concept cars

KONSEPTIAUTOT

Lexuksen konseptiautot antavat kiehtovan kuvan tulevasta muotoilusuuntauksesta.

main menu lexus brand

INNOVATIIVISTA
MUOTOILUA

Tässä osassa esitellään Lexuksen huomattavimpia muotoilukonsepteja ja näyttelyitä.

hybrid cars

HYBRIDIAUTOT

Hybridiautoja on useita erityyppisiä ja niillä kaikilla on yksi yhteinen ominaisuus.

lexus service

LEXUS-
PALVELUT

Lexuksen omistaminen on paljon enemmän kuin vain auton omistaminen.

CT 200h

LEXUKSEN YLELLISYYS JA EDISTYKSELLINEN TEKNOLOGIA HOUKUTTELEVAT ISTUMAAN RATIN TAAKSE.


Hevosvoima (hv) 136
CO2-päästöt, yhdistetty (g/km) 82
Yhdistetty kulutus (l/100km) 3,6
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s) 10,3
Huippunopeus (km/h) 180

ALKAEN 29 508,37 €

TIIVISTETTYÄ YLELLISYYTTÄ

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA JA YLELLISYYTTÄ KOMPAKTISSA KOOSSA.

CT 200h:n yksilöllinen keula ja urheilullinen perän muotoilu erottuvat edukseen. Ylellinen ohjaamo tarjoaa Lexukselle tunnusomaista vieraanvaraisuutta kauniisti tikattuine nahkaistuimineen ja korkealaatuisine materiaaleineen. CT 200h ei ole kuitenkaan vain nautinnollinen ajaa, vaan siitä löytyy myös edistyksellistä teknologiaa, kuten esim. LED-valot, Remote Touch -etäohjaus, 13 kaiuttimen Mark Levinson® -äänentoistojärjestelmä ja Lexus Premium Navigation. Dynaamisempaa ulkonäköä haluaville on tarjolla katseita kääntävä CT 200h F SPORT "Dark Rose" -nahkaistuimilla, herkemmällä jousituksella ja 17" F SPORT -kevytmetallivanteilla.

CT 200h:ta ajaessasi koet Lexuksen verrattoman laadun kompaktissa ajoneuvossa, joka on varustettu täyshybriditeknologialla. Saat nauttia myös tasaisesta suorituskyvystä, jolle ovat ominaista erittäin alhaiset, vain 82 g/km CO2-päästöt. EV-sähkökäyttötilassa ajaminen on lähes äänetöntä ilman polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Matkustamo tarjoaa viimeisimmän teknologian äänentoisto- ja multimediapalvelut Lexuksen Takumi-mestarien varmistamalla palkitulla laadulla. Koe mukavuuden ja hienostuneisuuden uusi taso CT 200h:ssa.

LEXUS EASY -RAHOITUS

LEXUS EASY on helppo ja edullinen tapa rahoittaa uuden autosi hankinta.
Maksat vain auton käytöstä kiinteällä kuukausierällä, ja sopimuskauden päätyttyä saat aina taatun hyvityshinnan. Kysy lisää Lexus-jälleenmyyjältäsi.

CT 200h COMFORT -MALLI LEXUS EASY -RAHOITUKSELLA
ESIM. 293 €/KK

CT 200h Comfort 34 133,79 €
+ toimituskulut 600,00 €
+ Business-paketti 789,28 €
+ metalliväri 958,46 €
KOKONAISHINTA SISÄLTÄEN TOIMITUSKULUT 36 481,53 €
Sopimusaika 48 kk / 45 000 km
KUUKAUSIERÄ 292,57 €

Rahoitusaika 48 kk
Kilometrit 45 000 km
Käsiraha % 20,01 %
Käsiraha € 7 300,00 €
Suurempi viimeinen erä / Taattu hyvityshinta 16 033,63 €
Korko 0,00 %
Käsittelymaksu 9,00 €/kk
Perustamiskustannus 180,00 €
Todellinen vuosikorko 0,68 %
Luototettava määrä 29 181,53 €
Luottokustannusten määrä 612,00 €
Luoton ja kustannusten yhteismäärä 29 793,53 €

lexus ct 200h

AUTON OMINAISUUDET

TUTUSTU CT 200h -MALLIIN LÄHEMMIN

CT 200h:N Ajaminen- Kohokohdat

KOHOKOHDAT

RENTOUDU SULAVASSA JA HIENOSTUNEESSA KOMPAKTISSA AJONEUVOSSA VALITSEMALLA MIELIALAASI SOPIVA AJOTILA.

Uuden CT 200h:n ratissa tunnet todellista yhteenkuuluvuutta tähän autoon, joka on täydellisen tasapainoinen ja sulava ajaa. Kumouksellisella liimausteknologialla valmistetun jäykän alustan, keveiden alumiinikomponenttien ja sähköisen ohjaustehostimen ansiosta ajotuntuma on tarkka ja hallittu erityisesti kaarteissa. Takajousituksen päällekkäiset kolmiotukivarret takaavat loistavan pidon ja miellyttävän kyydin. Mukavasti keskikonsoliin sijoitetulla ajotilan valitsimella voit valita taloudellisen ECO-tilan, jokapäiväisen ajon NORMAL-tilan tai dynaamisen ja reagoivan SPORT-tilan. Ja EV-painiketta painamalla pääset nauttimaan uuden CT 200h:n sähkökäyttötilasta.

CT 200h Sisältä- Kohokohdat

KOHOKOHDAT

YLELLISILLÄ NAHKAISTUIMILLA VARUSTETTU UUSI CT 200h TARJOAA POIKKEUKSELLISTA MUKAVUUTTA KAIKILLE MATKUSTAJILLE.

Lexuksen palkitulla Kyoushun tehtaalla valmistettu uusi CT 200h nostaa tämäntyyppisen premium-luokan kompaktien ajoneuvojen valmistuslaadun uudelle tasolle. Kauniisti viimeistellyt etuistuimet antavat loistavan sivutuen kaarteissa ja takaavat mukavuuden myös pidemmillä matkoilla. Kaikki kosketuspinnat viestivät ajoneuvon laatua - nahalla päällystetystä ohjauspyörästä pehmeään nahkaan, joka toimii upeasti hienosti valmistettujen metalliupotusten rinnalla. CT:n vaikuttava hiljaisuus on osittain kattavan äänieristyksen ansiota, joista suurin osa on peräisin biolähteistä. Sähköinen ilmastoinnin hallinta säätää lämpötilan tarkasti, ja matkustamon ilma puhdistetaan siitepölystä ja pölystä.

Lue lisää Lexuksen mestarikäsityötaidosta täältä here

CT 200h:n Turvallisuus - Kohokohdat

KOHOKOHDAT

Ajovakaudenhallintajärjestelmällä, luistonestolla ja jarruavustimella varustettu uusi CT 200h:n vakiovarustukseen kuuluvat niskan retkahdusvammoja vähentävät etuistuimet ja kahdeksan turvatyynyä.

Kojetaulu ja Konsoli

KOJETAULU JA KONSOLI

Ergonomisen etukeskikonsolin ansiosta vaihdevivun ja ajotilan valitsimen käsittely on intuitiivista, kun taas äänentoisto- ja ilmastointijärjestelmiä voidaan säätää molemmilta etuistuimilta.

SPORT-OHJAUSPYÖRÄ

LFA-superauton inspiroiman 3-puolaisen nahkaohjauspyörän ja ergonomisten sormitukien ansiosta CT on erittäin tarkka ajaa. Äänentoistoa, puhelinta, äänikomentoja, monitoiminäyttöä ja lisävarusteena saatavaa ACC:ta voidaan ohjata ottamatta käsiä pois ohjauspyörältä.

DYNAAMINEN MITTARISTO

Selkeän, valkoisen mittariston häikäisyä estävä Optitron-teknologia helpottaa lukemista ja taustavalaistus vaihtuu sinisestä punaiseksi valitessasi SPORT-tilan. Monitoiminäyttö voidaan päivittää 4.2" TFT-värinäytöksi. Ajoneuvon tietojen lisäksi se näyttää multimediasisältöä. Näytölle saadaan esimerkiksi kuuntelemasi kappaleen nimi, navigointiohjeet, tai älypuhelimen ollessa kytkettynä, soittavan henkilön nimi, valokuva ja puhelinnumero.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

Vuonna 2004 Lexus oli ensimmäinen premium-luokan autovalmistaja, joka täydellisti täyshybriditeknologian. Siitä lähtien Lexuksen hybridimalleja on myyty yli 500 000. Lexuksen uusin CT 200h tarjoaa hämmästyttävän tasaista suorituskykyä ja alhaiset CO2-päästöt, jotka ovat vain XX g/km. Tämä on toteutettu äärimmäisen tehokkaan 1,8 litran bensiinimoottorin, tehokkaan sähkömoottorin, kompaktin akun, saumattoman hybridivoimansiirron ja tehonohjausyksikön yhdistelmällä.

KÄYNNISTYS JA LIIKKEELLELÄHTÖ

Liikkeelle lähdettäessä sähkömoottori kiihdyttää CT 200h:n 45 km/h nopeuteen hybridiakun sähköteholla. Tässä vaiheessa ajoneuvo on lähes äänetön, ei käytä polttoainetta eikä tuota päästöjä.

KIIHDYTYS TÄYDELLÄ KAASULLA

Kiihdytä voimakkaasti ja 82 kW:n sähkömoottori täydentää välittömästi 1,8 litran bensiinimoottoria. Tuloksena on vääntöä, joka tuottaa voimakkaan lineaarisen kiihdytyksen juuri silloin kun sitä tarvitset.

NORMAALI AJO

Yli 45 km/h nopeuksilla tehon tuotto siirtyy lähes äänettömästi edistykselliselle bensiinimoottorille, jota sähkömoottori avustaa edelleen tarpeen mukaan. Näiden kahden, lähes täydellisesti jaetun voimanlähteen ansiosta CT 200h tuottaa poikkeuksellista ajomukavuutta, matalat päästöt ja alhaisen polttoainekulutuksen.

JARRUTUS, PYSÄHTYMINEN, PYSÄKÖINTI

Nopeutta hidastaessasi tai pysäyttäessäsi ajoneuvon bensiinimoottori sammuu, jolloin päästöjä ei synny lainkaan. Kun jarrutat tai nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneroiva jarrutusjärjestelmä ottaa talteen kineettisen energian, joka muissa autoissa menee hukkaan. Järjestelmä muuntaa kineettisen energian hybridiakkuun varastoitavaksi sähköenergiaksi, mikä on yksi syy siihen, että Lexus-täyshybridiä ei tarvitse koskaan ladata.

Matkustajien ja Jalankulkijoiden Suojaus

MATKUSTAJIEN JA JALANKULKIJOIDEN SUOJAUS

CT 200h:n turvallisuutta lisääviin ominaisuuksiin kuuluu erittäin kestävä matkustajakenno. Ajoneuvon pääpilarit ovat erikoisvahvisteiset, ja kaikissa tärkeissä kohdissa on käytetty suurlujuusterästä. Törmäysvyöhykkeet edessä ja takana vaimentavat törmäyksessä syntyvää energiaa, ja ohjauspylväs on suunniteltu niin, että se painuu kokoon törmäystilanteessa.

KAHDEKSAN TURVATYYNYÄ

CT 200h:ssa on kahdeksan turvatyynyä ja esikiristimillä varustetut etuistuinten turvavyöt. Törmäyksen voimakkuuteen reagoivat tunnistimet aktivoivat kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset turvatyynyt ja sivuturvatyynyt tarpeen mukaan. Lisäksi etumatkustajille on polviturvatyynyt, ja koko sivuikkunoiden pituudelle on asennettu ikkunaturvatyynyt.

KAKSIKAMMIOINEN MATKUSTAJAN TURVATYYNY

Törmäystesteissä on havaittu, että etumatkustaja liikkuu kuljettajaa pidemmälle eteen ennen osumista turvatyynyyn. Matkustajan turvallista "kiinniottoa" varten on asennettu innovatiivinen kaksikammioinen turvatyyny.

NISKAN RETKAHDUSVAMMOJA VÄHENTÄVÄT ISTUIMET

Etuistuimen ja niskatuen muotoilu minimoi niskan retkahdusvammoja aiheuttavan liikkeen takatörmäyksissä. Vahvistetut sivukehykset painavat kehon takaisin selkänojaan, ja eteenpäin sijoitettu niskatuki tukee päätä tehokkaammin.

JALANKULKIJAN SUOJAUS

CT 200h:n konepeitto on optimoitu niin, että se vaimentaa energiaa jalankulkijaan törmättäessä. Lisäksi tuulilasinpyyhkimen alue on suunniteltu vähentämään jalankulkijan vammoja onnettomuustilanteissa.

REMOTE TOUCH -etäohjaus

REMOTE TOUCH -etäohjaus

Lexuksen palkittu Remote Touch -teknologia mullistaa ajoneuvon edistyksellisten järjestelmien käyttötavan. Etäkosketusohjaus on sijoitettu luonnollisesti ja mukavasti keskikonsoliin etuistuinten väliin ja sitä käytetään tietokoneen hiiren tavoin monitoimivärinäytössä näytettyjen toimintojen ohjaamiseen. Tämä tarkoittaa, että silmän liikkeet ja tarpeettomat häiriötekijät on saatu pidettyä minimissä, ja kuljettaja voi keskittyä täysin edessä olevaan tiehen.

Remote Touch -etäohjauksen avulla voit hallita ajoneuvon viihdejärjestelmää, ilmastointia ja satelliittinavigointia. Kohdistin on täysin hallinnassasi eikä sinun tarvitse siirtyä kohteesta toiseen napsauttelemalla. Lisäksi tuntovaikutelmaan perustuva teknologia vetää kohdistinta kevyesti kuvakkeita kohti näytössä liikkuessasi, mikä tekee navigoinnista entistä helpompaa. Kuljettaja voi myös itse säätää kosketusherkkyyttä oman makunsa mukaan. Yksinkertainen, intuitiivinen ja erittäin helppo käyttää.

CT 200h:n 7" monitoimivärinäyttö sijaitsee keskellä kojelautaa kuljettajan näkökentässä – tämä ja Remote Touch -järjestelmän "hiiren" intuitiivinen sijainti vähentävät kuljettajan häiriötekijöitä CT 200h:n huippuluokan järjestelmiä käytettäessä.

Dynaaminen Hallinta

DYNAAMINEN HALLINTA

LUISTONESTO

Luistonesto lisää CT 200h:n pitoa erityisesti liikkeelle lähdettäessä ja kiihdytettäessä epätasaisella tai liukkaalla alustalla. Kun järjestelmä havaitsee pyörien luistamisvaaran, se korjaa tilanteen ja säilyttää pidon.

AJOVAKAUDEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

Ajovakauden hallintajärjestelmä auttaa estämään ajoneuvon hallinnan menetyksen erityisesti nopeassa kaarreajossa tai luistotilanteessa. Vakautta parannetaan ja ajoneuvon nopeutta alennetaan käyttämällä jarruja ja/tai vähentämällä tehoa.

ELEKTRONINEN JARRUVOIMAN JAKO / JARRUAVUSTIN

Elektroninen jarruvoiman jako ja ABS jakavat jarruvoiman optimaalisesti kuhunkin pyörään tieolosuhteiden mukaan. Jarruavustinjärjestelmä aktivoituu hätäjarrutuksessa ja lisää jarrutusvoimaa tarvittaessa automaattisesti.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Mäkilähtöavustin pitää yllä jarrutuspainetta ja estää CT 200h:ta liikkumasta taaksepäin mäkilähdöissä. Mäkilähtöavustin paitsi vähentää kuljettajan väsymistä myös minimoi pyörien luiston liukkaissa rinteissä.

Pre-Crash-turvajärjestelmä

PRE-CRASH-turvajärjestelmä

Pre-Crash-turvajärjestelmä valvoo edessä olevaa törmäysriskiä millimetriaaltotutkan ja tietokoneen avulla. Kun vaara on suuri, se varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja visuaalisilla varoituksilla ja lisää jarrupainetta. Jos törmäystä ei voida välttää, Pre-Crash-turvajärjestelmä kytkee jarrut ja kiristää etuistuinten turvavyöt.

Mark Levinson® -äänentoistojärjestelmä

MARK LEVINSON® -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Uuteen CT 200h -malliin on saatavissa loistava 13 kaiuttimen Mark Levinson® Premium Surround -äänentoistojärjestelmä. Yksinomaan Lexuksen autoihin asennettava Mark Levinson on audiofiilien synonyymi korkeatasoiselle äänentoistoteknologialle. Tämän varta vasten suunnitellun järjestelmän jokainen kaiutin on sovitettu tarkasti matkustamon akustisiin ominaisuuksiin. Järjestelmän 7.1-digitaalikanavan surround-ääni tuottaa aidon kotiteatterielämyksen musiikin kuunteluun, ja ajoneuvon ollessa pysäköitynä DVD-levyjen katselua tai videoiden toistamista varten VTR-kaapelin kautta.

Mark Levinson on maailman halutuin huipputason audiojärjestelmien valmistaja maailmassa. Vuodesta 1972 lähtien Mark Levinsonin maine puhtaan äänimaailman tuottamisessa on legendaarinen: sen järjestelmät pystyvät tuottamaan hämmästyttävästi eri vivahteita ja sävyjä alkuperäiseen äänen mitään lisäämättä ja siitä mitään poistamatta. Mark Levinson rakensi itse Woodstockissa vuonna 1969 käytetyn mikserin, ja siitä lähtien hänet on tunnustettu huipputason ääniteollisuuden perustajaksi.

Useiden muiden premium-autojen valmistajien yrityksistä huolimatta vain Lexuksessa on Mark Levinsonin huipputason audiojärjestelmiä. Lexus-autot valmistetaan tieteellisen tarkasti viimeistellyn ja hiljaisen ajokokemuksen tuottamiseksi, ja ne tarjoavat täydellisen akustisen ympäristön, jossa voit nauttia konserttisalimaisesta kuuntelukokemuksesta. Kaikkien Lexus-mallien Mark Levinson -järjestelmän komponentit on säädetty, kaiuttimet sijoitettu ja järjestelmä viritetty äärimmäisen pikkutarkasti ainutlaatuisen akustisen ympäristön luomiseksi.

Ajotilan Valinta

AJOTILAN VALINTA

Uusi CT 200h tarjoaa neljä erilaista ajotilaa – neljä toisistaan poikkeavaa ajokokemusta, jotka voidaan valita olosuhteiden ja jopa oman mielialan mukaan tyynen rennosta dynaamiseen ja urheilulliseen. EV-sähkökäyttötilassa CT käy pelkästään sähkömoottorilla eikä tuota lainkaan CO2- tai NOx-päästöjä tai kuluta bensiiniä ja on lähes täysin äänetön. Eco-tilassa moottorin teho ja vaihteen valinta säädetään ja ilmastointia sekä istuinlämmitystä ohjataan älykkäästi polttoainetaloudellisuuden optimoimiseksi. Normaalitila sopii erinomaisesti päivittäiseen ajoon.

Sport-tilassa auto virittää kaasun uudelleen terävämpään kiihdytykseen ja säätää auton erilaiset ohjaus-, luistonesto- ja ajovakaudenhallintajärjestelmät dynaamisempaa ajoa varten. Lisäksi kojetaulun väri vaihtuu rauhallisen sinisestä urheilullisen punaiseksi ja eko-mittari vaihtuu moottorin kierrokset näyttäväksi kierroslukumittariksi.

Mukautuva Vakionopeudensäädin

MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Pre-Crash-järjestelmän tutkan kanssa linkitetty mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) säilyttää määrätyn etäisyyden CT 200h:n ja sen edessä olevan ajoneuvon välillä myös ajoneuvon nopeuden muuttuessa. Tien ollessa vapaa ACC palauttaa automaattisesti alkuperäisesti säädetyn ajonopeuden.

Sisätilan Mukavuus

SISÄTILAN MUKAVUUS

Uuden CT 200h:n avarat sisätilat edustavat Lexukselle tunnusomaista viimeistelyä ja laatua. Ajoasento on urheilullisempi ja keskitetympi, ja etuistuimet tarjoavat lisämukavuutta ja parempaa sivutukea.

Uudessa CT 200h:ssa laatu näkyy kaikkialla: taidokkaasti viimeistelty nahka, kaunissyiset puusomisteet kestävän kehityksen viljelyksiltä, virheetön maalipinta, joka loistaa kirkkaammin ja pidemmin kuin mikään muu kompaktin luokan ajoneuvo (ruiskutamme sen samalla itsekorjaavalla maalilla kuin Lexuksen LS-lippulaivankin). Valmistuksesta huolehtivat huipputaitavat tiimit Lexuksen Takumi-mestarien johtamina. He tarkistavat, että jokaisen CT:n laatu vastaa Lexuksen palkittuja standardeja. Valmistettujen autojen pehmeä ja hiljainen kulku tarkastetaan ennen lopullista 30 km:n koeajoa.

Alusta / Aerodynamiikka

ALUSTA / AERODYNAMIIKKA

CT 200h on testattu ja viimeistelty maailman edistyksellisimmässä ajosimulaattorissa ja sen jälkeen kilparadalla. Uusimmassa mallissa käytetty uraauurtava liimasidostekniikka parantaa alustan jäykkyyttä. Tämän ja runsaan kevytmetallien käytön tuloksena on ajoneuvo, joka tarjoaa kouriintuntuvaa nautintoa ja palkitsee kuljettajan äärimmäisen tarkalla käsittelyllä.

CT 200h:n erinomainen aerodynamiikka on toteutettu matalan konepellin, pitkän kattolinjan ja takaspoilerin/diffuusorin/siivekkeiden avulla. Vilkaisu tämän vallankumouksellisen ajoneuvon alle paljastaa lisää: aerodynaamiset moottorin ja polttoainesäiliön suojukset ja lainelautamaiset siivekkeet parantavat vakautta entisestään. Tämä yksityiskohtien huomioiminen vaikuttaa sekä dynaamiseen suorituskykyyn että ajettavuuteen ja parantaa myös polttoainetaloudellisuutta ja vähentää tuulimelua.

L-Finesse-muotoilufilosofia

L-FINESSE

CT 200h:n suunnittelussa muotoilijamme toteuttivat Lexuksen L-finesse (L =Leading edge) -muotoilufilosofian dynaamista näkemystä. Katse kiinnittyy voimakkaaseen, leveään ja matalaan etusäleikköön sekä jalokivimäisiin LED-ajovaloihin ja päiväajovaloihin. CT 200h:n pitkä, virtaviivainen profiili ja haineväantenni parantavat käsiteltävyyttä ja vähentävät tuulimelua. Vakautta on parannettu aerodynaamisilla ominaisuuksilla, kuten auton pohjassa olevilla surffilautamaisilla evillä ja takavalojen ja ovipilareiden siivekkeillä.

Valittavissa on myös lisävarusteita, kuten tavaratilaverkko, tavaratilamatto, koiraverkko ja tavaratilan suojapohja. Lisäksi CT 200h voidaan varustaa polkupyörätelineellä, kattotelineellä, kuljetuslaatikolla ja Luxury-suksitelineellä. Katso lisätiedot lisävaruste-osiosta.

Takajousitus Kaksoiskolmiotukivarsilla

TAKAJOUSITUS KAKSOISKOLMIOTUKIVARSILLA

Erityisesti CT 200h:ta varten kehitetty takajousitus pitkittäisillä kaksoiskolmiotukivarsilla takaa pehmeän ajettavuuden, erinomaiset kaarreajo-ominaisuudet ja loistavan suoraviivaisen vakauden. Vaikka valmistus on joustintuellisiin vaihtoehtoihin verrattuna monimutkaisempaa, se vie kompaktin muotoilunsa ansiosta vähemmän tilaa takatavaratilassa. Eteen ja taakse on saatavana myös tehoiskunvaimentimet. Ne vaimentavat hienot tärinät, lisäävät ajomukavuutta ja tarkentavat ajotuntumaa.

Verhoilu ja somisteet

UPHOLSTERY & INLAY CHOICE

Voit räätälöidä CT 200h:n upeasti muotoillut sisätilat oman makusi mukaan. Moderni ja kestävä kangasverhoilu on saatavana 5 värinä, joista kolme on päivitetty CT-mallia varten. Eco- ja Comfort-malleissa kangasverhoilu on vakiona ja sitä on täydennetty Storm Black -somisteilla.

F SPORTISSA on vakiona ylellinen kangas/Tahara-viimeistely – 3 väriä – ja hopeametallikalvosomisteet. F SPORT -malliin voidaan valita myös nahkaverhoilu, jossa värivaihtoina ovat Galaxy Black ja Lexuksen Dark Rose. Tähän on mahdollista valita lisävarusteena myös hiilikuitusomisteet.

Tyylikäs nahkaverhoilu on vakiovaruste Executive-mallissa, johon Techno Black -somisteet tuovat hienostuneen loppusilauksen. Nahkaverhoilu on saatavana kolmena klassisena värinä, ja se voidaan tilata päivityspaketin osana myös Comfort-malliin.

Jos pidät kaunissyisistä puusomisteista, valittavissa on perinteinen pahkapuu, käsinveistetty shimamoku tai luonnollinen trooppinen bambu. Kaikki puumme kasvatetaan kestävän kehityksen viljelyksillä.

Multimediapalveluiden Edelläkävijä

MULTIMEDIAPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

LEXUS PREMIUM NAVIGATION

Uuteen CT 200h -malliin on saatavana Lexuksen uusin Premium Navigation -järjestelmä tyylikkäällä 7" näytöllä, jota käytetään Remote Touch -etäohjauksella tai äänikomennoilla. Kun olet pysäköinyt ajoneuvon, elävällä 3D-grafiikalla ja useilla karttavaihtoehdoilla varustettu järjestelmä pystyy luomaan jopa QR-koodin älypuhelinta varten. Se helpottaa pääsyä lopulliseen kohteeseesi kävellen. Multimediajärjestelmä tarjoaa myös erilaisia palveluja, kuten Online Search, Google Street View®, Panoramio®, ja se lukee jopa saapuvat tekstiviestit. Voit myös siirtää reitin kätevästi kannettavasta tietokoneestasi CT 200h:n navigointijärjestelmään.

LEXUS NAVIGATION -JÄRJESTELMÄ

CT 200h -malliin on saatavissa Lexus Navigation -järjestelmä. Sitä käytetään keskelle sijoitetun Lexus Media-näytön kautta. Se on nopea, käyttäjäystävällinen ja tarjoaa runsaasti karttavaihtoehtoja.

LEXUS MEDIA-NÄYTTÖ

Uuteen CT 200h -malliin on saatavissa tilauksesta Lexus Media-näyttö 7" näytöllä ja kiertokytkimellä. Sen kautta voit säätää äänentoistoa, ilmastointia tai katsella energiamonitoria. Yhteensopivat älypuhelimet ovat "peilattavissa", jolloin voit näyttää ja ohjata joitakin puhelimen toimintoja.

PYSÄKÖINTIAVUSTAJAN MONITORI

Kun kytket peruutusvaihteen, Lexus Media-näytöllä näytetään kuvaa ajoneuvon takaa. Lexus Premium Navigation -päivityksellä varustettuna näytöllä näytetään myös pysäköintiä avustavat ohjeet.

EI HAKUTULOKSIA

Hakuasi vastaavia ajoneuvon ominaisuuksia ei ole. Laajenna hakua ja yritä uudelleen.

musta Lexus CT 200h Hybrid

CT 200h:n TUOTANTOA VALVOVAT TAKUMI-MESTARIT, JOTKA MYÖS TARKASTAVAT JOKAISEN AUTON "QUIET DOME" -LAITOKSESSAMME.

CT Sport

Lexus CT 200h hybrid Sport Edition

NAUTI UUDESTA ROHKEASTA TYYLISTÄ JA MAAILMAN SUOSITUIMMALLA HYBRIDITEKNOLOGIALLA VARUSTETUSTA KOMPAKTISTA AJONEUVOSTA

Lexuksen palkitulla Kyoushun tehtaalla valmistettu CT 200h nostaa tämäntyyppisen premium-luokan kompaktien ajoneuvojen valmistuslaadun uudelle tasolle. Ergonomiset ja lämmitetyt etuistuimet (saatavissa kangasverhoilulla ja yksilöllisellä Tahara-verhoilulla) antavat loistavan sivutuen kaarteissa ja täydellisen asennon pidempiä matkoja varten. Kaikki mitä sisällä kosketat on ylivertaista Lexus-laatua – nahkaisesta ohjauspyörästä ohjaamon pehmeisiin yksityiskohtiin. Lisämukavuutta tarjoaa elektroninen ilmastoinnin ohjaus, joka säätää lämpötilan tarkasti, ja toiminnot, kuten itsetummuvat peilit, takaavat rentouttavan ajonautinnon.

Kaikki mitä sisällä kosketat on ylivertaista Lexus-laatua – nahkaisesta ohjauspyörästä ohjaamon pehmeisiin yksityiskohtiin. Lisämukavuutta tarjoaa elektroninen ilmastoinnin ohjaus, joka säätää lämpötilan tarkasti, ja toiminnot, kuten itsetummuvat peilit, takaavat rentouttavan ajonautinnon. CT 200h Sport on saatavissa LED-ajovaloilla ja upeilla kevytmetallivanteilla, ja sen varustukseen kuuluu edistyksellistä teknologiaa, kuten Lexus Navigation ja ajotilan valitsin.
*Sport-varustetasossa vakiovarusteena 16” kevytmetallivanteet. Kuvan auto 17” kevytmetallivanteilla.

Lexus CT 200h Hybrid Sport Edition 16 kevytmetallivanne

16" KEVYTMETALLIVANTEET

Vain CT 200h Sport -malliin on saatavissa dynaamisesti veistetyt tummennetut tai kiillotetut vanteet, joissa tyylikäs 5-puolainen muotoilu. Matalaprofiiliset renkaat takaavat loistavan käsittelyn.

Lexus CT 200h Hybrid Sport Edition mustat tehosteet

MUSTAT TEHOSTEET

Yksilölliset yksityiskohdat tehostavat CT 200h Sportin katseita kääntävää ulkonäköä – ovien alla, keskiovipilarissa ja etusäleikön ympärillä. Halutessasi voit viimeistellä autosi ulkonäön valinnaisella mustaksi maalatulla katolla.

Lexus CT 200h Hybrid Sport Edition vakionopeudensäädin

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Valitse haluttu ajonopeus, ja CT 200h Sport säilyttää sen ilman muita kuljettajan toimenpiteitä. Jarrutus tai kiihdytys peruuttaa vakionopeustoiminnon, mutta se voidaan palauttaa painiketta koskettamalla.

Lexus CT 200h Hybrid Sport Edition Led ajovalot

LED-AJOVALOT

Sport Business mallissa vakiovarusteena olevat LED-ajovalot kuluttavat vähemmän energiaa, kestävät pidempään ja reagoivat nopeammin kuin tavalliset polttimot. Valot on varustettu korkeapainepesimillä, itsesuuntauksella ja LED-etusumuvaloilla.

Lexus CT 200h Hybrid Sport Edition Lexus navigation järjestelmä

LEXUS NAVIGATION -JÄRJESTELMÄ

CT 200h Sportiin on saatavissa Lexus Navigation -järjestelmä, joka toimii keskelle sijoitetun Lexus-medianäytön kautta. Se on nopea, käyttäjäystävällinen ja tarjoaa runsaasti karttavaihtoehtoja.

CT 200h F SPORT

Lexus CT 200h Hybrid F SPORT

HENKEÄSALPAAVA MUOTOILU

CT 200h F SPORT -mallin rohkeasta muotoilusta ja entistä dynaamisemmasta ajokokemuksesta vastaa ikonisen LFA-superauton, F-tehomallien, RC F ja GS F:n tuotantotiimi. Se saa pulssisi kiihtymään ja katseet kääntymään. Ulkopuolella uutta on leveämpi Lexus-tiimalasisäleikkö ja jarrujen jäähdytyskanavat sekä pitovoimaa parantavat aerodynaamiset rivat.

Sisäpuolen urheilullisessa ohjaamossa olet osa F SPORT -malliasi. Käsin ommellut urheiluistuimet tukevat kehoasi lantiosta olkapäihin. Ergonominen urheiluohjauspyörä ja alumiinipolkimet antavat hämmästyttävän tuntuman todella nautinnollista ajoa varten.

Lexus CT 200h ajosimulaattori

OLEMME KEHITTÄNEET MAAILMAN EDISTYNEIMMÄN AJOSIMULAATTORIN, JOKA TESTAA AUTON LISÄKSI MYÖS KULJETTAJAA.

Käytämme sivuillamme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan Lexus-käyttökokemuksen. Mikäli et muuta evästeasetuksia, oletamme että halua käyttää suositeltuja evästeasetuksiamme.

LUE LISÄÄ