es pre sales hero

UUSI ES 300h ITSELATAAVA HYBRIDI

ROHKEASTI TYYLIKÄS

Itselataava hybridi, joka ilahduttaa joka käänteessä. Uusi ES 300h tuo provokatiivista särmää malliin, joka on jo ennestään tyylikäs ja hienostunut. Tehoa ja ajettavuutta huokuva ES saa olosi tuntemaan mitä parhaimmaksi määränpäästäsi riippumatta.

TUTUSTU UUTEEN ES 300h -MALLIIN

Uuden ES:n houkutteleva coupémainen siluetti korostaa premium-luokan sedanin muotoja. Katseet kiinnittyvät uuteen, rohkeasti muotoiltuun etusäleikköön, vaikuttaviin etuvaloihin ja erottuviin vanteisiin. Dynaaminen muotoilu luo välitöntä luottamuksen tunnetta, ja mallissa käytetyt teknologiat saavat sinut tuntemaan olosi turvallisemmaksi kuin koskaan aiemmin.

TUNNE SUORITUSKYKY

SÄHKÖMOOTTORI

Tuottaa 88 kW:n (120 DIN hv) tehon ja 202 Nm välitöntä vääntöä.

BENSIINIMOOTTORI

2,5-litrainen bensiinimoottori tuottaa 131 kW (178 DIN hv) äärimmäisen tasaista tehoa ja 221 Nm:n enimmäisväännön.

HYBRIDISUORITUSKYKYÄ

Kiihtyy 0-100 km/h 8,9 sekunnissa huippunopeuden ollessa 180 km/h. Aja jopa 50 % ajasta sähköllä.

    self charging power and refinement image

UUSI ES 300h

ITSELATAAVAA TEHOA

Uppoudu ajokokemukseen ja unohdat ajavasi autoa, joka on taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi kuin useimmat tavalliset premium-luokan sedanit. Sen neljännen sukupolven itselataava hybridivoimalinja on aina valmiina ajoon, ja se tarjoaa nopeaa kiihtyvyyttä silloin, kun tarvitset sitä. Nauti lähes äänettömästä ajosta sähköajotilassa tai hienostuneesta matkustamisesta moottoriteillä. Äärimmäisen tasainen ajo on levollisempaa kuin koskaan aiemmin tarkasti viritetyn aerodynamiikan, painonhallinan ja parannetun takajousituksen ansiosta.

    anticipating your needs image

UUSI ES 300h

ENNAKOI TARPEESI

Uusi ES sisältää enemmän teknologiaa kuin koskaan aiemmin. Suurin osa on toteutettu muinaisen japanilaisen Omotenashi-vieraanvaraisuusfilosofian mukaan ennakoiden tarpeet jo ennen kuin ne nousevat esiin. Huomaat sen esimerkiksi ilmastoinnissa, joka vapauttaa äärimmäisen pieniä nanoe® X -hiukkasia matkustamon ilmaan auttaen torjumaan viruksia ja bakteereita, vähentämään hajuja ja kosteuttamaan matkustajien hiukset ja ihon. Voit kokea Omotenashin myös kamerapohjaisten virtuaalisivupeilien avulla, jotka antavat laaja-alaisen näkökentän ja selkeän näkyvyyden myös pimeällä tai sateisina päivinä.

    better connected image

UUSI ES 300h

CONNECTED-PALVELUT

Ota kaikki irti uudesta ES:stä. Lexus Link -sovelluksen Connected-palvelut tarjoavat lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät omistamisesta sujuvampaa ja mukavampaa. Apple CarPlayn® ja Android Auton® avulla voit käyttää älypuhelimen sovelluksia 12,3" kosketusnäytössä, jota on siirretty eteenpäin paremmin kuljettajan ulottuville käytettävyyden parantamiseksi.

    in safe hands image

UUSI ES 300h

TURVALLISISSA KÄSISSÄ

Uuden ES:n Lexus Safety System+ -turvajärjestelmä sisältää useita uraauurtavia ominaisuuksia. Esimerkiksi risteysavustin tunnistaa vastaantulevat autot ja tietä ylittävät jalankulkijat risteyksessä käännyttäessä. Hätäohjausavustin tukee kuljettajan ohjausliikkeitä, kun jalankulkija on erittäin lähellä ajokaistaa tai ajokaistalla. Uudessa ES:ssä on myös kaarreajon nopeuden rajoitustoiminto, joka hidastaa automaattisesti, mikäli kaarre edellyttää sitä. Bladescan® mukautuva kaukovalojärjestelmä (AHS) auttaa kuljettajaa havainnoimaan tielläliikkujat ja liikennemerkit selkeämmin ja kauempaa häikäisemättä vastaantulevia kuljettajia.

    interior harmony image

UUSI ES 300h

HARMONINEN SISÄTILA

Istu uuden ES:n ohjauspyörän taakse ja koe erityinen harmonian tunne. Ihaile Lexuksen kuuluisien Takumi-mestarien viimeistelemiä yksityiskohtia ja käsityötaitoa. Ylellinen verhoilu on nyt saatavana uusina tyylikkäinä väreinä. Hienot uudet somisteet taas korostavat matkustamon käsityönä tehtyä ilmettä. Kaikki sulautuu yhteen luoden tilavuuden tuntua ja erittäin rentouttavan ympäristön, joka muistuttaa ylellisen olohuoneen rauhallisuutta ja mukavuutta.

    passenger enjoyment image

UUSI ES 300h

MUKAVUUTTA MATKUSTAJILLE

Uusi ES tarjoaa myös matkustajille ainutlaatuista levollisuutta. Takana matkustavat voivat nauttia lähes metrin jalkatilasta istuimilla, joita voidaan säätää ja lämmittää keskikäsinojassa sijaitsevan paneelin säätimillä. Lexus Climate Conciergen ansioista auton ilmasto on ihanteellinen jokaiselle matkustajalle. Matkustamon tunnelman viimeistelee maailmanluokan 17 kaiuttimen Mark Levinson® Premium Surround Sound -äänentoistojärjestelmä.