TUNNE ENEMMÄN JOKAISENA HETKENÄ

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

Innostava, seuraavan sukupolven SUV on julkistettu. Upea ulkonäkö, luokkansa johtavat Lexuksen ladattavat ja itselataavat hybridivoimalinjat sekä ilahduttava suorituskyky saavat tuntemaan enemmän jokaisena hetkenä. Täysin uusi Lexus NX tuntuu erilaiselta kuin mikään ennen sitä.

    Parallax Image 1 Pure Exhilaration

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

PUHDASTA ILOA

Täysin uuden NX:n luokkansa johtavat hybridivoimalinjat ovat tulosta 15 vuoden uraauurtavasta sähköistymisestä saadusta kokemuksesta. Ladattavana ja itselataavana hybridinä saatavilla oleva NX tarjoaa erinomaista tehoa ja kiihtyvyyttä, jotka yhdistyvät luokkansa parhaaseen polttoaineen kulutukseen ja päästöihin. Aja vaivattomasti tinkimättä jalkatilasta tai polttoainesäiliön tilavuudesta, ja aisti uutuusmallin tarjoamat hienostuneisuuden ja innostuksen tunteet.

    Parallax Image 2 Drive with Confidence

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

AJA ITSEVARMASTI

Tartu uuden Lexus NX:n ohjauspyörään ja aisti välittömästi sähköistetty teho ja ketteryys. Hiljaisuus ajaessa vahvistaa yhteyttäsi tiehen, samoin kuin parannettu aerodynamiikka ja matalampi painopiste. Kaarreajossa tai kiihdyttäessä voimansiirron, uuden jäykän alustan ja erittäin tarkan ohjauksen välillä on upeaa vuorovaikutusta. Uutuusmallin tarjoama dynaaminen tarkkuus sekä ilahduttaa että rentouttaa. Tätä kutsumme Lexus Driving Signatureksi.

    Parallax Image 3 Omotenashi Welcome

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

OMOTENASHI-TERVEHDYS

Lähestyessäsi uutta NX:ää, sen ovenkahvaan syttyy tervehtivä valaistus. Auton sisällä voit säätää tunnelmavalaistusta 64:llä eri ympäristöön sopivalla sävyllä. Omotenashi, tarpeiden ennakointiin pohjautuva vanha japanilainen filosofia, on läsnä kaikkialla. Kauniisti viimeistelty sisätila on käsityötaidon, mukavuuden ja tilavuuden tyyssija, ja myös täydellinen auditorio uudelle 17 kaiuttimen Mark Levinson® Premium Surround -audiojärjestelmälle. S-Flow-ilmastoinninohjaus tekee matkustamisesta mukavampaa, sillä se säätää automaattisesti ilmastointia esimerkiksi käytössä olevien istuinten ja auringonpaisteen suunnan mukaisesti.

    Parallax Image 4 Luxurious Control

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

YLELLISTÄ HALLINTAA

Asettaudu ylelliseen istuimeen ainutlaatuisessa Tazuna-konseptiin pohjautuvassa ohjaamossa, jossa kaikki tärkeät toiminnot ovat sijoitettu kuljettajan ympärille intuitiivista käyttöä varten, jonka tuulilasinäyttö (HUD) on luokkansa suurin, ja jossa tarvittava tieto on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Lexuksen kuuluisien Takumi-mestareiden käsityötaito näkyy kaikkialla auton yksityiskohdissa. NX reagoi pieniinkin liikkeisiin tarkasti lähes ennakoiden jo seuraavaa liikettä. Näin tunnet enemmän jokaisena hetkenä.

    All New NX Private Lease Promo Image

TÄYSIN UUSI NX

LEXUS EASY YKSITYISLEASING

NX 450h+ AWD Business Plus yksityisleasinghinta alk. 799 €/kk. Sopimusaika 36 kuukautta / 30 000 km. Ei käsirahaa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Lexus Easy Yksityisleasingin rahoittajana toimii Toyota Finance Finland Oy.

Lexus Easy Yksityisleasing mahdollistaa ajamisen nautinnon ilman auton ostamisen huolia. Palvelulla vuokraat uuden Lexus NX:n käyttöösi 24-36 kuukaudeksi kiinteällä ja kattavalla kuukausivuokralla. Sopimuksen päätteeksi vain palautat auton Lexus-liikkeeseesi ja vaihdat joustavasti uuden auton alle.

Sopimus sisältää aina mm. määräaikaishuollot, tekniset korjaukset sekä kahdet renkaat ja niiden vaihdot.

TUNNE ENEMMÄN JOKAISENA HETKENÄ

TILAA TÄYSIN UUDEN NX:N UUTISKIRJE

TUNNE ENEMMÄN JOKAISENA HETKENÄ

KOE TÄYSIN UUSI NX

Tutustu täysin uuteen Lexus NX:ään ainutlaatuisen kokemuksen kautta.

    Parallax Image 1 Stay Connected

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

PYSY YHTEYDESSÄ

Ainutlaatuinen pilvipohjainen navigointi ja uuden sukupolven multimediajärjestelmä pitävät sinut digitaalisesti yhteydessä. Verkon yli tapahtuvien päivitysten (OTA) avulla voit aina nauttia viimeisimmästä ja parhaasta kokemuksesta. Voit ohjata äänen avulla useampaa ominaisuutta kuin koskaan aiemmin, sillä "Hey Lexus" -assistentti ymmärtää ja vastaa komentoihin älykkäästi. Lexus Link -sovelluksen avulla voit esimerkiksi esilämmittää auton kylminä aamuina tai ajoittaa NX 450h+ -mallin latauksen.

    Parallax Image 2 Sheer Sophistication

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

PUHDASTA HIENOSTUNEISUUTTA

Koe ainutlaatuisen alkuperän tarjoama kiistattoman varma olemus. Voimakasta ulkopuolen muotoilua korostavat veistoksellinen keula ja tunnusomainen etusäleikkö, sekä takaosan leveä muotoilu. Uuden NX:n ulkonäön viimeistelevät virtaviivainen, koko auton levyinen takavalo ja tyylikkäät uudet 20” vanteet. Puhtaan estetiikan lisäksi auto tarjoaa toiminnallista kauneutta.

    Parallax Image 3 Complete Reassurance

TÄYSIN UUSI LEXUS NX

TÄYDELLISTÄ TURVAA

Parannettu, kolmannen sukupolven Lexus Safety System + vie turvallisuuden uudelle tasolle. Uudessa NX:ssä on ensimmäistä kertaa e-Latch-järjestelmä, jonka varotoiminto estää sähköisesti ohjattujen ovien avautumisen, jos auton takaa tulee liikennettä. Uusi Lexus NX voidaan myös pysäköidä napin painalluksella, jolloin NX skannaa ympärilläsi olevaa aluetta ja jopa tunnistaa säännöllisesti käyttämäsi pysäköintiruudut. Minne matkustatkin tällä autolla, voit luottaa siihen, että viimeisimmät teknologiat ovat puolellasi.