2019 lexus nx hero

NX

THE ART OF STANDING OUT

Tämä kaupunkiin luontevasti sulautuvan, rohkean crossoverin ulkoasu, intuitiivinen muotoilu ja teknologia tuottavat entistä nautinnollisemman ajokokemuksen.

TUTUSTU NX:ÄÄN

Lexuksen uusinta muotoilua ilmentävässä NX:ssä on rohkea tiimalasisäleikkö tyylikkäillä savukromiyksityiskohdilla ja urheilullisilla LED-ajovaloilla. Koe urbaania ketteryyttä valitsemalla itselataava hybridi.


 

 
  2019 lexus nx key features
 • Hybrid Drive -teknologia

  Lexus Hybrid Drive yhdistää bensiinimoottorin tehon ja sähkömoottorin taloudellisuuden, vaihdellen näiden kahden välillä saumattomasti ajon aikana. Tämä tarkoittaa, että ajomukavuuden sekä alhaisten päästöjen ja polttoaineenkulutuksen välillä ei tarvitse tehdä kompromisseja.

 • Viimeistelty ohjaamo

  NX:n ohjaamo on nyt entistä viimeistellympi. Huomaat välittömästi suuremman 10.3" multimedianäytön, äärimmäisen tarkan nahkatikkauksen ja taidokkaasti työstetyt yksityiskohdat, jotka tarjoavat entistä nautinnollisemman kokemuksen ohjauspyörän takana.

 • Terävämpää ja hiotumpaa ajoa

  Pikkutarkasti kehitetty NX:n jousitus on suunniteltu uudelleen, sillä mukautuva jousitus säätää kaikkien neljän iskunvaimentimen vaimennusvoimaa halliten uskomattomat 650 erilaista jousitusasetusta.

 • Koe aktiivinen turvallisuus

  Lexus Safety System+ sisältää Pre-Collision -järjestelmän jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä mukautuvan vakionopeudensäätimen liikennemerkkien tunnistuksella. Kaistavahti avustaa kuljettajaa pysymään ajoradalla ja mukautuvat kaukovalot tuovat yöllä ajamisen mukavuuden uudelle tasolle.

 • Saatavissa F SPORT -mallina

  Jos etsit dynaamisempaa ajokokemusta, valitse uusi NX F SPORT, jossa on eksklusiivinen etusäleikkö mustalla pinnoituksella, herkemmin reagoiva jousitus, F SPORT -sisätilat ja yksilölliset vanteet.

KATSO LISÄÄ NX:N OMINAISUUKSISTA

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja NX:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

300h AWD Luxury / Sonic White

KOE NX

Urbaanin NX:n sulavien linjojen muotoiluinspiraatio juontaa sulatetun metallin kauneudesta. Kauniin kuoren alle kätkeytyy edistyksellistä teknologiaa, ja tyylikkäät nahkaistuimet sekä ensiluokkainen äänentoisto viimeistelevät ajokokemuksesi.

KOE NX

Kuvan auto erikoisvarustein.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OMISTAJAT

YHDISTÄ TULEVAISUUTEEN

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN