ITSELATAAVA NX-HYBRIDI

THE ART OF STANDING OUT

Tämä kaupunkiin luontevasti sulautuvan, rohkean crossoverin ulkoasu, intuitiivinen muotoilu ja teknologia tuottavat entistä nautinnollisemman ajokokemuksen.

TUTUSTU NX:ÄÄN

Lexuksen uusinta muotoilua ilmentävässä NX:ssä on rohkea tiimalasisäleikkö tyylikkäillä savukromiyksityiskohdilla ja urheilullisilla LED-ajovaloilla. Koe urbaania ketteryyttä valitsemalla itselataava hybridi.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Hybrid Drive -teknologia

  Lexus Hybrid Drive yhdistää bensiinimoottorin tehon ja sähkömoottorin taloudellisuuden, vaihdellen näiden kahden välillä saumattomasti ajon aikana. Tämä tarkoittaa, että ajomukavuuden sekä alhaisten päästöjen ja polttoaineenkulutuksen välillä ei tarvitse tehdä kompromisseja.

 • Viimeistelty ohjaamo

  NX:n ohjaamo on nyt entistä viimeistellympi. Huomaat välittömästi suuremman 10.3" multimedianäytön, äärimmäisen tarkan nahkatikkauksen ja taidokkaasti työstetyt yksityiskohdat, jotka tarjoavat entistä nautinnollisemman kokemuksen ohjauspyörän takana.

 • Terävämpää ja hiotumpaa ajoa

  Pikkutarkasti kehitetty NX:n jousitus on suunniteltu uudelleen, sillä mukautuva jousitus säätää kaikkien neljän iskunvaimentimen vaimennusvoimaa halliten uskomattomat 650 erilaista jousitusasetusta.

 • Koe aktiivinen turvallisuus

  Lexus Safety System+ tukee ajon aikana havaintokykyäsi ja auttaa sinua pysymään ajokaistalla kaistavahdin avulla, avustaa sinua ruuhkaisessa liikenteessä mukautuvalla vakionopeussäätimellä ja tarkkailee vaarallisia tilanteita muiden tielläliikkujien varalta Pre-Collision-järjestelmällä, joka myös puuttuu tilanteeseen tarvittaessa.

 • Saatavissa F SPORT -mallina

  Jos etsit dynaamisempaa ajokokemusta, valitse uusi NX F SPORT, jossa on eksklusiivinen etusäleikkö mustalla pinnoituksella, herkemmin reagoiva jousitus, F SPORT -sisätilat ja yksilölliset vanteet.

KOE NX

NX halkoo vaivattomasti kaupunkimaisemaa. Ajokemustasi tehostavat intuitiiviset teknologiat, kauniisti viimeistellyt nahkaistuimet ja premium-tason akustiikka.

KOE NX

Yllä oleva malli ei edusta kyseistä mallistoa.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN