GS F

SUORITUSKYKYÄ KORKEIMMALLA TASOLLA

Sport-sedan, joka tarjoaa viihdyttävää suorituskykyä ja tinkimätöntä viimeistelyä.

TUTUSTU GS F –MALLIIN

Malli henkii tehoa joka suunnalta – sporttinen etusäleikkö, mahtavat neljä pakoputkea ja hiilikuituspoileri. Kun istut GS F:n kuljettajakeskeiseen ohjaamoon, voit tuntea ylellisyyden kaikilla aisteillasi. Ajaessasi voit nauttia kuljettajaa varten suunnitellusta ohjaamosta, alcantaraverhoilusta ja ylivertaisesta 17 kaiuttimen Mark Levinson® -äänentoistojärjestelmästä. Tutustu Lexuksen F-malleihin.

2017 lexus gs f key features
 • 5,0 litran V8-moottori

  Käsin valmistettu ja stetoskoopilla viritetty uskomaton 5,0 litran V8-moottori tuottaa 477 hevosvoiman tehon ja 530 Nm väännön. Jo yksin sen ääni saa sydämesykkeen nousemaan.

 • Integroitu ajonvakautus VDIM

  Sporttinen ja dynaaminen ajoneuvon hallintajärjestelmä (VDIM) takaa, että voit nauttia GS F:n mahtavasta tehosta miellyttävästi ja turvallisesti.

 • Korkeaselkäiset urheiluistuimet

  Täysin uusissa korkeaselkäisissä istuimissa on tunnusomainen F-merkki. Integroitu vaahtorakenne tukee sinua joka kaarteessa kuin urheilijan kokopuku.

 • Sport-ohjauspyörä

  Ohjauspyörän paksu tartuntapinta tarjoaa parempaa hallintaa suorituskykyisessä ajossa. Nopeammat, tiukemmat vaihteen vaihdot ohjauspyörän hallintalaitteilla luonnollisessa ja intuitiivisessa asennossa.

 • 8-nopeuksinen vaihteisto

  V8-moottori tuottaa tehoa sekventiaalisen, käsivalintaisen 8-nopeuksisen Sport Direct Shift -vaihteiston kautta, jossa on myös manuaalinen ohitus nauttiaksesi raa'asta urheilusuorituskyvystä.

 • Aktiivinen ääniohjaus

  Voit säätää GS F:n äänen vaihtamalla SPORT S- tai SPORT S+ -tilaan ja kytkemällä aktiivisen ääniohjauksen syvän pakoäänen korostamiseksi.

KOE GS F

GS F:n uhmakas ulkoasu on leveä ja matala. Mallin jokainen ääriviiva on omistettu yhdelle tavoitteelle – puhtaalle suorituskyvylle. Ja mikä tärkeintä, vakiovarusteisiin kuuluva uraauurtava Lexus Safety System + takaa turvallisuuden, missä tahansa ajatkin.

KOE GS F

Osa ominasuuksista saatavilla lisävarusteena.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN