• TÄYSIN UUSI LEXUS NX MAAILMAN ENSIESITTELYSSÄ

  Täysin uusi Lexus NX näyttää uutta suuntaa muotoilulle, voimalinjoille, seuraavan sukupolven multimedialle ja liitettävyydelle sekä kehittyneiden teknologioiden hyödyntämiselle turvallisuuden, mukavuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Jaa hetki, jolloin auto esiteltiin maailmalle.

 •     Feel Every Moment Image

  TUNNE JOKAINEN HETKI

  TUTUSTU AISTIESI AVULLA

  Tutustu uuteen Lexus NX -malliin maailman ensimmäisen kokemuksen kautta, jossa valitset mitä näet ja tunnet.

    Parallax Image 1 Alternate Exclusive Pedigree

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

AINUTLAATUISET LÄHTÖKOHDAT

Täysin uusi Lexus NX korvaa mallin, jota on myyty yli 170 000 kappaletta vuodesta 2014 lähtien. Tämän saavutuksen pohjalta Lexus on toteuttanut täydellisen uudistuksen. Suuret edistysaskeleet suorituskyvyssä, ajettavuudessa ja taloudellisuudessa osoittavat kunnianhimoa ja sitoutumista. Älykkäämpää tekniikkaa hyödyntämällä on saavutettu entistä korkeampi laatutaso. Korkeimmat aistilliset laadut ovat kuitenkin edelleen Takumi-mestareiden käden, korvien ja silmien taitojen tulosta.

    Parallax Image 2 Alternate Tested For Quality

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

TESTATTUA LAATUA

Auton dynaamista suorituskykyä – erityisesti ohjausta ja jarruja – on säädetty ammattikilpakuljettajien avulla Lexuksen Shimoyaman tehtaan testiradalla. Lisäksi suunnittelussa keskityttiin turvallisuuden ja mukavuuden takaavien uusien teknologioiden varhaiseen käyttöönottoon.

    Parallax Image 3 Evolution of Design

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

MUOTOILUN EVOLUUTIO

Uusi malli vie alkuperäisen NX:n avantgardemaista ulkonäköä askeleen eteenpäin. Vaikka design pysyy uskollisena L-finesse -filosofialle rohkeine ja viimeisteltyine muotoineen, avataan uutta suuntaa entistä hienostuneemmalle, aikuisemmalle ulkomuodolle. Samalla muodot saavat ympärilleen lihaksia ja voimakasta otetta ympäristöstään.

    Parallax Image 4 Alternate Feel More Control

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

TUNNE PAREMPI HALLITTAVUUS

Uuden NX:n sisätiloissa käytetään Lexuksen uutta Tazuna-konseptia. Tämä japaninkielinen sana merkitsee ratsastajan ja hevosen välistä yhteyttä, mikä on parhaimmillaan intuitiivisen tuntuman huipentuma. Kojelauta on muotoiltu kuljettajan ovesta lähteväksi, yhtenäiseksi muodoksi, joka pystyy antamaan minimaalisilla katseen siirroilla maksimaalisen - ja juuri kuljettajan haluaman - määrän informaatiota. Kuljettajan ergonomia on viety erittäin kiehtovalla tavalla tasolle, joka yhdistää hallintalaitteet ja mittari-informaation yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi, joka noudattaa ”kädet ohjauspyörällä, katse tiellä” -periaatetta.

    2022 all new nx quote background
    2022 all new nx quote

”Uusi NX on suunniteltu täydentämään asiakkaiden erilaisia elämäntyylejä ympäri maailmaa täysin uusituilla avainvahvuuksilla, kuten sähköistymisellä, muotoilulla, suorituskyvyllä ja kehittyneillä teknologioilla.”

Pääinsinööri Takeaki Kato
TUNNE ENEMMÄN JOKAISENA HETKENÄ

TILAA TÄYSIN UUDEN NX:N UUTISKIRJE

    Parallax Image 1 Omotenashi Experience

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

OMOTENASHI-KOKEMUS

Uudet ominaisuudet parantavat sisätilan tunnelmaa ja heijastavat Lexuksen Omotenashi-periaatteita, jotka ennakoivat ihmisten tarpeita ja saavat heidät tuntemaan itsensä mahdollisimman tervetulleiksi ja mukaviksi. Matkustamo huokuu ylellistä lounge-tunnelmaa ja kuljettaja voi nauttia uuden Tazuna-konseptiin pohjautuvan ohjaamon mukaansa tempaavasta tunnelmasta. Ohjaamo on täynnä esimerkkejä Lexuksen Takumi-mestareiden osaamisesta, ja se on viimeistelty korkealaatuisilla materiaaleilla, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä.

    Parallax Image 2 Exhilarating Power

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

INNOSTAVAA TEHOA

Uuden NX:n voimalinjoissa käytetään uusia ja parannettuja teknologioita, jotka tuottavat luokkansa parhaan suorituskyvyn. Lexuksen ensimmäinen ladattava hybridivoimalinja tulee olemaan uusi vertailupiste tehon, polttoaineen kulutuksen, alhaisten päästöjen ja sähköajo-ominaisuuksien osalta.

    Parallax Image 3 The Lexus Driving Signature

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

LEXUS DRIVING SIGNATURE

Uuden NX:n dynaamisessa suorituskyvyssä on keskitytty Lexus Driving Signature -periaatteen toteuttamiseen. Siinä yhdistetään ohjauksen sekä kaasun- ja jarrunkäytön käyttäytyminen siten, että se on aina johdonmukainen ja kuljettajan aikeille uskollinen, jolloin kuljettaja voi nauttia varmasta ja palkitsevasta ajokokemuksesta. Tälle saavutukselle keskeistä on Lexuksen Global Architecture K (GA-K) -alusta, joka mahdollistaa matalan painopisteen.

    Parallax Image 4 More Connected

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

ENEMMÄN YHTEYDESSÄ

Uudessa Lexus NX:ssä on täysin uusi multimediajärjestelmä, joka tarjoaa pilvipohjaisen navigaation ja uuden ”Hey Lexus” -assistentin kaltaisia älykkäitä palveluita. NX:n uusi multimediajärjestelmä on saatavilla vaikuttavalla 14" näytöllä.

    Parallax Image 5 Advanced Safety And Driver Assistance

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

EDISTYNYTTÄ TURVALLISUUTTA JA KULJETTAJAA AVUSTAVIA TOIMINTOJA

Uudessa Lexus NX:ssä on käytössä kolmannen sukupolven Lexus Safety System + -järjestelmä. Se sisältää uusia ominaisuuksia ja päivityksiä, jotka ovat suunniteltu toimimaan kuljettajalle luonnollisemmalta tuntuvalla tavalla. Parannuksia on tehty esimerkiksi Pre-Collision-järjestelmään ja mukautuvaan vakionopeudensäätimeen, joka tunnistaa eteen tulevat autot nopeammin. Uudessa e-latch-järjestelmässä mukana oleva varotoiminto ei salli oven avaamista, mikäli järjestelmä havaitsee takaa lähestyvän kohteen, kuten auton tai pyöräilijän.