UUSI ES

ROHKEUDEN MUOTOILEMA

Enemmän hienostuneisuutta ja suorituskykyä.

VALMISTAUDU HAASTAMAAN ITSESI

Uusi ES 300h haastaa ajattelemaan premium-luokan sedanmalleja aivan uudella, rohkealla tavalla. ES on ennakkoluulottomasti suunniteltu. Se on matala, leveä ja virtaviivainen. Sivulta katsottuna coupémainen siluetti kätkee sisäänsä edustusluokan tilat ja ylellisyyden. Suuret, F SPORT mallissa jopa 19" kevytmetallivanteet viimeistelevät dynaamisen ilmeen.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Uusi uljas ulkoasu

  ES:n alustan muotoilu tarjoaa tyylikkään sivuprofiilin, leveän ulkoasun ja matalan painopisteen. Sulavalinjaisen coupé-tyylisen kattolinjan lisäksi tämä johtotason sedanimme tarjoaa matkustajille tilaa joka suunnassa.

  Tutustu Lexuksen muotoiluun

 • Äärimmäistä tarkkuutta

  Takumi-käsityömestarimme vastaavat äärimmäisen hienoista yksityiskohdista, kuten istuinten tikkauksista ohjaamon teräviin ja kiehtoviin alumiinisomisteisiin. Nämä ovat saaneet innoituksensa Harodi-menetelmän mukaan kiillotetun japanilaisen miekan kauneudesta.

  Tutustu Lexuksen muotoiluun

 • Innovatiivinen teknologia

  Edistynyt multimediajärjestelmä yhdistettynä esteettiseen muotoiluun tarjoaa intuitiivisen ja helpon käytön, linkitetyt näytöt syvyysvaikutelmalla, ja se on myös mukautettavissa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

  Tutustu Lexuksen muotoiluun

 • Ylivertaista turvallisuutta

  Uusi ES on varustettu viimeisimmällä Lexus Safety System + -järjestelmällä, jonka Pre-Collision järjetelmään sisältyy jalankulkijoiden tunnistus pimeällä, polkupyörien tunnistus, automaattinen jarrutus, Lane Tracing –toiminnolla varustettu kaistavahti ja kaksivaiheiset mukautuvat kaukovalot.

  Tutustu Lexus Safety System+

 • F SPORT-tyyli

  Tutustu F SPORT –mallien tarjoamiin lisäominaisuuksiin, joita ovat mukautuva jousitus (AVS), F SPORT iskunvaimentimet edessä ja takana, takaspoileri, 19" vanteet, musta etusäleikkö ja alumiinisomisteiset polkimet.

  Tutustu Lexuksen muotoiluun

KOE ES

KOE ES

Kuvan auto erikoisvarustein

TUTUSTU VÄRIVAIHTOEHTOIHIN

Räätälöi ES omien vaatimustesi mukaan ja kokeile eri värivaihtoehtoja tai jatka eteenpäin ominaisuuksiin ja kuvagalleriaan.

Configure your car

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

ES 300h Luxury / Sonic White

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN