ITSELATAAVA NX-HYBRIDI

MUISTA EROTTUVAA TAIDETTA

Tämä kaupunkiin luontevasti sulautuvan, rohkean katumaasturin radikaali ulkoasu, intuitiivinen muotoilu ja teknologia tuottavat entistä nautinnollisemman ajokokemuksen.

TUTUSTU NX:ÄÄN

Lexuksen uusinta muotoilua ilmentävässä NX:ssä on rohkea tiimalasisäleikkö tyylikkäillä savukromiyksityiskohdilla ja urheilullisilla LED-ajovaloilla. Koe korkeimman tason urbaania ketteryyttä joko valitsemalla itselatautuva hybridi tai turbobensiinimoottorimalli.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Hybrid Drive -teknologia

  Saumattomasti jaettujen bensiini- ja sähkövoimalähteiden ansiosta NX 300h antaa poikkeuksellisen ajomukavuuden, alhaiset päästöt ja polttoaineenkulutuksen.

 • Bensiinimalli

  Turboahdetulla 2,0 litran suorasuihkutusbensiinimoottorilla varustettu dynaaminen NX 300 tarjoaa valtavasti lisää crossover-nautintoa nopealla kiihdytyksellä, luottamuksellisilla maantieajo-ominaisuuksilla ja viimeistellyllä ajokokemuksella.

 • Viimeistä piirtoa myöten hiottu ohjaamo

  Luoteenomaisen, jatkuvaan parannukseen tähtäävän Kaizen-periaatteemme mukaisesti NX:n ohjaamo on entistä viimeistellympi. Välittömästi huomattavissa on suurempi 10.3" Lexus Premium Navigation -näyttö, äärimmäisen tarkka nahkatikkaus ja taidokkaasti työstetyt yksityiskohdat, jotka tarjoavat entistä nautinnollisemman kokemuksen ohjauspyörän takana.

 • Uudelleen valmistettu jousitus

  Pikkutarkasti kehitetty ja äärimmäisen tarkasti Takumi-mestariajajiemme testaama NX:n jousitus on valmistettu uudelleen, kun taas mukautuva jousitus tarjoaa nyt laajan säätöalueen 650 säädöllä.

KOE NX

Sulan metallin kauneuden innoittama NX halkoo vaivattomasti kaupunkimaisemaa. Sen intuitiivinen teknologia tehostaa ajokokemustasi kauniisti viimeistellyistä nahkaistuimista premium-tason akustiikkaan.

KOE NX

Yllä oleva malli ei edusta kyseistä mallistoa.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN