäleikön ja LED-päiväajovalojen rinnalle sijoitetuissa LED-etusumuvaloissa on uusi innovatiivinen kaarrevalotoiminto. Ne auttavat myös vähentämään energian kokonaiskulutusta.

E-Four

E-FOUR

NX 300h:n nelivetomalleihin kuuluva E-FOUR tuottaa saumatonta suorituskykyä ja luotettavaa pitoa raskaammassakin maastossa. Innovatiivisen E-FOURvoimansiirron ominaisuuksia ovat 68 DIN-hevosvoiman lisäsähkömoottori taka-akselissa, joka tuottaa välitöntä vääntöä tarpeen mukaan.

Touch Pad / Multimedia

TOUCH PAD / MULTIMEDIA

Olipa elämäsi kuinka kiireistä tahansa, uudessa NX-mallissa voit rentoutua ja pysyä silti ajan tasalla. Innovatiiviset teknologiat, kuten langaton laturi, joka lataa Qi-yhteensopivan matkapuhelimen akun puhelimen ollessa konsolin kotelossa. Tai intuitiivinen Touch Pad -kosketuslevy, joka antaa saumattoman pääsyn Lexuksen Premium-navigaattoriin ja mobiili-palveluihin. Viimeksi mainittu sisältää useita toimintoja, kuten verkkohaku, Google Street View®, Panoramio® ja Connected Traffic. Tai voit vain rentoutua kuuntelemalla mielimusiikkiasi loistavasta Mark Levinson® Premium Surround -järjestelmästä.

Luistonesto / Ajovakauden Hallintajärjestelmä

LUISTONESTO / AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

Luistonesto lisää NX 300h:n pitoa erityisesti liikkeelle lähdettäessä ja kiihdytettäessä epätasaisella tai liukkaalla alustalla. Järjestelmän havaitessa pyörien luistamisvaaran se korjaa tilanteen ja säilyttää pidon.

Ajovakauden hallintajärjestelmä auttaa estämään ajoneuvon hallinnan menetyksen erityisesti nopeassa kaarreajossa tai luistossa. Vakautta parannetaan ja ajoneuvon nopeutta alennetaan käyttämällä jarruja ja/ tai vähentämällä tehoa.

Takaaristeävän liikenteen varoitin

TAKAARISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITIN

Takaaristeävän liikenteen varoitin (RCTA) käyttää katvevahdin tutkaa ajoneuvon vaikeasti nähtävää taka-aluetta lähestyvien ajoneuvojen havaitsemiseksi esimerkiksi ruuhkaisella pysäköintialueella peruutettaessa. Jos auton takana havaitaan ajoneuvo, RCTA varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja visuaalisella signaalilla ovipeileissä.

Tervetulovalaistus

TERVETULOVALAISTUS

Lähestyessäsi NX:ää avain taskussasi tai laukussasi, tila- ja lätäkkövalot syttyvät toivottaen sinut tervetulleeksi ja auttaen välttämään esteitä pimeässä.

EI HAKUTULOKSIA

Hakuasi vastaavia ajoneuvon ominaisuuksia ei ole. Laajenna hakua ja yritä uudelleen.

NX SPORT

Lexus NX 300h F Sport crossover hybrid

NAUTI KULJETTAJAKESKEISESTÄ OHJAAMOSTA JA
LEXUKSEN ENSILUOKKAISESTA VIIMEISTELYSTÄ

Tämä Lexus Hybrid Drive -järjestelmällä varustettu katseita kääntävä auto on viimeistelty japanilaisten "Takumi"-käsityömestariemme toimesta. Mukavan sisätilan varustukseen kuuluvat etusäleikön innoittama keskikonsoli, analoginen kello, hienovarainen valaistus ja edistynyt Lexus Navigation -teknologia.

Ulkopuolella 18" mustat kevytmetallivanteet ja upea crossoverin muotoilu herättävät taatusti huomiota.

Lexus NX 300h Sport crossover hybrid 18 kevytmetallivanteet

18" KEVYTMETALLIVANTEET

Dramaattisen vaikuttavat mustat vanteet kuuluvat vakiovarustukseen ja antavat NX:lle hienostuneen sporttisen ilmeen.

Lexus NX 300h Sport crossover hybrid tervetulovalaistus

TERVETULOVALAISTUS

Hienovaraiset valot ovikahvoissa toivottavat sinut tervetulleeksi lähestyessäsi autoa avain taskussasi tai laukussasi.

Lexus NX 300h Sport crossover hybrid panoraamakatto

PANORAAMAKATTO

Valinnainen suuri lasipanoraamakatto täyttää ohjaamon valolla lisäten vapauden tunnetta.

Lexus NX 300h Sport crossover hybrid Lexus Navigation järjestelmä

LEXUS NAVIGATION -JÄRJESTELMÄ

NX 300h Sport -malliin on saatavissa valinnainen Lexus Navigation -järjestelmä. Se on nopea, käyttäjäystävällinen ja tarjoaa runsaasti karttavaihtoehtoja.

Lexus NX 300h Sport crossover hybrid lämmitetyt etuistuimet

LÄMMITETYT ISTUIMET

Tahara-verhoilun lisäksi NX 300h Sport -malliin on saatavissa talvikautena mukavuutta lisäävät lämmitetyt etuistuimet.

Lexus NX 300h Sport crossover hybrid LED valot

LED-VALOT

Vakiovarustukseen kuuluvat LED-lähivalot ja halogeenikaukovalot sekä L-muotoiset LED-päiväajovalot parantavat näkyvyyttä.

NX 300h F SPORT

Harmaa Lexus NX 300h F SPORT crossover hybrid

HENKEÄSALPAAVA MUOTOILU

NX 300h F SPORT -mallin rohkeasta muotoilusta ja entistä dynaamisemmasta ajokokemuksesta vastaa ikonisen LFA-superauton, F-tehomallien, RC F ja GS F:n tuotantotiimi. Se saa pulssisi kiihtymään ja katseet kääntymään. Ulkopuolella uutta on leveämpi Lexus-tiimalasisäleikkö ja jarrujen jäähdytyskanavat sekä pitovoimaa parantavat aerodynaamiset rivat.

Sisäpuolen urheilullisessa ohjaamossa olet osa F SPORT -malliasi. Käsin ommellut urheiluistuimet tukevat kehoasi lantiosta olkapäihin. Ergonominen urheiluohjauspyörä ja alumiinipolkimet antavat hämmästyttävän tuntuman todella nautinnollista ajoa varten.

Käytämme sivuillamme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan Lexus-käyttökokemuksen. Mikäli et muuta evästeasetuksia, oletamme että halua käyttää suositeltuja evästeasetuksiamme.

LUE LISÄÄ