2019 lexus ct 200h sport hero

CT

SAY YES TO HYBRID

CT 200h on kaupunkielämään täydellisesti sopiva dynaaminen viisiovinen premium-luokan kompakti hybridi.

TUTUSTU UUTEEN CT:HEN

Uudistettu viisiovinen, kompakti hybridimme yhdistää hienostuneen urbaanin ilmeen Lexuksen ainutlaatuiseen käsityötaitoon ja edistyksellisimpiin teknologioihin. Koe viimeistellyn nahan, puusomisteiden ja virheettömän maalipinnan tuoma eksklusiivinen ylellisyys. CT 200h tarjoaa poikkeuksellista ajomukavuutta ja tehokasta hybridisuorituskykyä. Lähes äänettömässä EV-sähkökäyttötilassa (Electric Vehicle) auto ei kuluta lainkaan polttoainetta, ei tuota päästöjä, ja koska se on Lexuksen itselatautuva Hybridi sitä ei koskaan tarvitse ladata.


 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Täyshybriditeknologia

  Lexus CT yhdistää bensiini- ja sähkövoiman ja tarjoaa ajomukavuutta ja ketteryyttä, alhaisemmat päästöt ja polttoaineenkulutuksen. Lexuksen itselataavan Hybrid Drive -järjestelmän ansiosta autosi on aina ladattuna ja valmis matkaan.

 • Uudistettu rohkea muotoilu

  Käännä katseet kaupungissa CT 200h:n erottuvalla etusäleiköllä, LED-valoilla ja dynaamisella profiililla. Räätälöi ulkoasua upeilla uusilla väreillä ja kaksisävyisellä sisustuksella.

 • Omotenashi-tervetulotoivotus

  Omotenashi tarkoittaa vieraanvaraisuutta ja CT:tä lähestyessäsi hienovaraisesti tervehtivä valaistus ja personoidut sisätilat toivottavat sinut tervetulleeksi japanilaisen tapaan. Loistavaa käsityötaitoa, joka on suunniteltu tuntemaan olosi kotoisaksi.

 • Takumi-käsityötaito

  Jokaisen CT 200h:n valmistusta valvovat Takumi-mestarikäsityöläiset, jotka tarkistavat, että jokaisen CT:n laatu vastaa Lexuksen palkittuja laatustandardeja. Heillä on vuosikymmenien kokemuksella hankittua tietotaitoa ja osaamista, mikä varmistaa ainutlaatuisen viimeistelyn ja tarkan tekniikan.

 • Lexus Safety System+

  Nauti älykkäistä turvallisuusteknologioista ja vaivattomammasta ajamisesta - törmäyksiä ennakoiva turvajärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistavahti, automaattiset kaukovalot näkyvyyden parantamiseen pimeässä, liikennemerkkien tunnistus ja mukautuva vakionopeussäädin.

  Lue lisää Lexus Safety System+ -järjestelmästä

 • F SPORT -muotoilu

  Haluatko urheilullisemman ilmeen? CT 200h F SPORT on varustettu vieläkin rohkeammalla tiimalasisäleiköllä ja 17" F SPORT -kevytmetallivanteilla. Dynaaminen ulkoasu ja muotoilun muut F SPORT -yksityiskohdat takaavat jännittävän ajonautinnon.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja CT:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

200h Executive / Red

KOE CT

CT 200h on aito premium-luokan itselatautuva kompakti hybridi varustettuna edistyksellisellä hybriditeknologialla sekä yhdistelmä laatua, käsityönä toteutettua mukavuutta ja huipputason polttoainetaloudellisuutta.

KOE CT

Kuvan auto erikoisvarustein.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN