concept cars

KONSEPTIAUTOT

Lexuksen konseptiautot antavat kiehtovan kuvan tulevasta muotoilusuuntauksesta.

main menu lexus brand

INNOVATIIVISTA
MUOTOILUA

Tässä osassa esitellään Lexuksen huomattavimpia muotoilukonsepteja ja näyttelyitä.

hybrid cars

HYBRIDIAUTOT

Hybridiautoja on useita erityyppisiä ja niillä kaikilla on yksi yhteinen ominaisuus.

lexus service

LEXUS-
PALVELUT

Lexuksen omistaminen on paljon enemmän kuin vain auton omistaminen.

LC 500h

MAAILMAN ENSIMMÄINEN MULTI STAGE HYBRID -JÄRJESTELMÄ ASETTAA UUDET STANDARDIT SUORITUSKYVYLLE JA TEHOKKUUDELLE.


CO2-päästöt, yhdistetty (g/km) 145
Yhdistetty kulutus (l/100km) 6,4
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s) 5
Huippunopeus (km/h) 250

ALKAEN 126 294,68 €

AJOKOKEMUS VAILLA VERTAA

TUTUSTU YLELLISEN LC:N HOUKUTTELEVIIN MUOTOIHIN SEKÄ AVAINOMINAISUUKSIIN, JOTKA ASETTAVAT UUDET STANDARDIT

LC 500h on suunniteltu ylittämään kaikki odotukset ja merkitsee uuden alkua Lexukselle. LC 500h kiihtyy nollasta 100 km/h nopeuteen vain viidessä sekunnissa ja tarjoaa yhtä vaikuttavan kulutuksen. Vain 6,4 l/100 km ja CO2-päästöjen ollessa 145 g/km.

Tämän ajoneuvon valtava vääntö tekee siitä ensimmäisen Lexus-hybridin, joka pystyy spinnaamaan vetäviä pyöriä. Hengästyttävästä suorituskyvystään huolimatta LC 500h tarjoaa alhaisen kulutuksen ja päästöt, joita voit odottaa Lexus-hybridiltä.


AUTON OMINAISUUDET

TUTUSTU LC 500h -MALLIIN LÄHEMMIN

LC 500h:n ajaminen - kohokohdat

LC 500h:N AJAMINEN - KOHOKOHDAT

Täysin uuteen takavetoasetelmaan perustuva LC tarjoaa ajokokemuksen vailla vertaa. Matalan painopisteen ja optimaalisen painojakauman omaava LC 500h kirjoittaa uusiksi hybridiltä odotettavat ominaisuudet. LC 500h on suunniteltu tuottamaan ylivertaiset käsittelyominaisuudet ja ketteryyden, vakauden ja mukaansa tempaavan ajokokemuksen, jota odotat – tai pikemminkin vaadit – tämän tason premium-luokan sedanilta.

LC 500h:n sisätilat - kohokohdat

LC 500h:N SISÄTILAT - KOHOKOHDAT

Istu LC:n Takumi-käsityömestarien valmistaman ohjauspyörän takana ja huomaat ohjaamon ergonomian älykkyyden. Kaikki hallintalaitteet ja liitännät on sijoitettu juuri siihen kohtaan, jossa tarvitset niitä. Matala konepelti ja kojetaulu tarjoavat lisäksi ylivertaisen näkymän edessä olevaan tiehen.

Lexus Safety System +

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Uuden LC:n varusteluun kuuluu vakiona uraauurtava Lexus Safety System +, johon sisältyy liikennemerkkien tunnistin, Pre-Crash-järjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistalla pysymistä avustava edistynyt kaistavahti, automaattiset kaukovalot yönäkyvyyden parantamiseksi sekä mukautuva vakionopeussäädin, joka sovittaa autosi nopeuden edellä ajavan ajoneuvon nopeuteen.

Kevytmetallivanteet

KEVYTMETALLIVANTEET

20" kevytmetallivanteet
Koneistettu viimeistely, 5-nelipuolaiset melua vähentävät vanteet tummanharmaalla metallipinnoitteella. (Luxury-varustelutaso)

21" taotut kevytmetallivanteet
Taotut 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet. (Sport ja Sport+ -varustelutasoissa)

Lexus Multi Stage Hybrid -järjestelmä

LEXUS MULTI STAGE HYBRID -JÄRJESTELMÄ

LC 500h:ssa on maailman ensimmäinen Multi Stage Hybrid -järjestelmä, joka yhdistää älykkäästi 3,5 litran V6-bensiinimoottorin ja edistyneen sähkömoottorin. Tämä järjestelmä reagoi kuljettajan liikkeisiin paljon suoremmin säilyttäen luonnollisesti Lexus-hybridin tasaisuuden ja tehokkuuden.

LED-ajovalot

LED-AJOVALOT

Äärimmäisen kompaktit led-kolmoisajovalot on kehitetty erityisesti uuden LC:n poikkeuksellisen lyhyttä etuylitystä varten, mikä on olennaisen tärkeää ajoneuvon käsittelyssä suurilla nopeuksilla.

Lasikatto

LASIKATTO

Lasikatto kromatuilla sivulistoilla antaa LC:n ohjaamoon ilmavan vapauden tunteen ja tehostaa tämän tyylikkään sedanin profiilia takareunojen muistuttaessa perinteisen japanilaisen miekan linjoja. (Luxury-varustelutaso)

Hiilikuitukatto

HIILIKUITUKATTO

Tämä LC:n painopistettä laskeva, kauniisti viimeistelty hiilikuitukatto on valmistettu Motomachin tehtaallamme uudella, erittäin nopealla hartsin siirtomuovausprosessilla. (Sport ja Sport+ -varustelutasot)

Sisäänvedettävä takaspoileri

SISÄÄNVEDETTÄVÄ TAKASPOILERI

Sisäänvedettävä takaspoileri työntyy automaattisesti ulos yli 80 km/h nopeuksilla pitovoiman ja vakauden lisäämiseksi suurilla nopeuksilla, ja sivulla oleva ilmanotto vähentää turbulenssia takapyörien ympärillä parantaen käsittelyominaisuuksia. (Sport+ -varustelutaso)

LED-takavalot

LED-TAKAVALOT

Suihkuhävittäjän jälkipolttimien innoittamat, katseita keräävät takavalot veistoksellisella metallikehyksellä heijastavat Lexuksen rajattoman L-tunnuksen. Tarkempi tutkiskelu paljastaa takavaloon saumattomasti integroidun takaluukun lukon.

Kuljettajakeskeinen sisätila

KULJETTAJAKESKEINEN SISÄTILA

Takumi-käsityömestari on kalibroinut LC:n ohjauspyörälle kaikkein parhaimman mahdollisen muodon – elliptisen otteen, joka istuu käsiisi täydellisesti korkeiden G-voimien kaarreajossa.

Silmän liikkeen ja mahdollisten häiriöiden vähentämiseksi kaikki tärkeät instrumentit ja näytöt on sijoitettu lähelle edessä olevan tien näkökenttää.

Usein käytyt hallintalaitteet, kuten ajotilan valitsin, on keskitetty ohjauspyörän ympärille. Tämä viimeistä piirtoa myöten valmistettu kuljettajakeskeinen ohjaamo on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Automaattinen ilmastointi Nanoe®-teknologialla

AUTOMAATTINEN ILMASTOINTI NANOE®-TEKNOLOGIALLA

Uraauurtava ilmastointi säätää automaattisesti ohjaamon, istuimen ja ohjauspyörän lämpötilat. Lisäksi nanoe®-teknologia vapauttaa matkustamoon mikroskooppisia, negatiivisesti varautuneita hiukkasia ilman puhdistamiseksi ja istuinten raikastamiseksi. Niillä on myös miellyttävä, kosteuttava vaikutus ihoon ja hiuksiin.

Nahkaistuimet

NAHKAISTUIMET

Kauniisti tikatut nahkaistuimet tarjoavat mitä parhaimman tuen ja mukavuuden yhdistelmän. Itse LC:n pääinsinööri Sato osallistui tämän uuden mallin kehittämiseen, joka kävi läpi kaiken kaikkiaan 50 testiä. (Luxury-varustelutaso)

Alcantara® Sport-istuimet ja ovipaneelit

ALCANTARA® SPORT-ISTUIMET JA OVIPANEELIT

LC:n kehoa myötäilevissä sport-istuimissa on eksklusiiviset sivuvahvikkeet, jotka pitävät kuljettajan tiukasti istuimella nopeissa kaarteissa. Ne on verhoiltu Takumi-käsityömestarien toimesta vastavärisellä Alcantaralla® ja aidolla nahalla. (Sport ja Sport+ -varustelutasot)

Hiilikuituteknologia

HIILIKUITUTEKNOLOGIA

LC:n ovien sisäpaneeleissa on käytetty LFA-mallille kehitettyä hiilikuitukomposiittiteknologiaa ja ne on valmistettu puristusvaletuista esikyllästetyistä hiilikuitulevyistä.

Koneistetut polkimet

KONEISTETUT POLKIMET

Aitoa urheilullista suorituskykyä tarjoavat koneistetut alumiiniset kaasupolkimet, jarrupoljin ja leveä jalkatuki eloksoidulla alumiinipinnoitteella.

Analoginen kello L-tunnuksella

ANALOGINEN KELLO L-TUNNUKSELLA

Huomioi Lexuksen hienovarainen L-tunnus analogisessa kellotaulussa ja ilmasuutinten säätimien kohotettu tuntopinta.

Monitoiminäyttö

MONITOIMINÄYTTÖ

Keskeisiin instrumentteihin integroitu värillinen monitoiminäyttö antaa ajantasaista tietoa kaikista tärkeistä ajotiedoista, kuten turvallisuusvaroitukset ja ajo-ohjeet.

*näkymä LC 500:sta

Erikoisleveä tuulilasinäyttö

ERIKOISLEVEÄ TUULILASINÄYTTÖ

Valitut ajotiedot heijastetaan kirkkailla väreillä suoraan tuulilasille viimeisimmällä tuulilasinäyttöteknologiallamme (174 mm x 48 mm), joka vähentää myös tarvetta siirtää katse pois edessä olevalta tieltä.

Lexus Premium Navigation

LEXUS PREMIUM NAVIGATION

Vaivatonta ajoa silmällä pitäen täydellisesti sijoitettu erikoisleveää, korkean tarkkuuden 10.3" keskusnäyttöä voidaan käyttää äänikomennoilla tai Touch Pad- ja Remote Touch -ohjaimella, joka on yhtä helppokäyttöinen kuin älypuhelin tai tablet-laite. Näyttö on myös jaettavissa, jolloin voit näyttää samanaikaisesti tietoja Lexus Premium Navigation -järjestelmästä ja ilmastoinnista.

Mark Levinson® -äänentoisto

MARK LEVINSON® -ÄÄNENTOISTO

13-KAIUTTIMEN MARK LEVINSON®
Maailmanluokan 13-kaiuttimen Mark Levinson® Premium Surround -järjestelmä ja GreenEdge™ -teknologia on räätälöity erityisesti LC:n ohjaamon akustisiin ominaisuuksiin. Se tuottaa digitaalisen kotiteatterikokemuksen Clari-Fi™-teknologialla, joka palauttaa digitaalisessa MP3-pakkauksessa menetetyn äänen.

Kuolleenkulman- ja takaaristeävän liikenteen varoitin

KUOLLEENKULMAN- JA TAKAARISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITIN

Takapuskuriin asennetut tutkat havaitsevat viereisten kaistojen ajoneuvot, jotka eivät näy ovipeileistä. Kun kuljettaja osoittaa vaihtavansa kaistaa ja kuolleeseen kulmaan tulee ajoneuvo, varoitussignaali annetaan vastaavassa sivupeilissä.

Takaaristeävän liikenteen varoitin käyttää kuolleen kulman tutkaa pysäköintipaikoilla takaa lähestyvien ajoneuvojen havaitsemiseen. Tarvittaessa järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja sivupeilien visuaalisella varoituksella.

Liikennemerkkien tunnistus

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Uuden LC:n liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA) tunnistaa liikennemerkit tuulilasiin asennetulla kameralla ja antaa tietoa kuljettajalle monitoiminäytöllä. RSA tunnistaa Wienin yleissopimuksen mukaiset liikennemerkit (mukaan lukien elektroluminenssiset ja vilkkuvat merkit).

*näkymä LC 500:sta

Rengaspaineiden varoitusjärjestelmä

RENGASPAINEIDEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ

Monitoiminäyttö näyttää kuhunkin renkaaseen asennetun anturin lähettämät renkaan painetiedot ja antaa varoituksen, jos paine laskee yhdessä tai useammassa renkaassa.

*näkymä LC 500:sta

Pysäköintiavustimen näyttö

PYSÄKÖINTIAVUSTIMEN NÄYTTÖ

Pysäköinnin helpottamiseksi takapuskurissa olevat tutkat on liitetty auton sisällä olevaan summeriin varoittamaan tielläsi olevista esteistä. Summeri voidaan kytkeä pois käytöstä, kun sitä ei tarvita. Kun kytket peruutusvaiheen, 10.3" näytöllä näet kuvan pysäköintiä avustavien ohjeiden kanssa.

Ylös ponnahtava konepelti (PUH)

YLÖS PONNAHTAVA KONEPELTI (PUH)

Etupuskuriin asennettujen anturien aktivoima järjestelmä nostaa ylös ponnahtavaa konepeltiä hieman ajoneuvon osuessa jalankulkijaan, jolloin konepellin ja sen alla olevien moottorin kovien komponenttien välille muodostuu tilaa. Tämä vähentää jalankulkijoiden tapaturmariskiä.

*näkymä LC 500:sta

8 turvatyynyä

8 TURVATYYNYÄ

Äärimmäisen vahvan matkustajakennon lisäksi matkustajia suojaa kahdeksan turvatyynyä. Kuljettajaa ja etumatkustajaa suojaavat lisäksi kaksivaiheiset pään turvatyynyt, polviturvatyynyt ja sivuturvatyynyt. Täyspitkät sivuturvatyynyt suojaavat matkustajia ajoneuvon molemmilla puolilla. Kaikissa turvavöissä on myös esikiristäjät.

Ajotilan valinta

AJOTILAN VALINTA

Ajotilan valitsimella, joka on sijoitettu ohjauspyörän viereen, jotta kuljettaja voi keskittyä edessä olevaan tiehen, voidaan valita ajotilat ECO / COMFORT, NORMAL / CUSTOM, SPORT S / SPORT S+.

10 nopeuden magnesium-vaihteenvalitsimet, manuaalinen M-tila

10 NOPEUDEN MAGNESIUM-VAIHTEENVALITSIMET, MANUAALINEN M-TILA

Hauskempaa ajoa ja uskomattoman suoraa, dynaamista vastetta varten LC 500h -malliin on lisätty M-tila (ensimmäistä kertaa Lexus-hybridissä), jolla kuljettaja voi valita vapaasti ja pitää minkä tahansa vaihteen käyttämällä ohjauspyörän vaihteenvalitsimia.

Äärimmäisen jäykkä kori

ÄÄRIMMÄISEN JÄYKKÄ KORI

Vahvan korin tuottamiseksi LC:n muotoilemattomat osat on valmistettu erikoislujasta teräksestä, kun taas kevyttä alumiinia on käytetty ovissa, tavaratilassa ja konepellin paneeleissa. Lisäksi osissa, kuten katossa ja ovikehyksissä, on käytetty vahvaa mutta kevyttä hiilikuituvahvistettua muovia.

EI HAKUTULOKSIA

Hakuasi vastaavia ajoneuvon ominaisuuksia ei ole. Laajenna hakua ja yritä uudelleen.

2017 Lexus LC 500h quote

UUSI LC SISÄLTÄÄ USEITA ÄLYKKÄITÄ AERODYNAAMISIA YKSITYISKOHTIA: YHTÄÄN KIVEÄ EI OLE JÄTETTY KÄÄNTÄMÄTTÄ.

Toshiyuki Murayama, ryhmäpäällikkö, lämmön hallinta ja aerodynamiikka

Käytämme sivuillamme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan Lexus-käyttökokemuksen. Mikäli et muuta evästeasetuksia, oletamme että halua käyttää suositeltuja evästeasetuksiamme.

LUE LISÄÄ