GS

EI MIKÄÄN TAVANOMAINEN SEDAN

Tämä premium-luokan sedan on sekä hämmästyttävä katsoa että uskomaton ajaa ja se tarjoaa Lexukselle tunnusomaista suorituskykyä ja ylellisyyttä.

TUTUSTU GS:ÄÄN

Insinöörimme matkustivat vertauskuvallisesti 26 kertaa maapallon ympäri GS:n ylivertaisen ajotuntuman kehittämiseksi. Eikä yksikään kilometri mennyt hukkaan: parempi alustan jäykkyys, uudet suorituskykyiset, käsittelyä parantavat vaimentimet ja uusi monivarsituettu takajousitus. Paransimme myös aerodynamiikkaa ja vähensimme tuulen ääntä luodaksemme premium-luokan sedanin, joka huokuu Lexuksen legendaarista ylellisyyttä ja tarjoaa viihdyttävää urheilusuorituskykyä.

2017 lexus gs 200t key features
 • Avara tavaratila

  GS:n tavaratilan kapasiteetti on 450 litraa, ja siihen mahtuu mukavasti viiden matkustajan matkatavarat tai kolme golfbägiä.

 • Vaihteenvalitsin

  Vaikka GS:ää voidaankin ajaa täysin automaattitilassa, ohjauspyörään asennetuilla vaihteenvaihtimilla, kuljettaja voi nopeasti vaihtaa vaihteita manuaalisesti.

 • Mark Levinson® -äänentoisto

  Mukaansatempaavan audiokokemuksen tuottamiseksi Mark Levinson® -järjestelmän kaiuttimien muotoiluun ja sijoittelun optimointiin GS:ssä käytettiin yli 2000 tuntia.

 • Ylelliset istuimet

  Etuistuimissa on 10-suuntaiset sähkösäädöt, ristiseläntuki ja muistipaikat.

KOE GS

GS:n voimakaspiirteisen ja urheilullisen tyylin alla on poikkeuksellisen hiljainen ohjaamo täynnä ensiluokkaista ylellisyyttä ja teknologiaa. Huomiota herättävä ulkonäkö ja uskomaton ajonautinto - esimerkiksi vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä tuovat urheilullisen suorituskyvyn ja jännityksen juuri sinne minne sen haluat - kätesi ulottuville.

KOE GS

Osa ominasuuksista saatavilla lisävarusteena.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN