2018 lexus ct 200h hero

CT

SAY YES TO HYBRID

CT 200h on kaupunkielämään täydellisesti sopiva dynaaminen viisiovinen premium-luokan kompakti hybridi.

TUTUSTU UUTEEN CT:HEN

Uudistettu viisiovinen, kompakti hybridimme yhdistää hienostuneen urbaanin ilmeen Lexuksen ainutlaatuiseen käsityötaitoon ja edistyksellisimpiin teknologioihin. Koe viimeistellyn nahan, puusomisteiden ja virheettömän maalipinnan tuoma eksklusiivinen ylellisyys. CT 200h tarjoaa poikkeuksellista ajomukavuutta ja tehokasta hybridisuorituskykyä. Lähes äänettömässä EV-sähkökäyttötilassa (Electric Vehicle) auto ei kuluta lainkaan polttoainetta, ei tuota päästöjä, ja koska se on Lexuksen itselatautuva Hybridi sitä ei koskaan tarvitse ladata.

2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Täyshybriditeknologia

  Lexus CT yhdistää bensiini- ja sähkövoiman ja tarjoaa ajomukavuutta ja ketteryyttä, alhaisemmat päästöt ja polttoaineenkulutuksen. Lexuksen itselataavan Hybrid Drive -järjestelmän ansiosta autosi on aina ladattuna ja valmis matkaan.

 • Uudistettu rohkea muotoilu

  Käännä katseet kaupungissa CT 200h:n erottuvalla etusäleiköllä, LED-valoilla ja dynaamisella profiililla. Räätälöi ulkoasua upeilla uusilla väreillä ja kaksisävyisellä sisustuksella.

 • Omotenashi-tervetulotoivotus

  Omotenashi tarkoittaa vieraanvaraisuutta ja CT:tä lähestyessäsi hienovaraisesti tervehtivä valaistus ja personoidut sisätilat toivottavat sinut tervetulleeksi japanilaisen tapaan. Loistavaa käsityötaitoa, joka on suunniteltu tuntemaan olosi kotoisaksi.

 • Takumi-käsityötaito

  Jokaisen CT 200h:n valmistusta valvovat Takumi-mestarikäsityöläiset, jotka tarkistavat, että jokaisen CT:n laatu vastaa Lexuksen palkittuja laatustandardeja. Heillä on vuosikymmenien kokemuksella hankittua tietotaitoa ja osaamista, mikä varmistaa ainutlaatuisen viimeistelyn ja tarkan tekniikan.

 • Lexus Safety System+

  Nauti älykkäistä turvallisuusteknologioista ja vaivattomammasta ajamisesta - törmäyksiä ennakoiva turvajärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistavahti, automaattiset kaukovalot näkyvyyden parantamiseen pimeässä, liikennemerkkien tunnistus ja mukautuva vakionopeussäädin.

  Lue lisää Lexus Safety System+ -järjestelmästä

 • F SPORT -muotoilu

  Haluatko urheilullisemman ilmeen? CT 200h F SPORT on varustettu vieläkin rohkeammalla tiimalasisäleiköllä ja 17" F SPORT -kevytmetallivanteilla. Dynaaminen ulkoasu ja muotoilun muut F SPORT -yksityiskohdat takaavat jännittävän ajonautinnon.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja CT:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Configure your car

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

200h Executive / Red

KOE CT

CT 200h on aito premium-luokan itselatautuva kompakti hybridi varustettuna edistyksellisellä hybriditeknologialla sekä yhdistelmä laatua, käsityönä toteutettua mukavuutta ja huipputason polttoainetaloudellisuutta.

KOE CT

Yllä oleva malli ei edusta kyseistä mallistoa.

LEXUS EASY

Lexus Easy on helppo ja edullinen tapa rahoittaa uuden autosi hankinta. Maksat vain auton käytöstä kiinteällä kuukausierällä, ja sopimuskauden päätyttyä saat aina taatun hyvityshinnan. Kysy lisää Lexus-jälleenmyyjältäsi.

CT 200h Comfort

LEXUS EASY ESIMERKKILASKELMA

LEXUS EASY KUUKAUSIERÄ 333,75 €

LEXUS CT 200h Comfort 33 431,03 € (sis. toimituskulut 600 €)

Rahoitusaika 48 kk
Kilometrit 60 tkm
Käsiraha 20 % 6 686,25 €
Suurempi viimeinen osamaksuerä /
taattu hyvityshinta
14 093,92 €
Korko 2,95 %
Käsittelymaksu 9 €/kk
Perustamiskustannus 180 €
Todellinen vuosikorko 3,77 %
Luototettava määrä 26 745,00 €
Luoton kustannukset 3 044,36 €
Luoton ja kustannusten yhteismäärä 29 789,36 €

Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN